redenen waarom je niet zonder website kan

7 redenen waarom je niet zonder website kan

Meer en meer bedrijven beseffen de noodzaak van een website, er zijn er dan ook nog heel weinig zonder. Moest je toch nog twijfelen of je een website zou laten maken, dan geven je hieronder alvast 7 zeer overtuigende redenen om dit zo spoedig mogelijk te doen.

 1. Goedkope manier om reclame te maken
  Advertenties, flyers of misschien een spotje op de regionale televisie? Het kost bakken vol geld en het zijn investeringen die blijven lopen. Een goed ontworpen website, die makkelijk vindbaar is op Google is vaak veel voordeliger en efficiënter.
 2. Een website schept vertrouwen en een band met de klant
  Een website werkt drempelverlagend, het schept vertrouwen en mensen durven makkelijker contact opnemen. Zo kan je beter en directer communiceren met klanten en/of potentiële klanten. Bovendien kan je ook een e-mailcampagne overwegen, waarbij je gaat verwijzen naar je website. Zo haal je nog meer bezoekers naar je website.
 3. Een website verhoogt de verkoop
  Heel simpel, je website is een extra etalage en verkoopskanaal voor je zaak. Het trekt klanten aan, die zich op de site alvast een beeld kunnen vormen van je onderneming. Je plaatst er het laatste nieuws en de nieuwe promoties zodat klanten altijd mee zijn. Hoe beter de informatie op de site, hoe makkelijker de verkoop.
 4. Altijd consulteerbaar
  Een website werkt 24/24 voor je bedrijf. Deze is altijd consulteerbaar, de laatste nieuwe informatie staat erop en de communicatie met klanten loopt een stuk vlotter.
 5. Alle informatie bij de hand
  Voor de klant is het altijd handig als ze op een website kunnen terugvallen. Ze vinden er je contactgegevens, zodat je zeker geen oproep mist. Een potentiële klant zal maar aan jouw bedrijf denken, maar je contactgegevens niet vlot kunnen vinden. Weg verkoop! Een website zorgt ervoor dat je rechtstreeks vindbaar bent, maar ook via Google.
 6. De uitstraling van je bedrijf
  De website is vaak het eerste wat klanten of prospects bekijken. Het vervangt voor een heel stuk het visitekaartje. Op je website kan je perfect de uitstraling van je bedrijf weergeven en je professionaliteit onderstrepen.
 7. Naamsbekendheid
  Mensen delen vaak websites of verwijzen er vaak naar, zo krijgt u makkelijk en goedkoop bijkomende bekendheid. Een website is dan ook ideaal om nieuwe klanten aan te trekken. Meer klanten is uiteraard meer verkoop en meer omzet.

Hopelijk hebben bovenstaande puntjes je aan het denken gezet en overtuigen ze je om over te gaan tot het laten ontwikkelen van een website. Een investering met onmiddellijk rendement en quasi onmisbaar tegenwoordig.

Wil je een website laten maken?

Stuur ons gerust een mailtje!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *