Affiliate marketing revolutie review

Affiliate marketing revolutie review België, Jacko Meijaard, Internet Succes gids!

Online geld verdienen? Wie is Jacko Meijaard?

Welkom in deze Affiliate Marketing Revolutie Review! Online geld verdienen bestaat al jaren lang. Veel mensen denken dat dit vooral gebeurt in Amerika of in andere grote landen. Maar niets is minder waar. In zo ongeveer elk land wordt er online ENORM veel geld verdiend. En in dit geval bedoelen we dan niet geld verdienen via e-commerce. Maar effectief geld verdienen door voorbeeld te bloggen, … Dit heet Affiliate Marketing.

Jacko Meijaard doet dit al sinds zijn 18 – 19 jaar en verdient momenteel duizenden euro’s per maand. En dit allemaal “passief”. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Wel, wij hebben een interview gedaan met de eigenaar van de Affiliate Marketing Revolutie zelf: Jacko Meijaard.

Ontdek in deze Video Jacko zijn geheim

affiliate marketing revolutie review

1. Dag Jacko! Kan je snel wat info over jezelf geven? Wie is Jacko Meijaard?

Tuurlijk! Mijn naam is Jacko Meijaard, 27 jaar en geboren en getogen in het prachtige Yerseke (Zeeland). Ik heb me sinds mijn 18 – 19 jaar verdiept in affiliatie marketing, en verdien daar de laatste jaren mijn geld mee.

2. Kan je even uitleggen wat affiliate marketing precies betekent en hoe het werkt?

Affiliate marketing is in principe het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Wanneer je dus een product succesvol promoot, krijg je daar commissie voor. Het grootste voordeel hiervan is dat je zelf geen producten hoeft te hebben, en dus ook niet aan klantenservice hoeft te doen. Je kunt dus onbeperkt opschalen!

3. Hoelang doe je al affiliate marketing?

In totaal dus ongeveer 9 jaar? Vanaf mijn 18-19 jaar dus. Lange tijd 😉

4. Wanneer had je door dat je hier geld mee kon verdienen en ben je er vol voor gegaan?

Voordat ik met affiliate marketing aan de slag was gegaan, las ik al verhalen van andere succesvolle internet marketeers. Ik zag dat het kon, maar had het zelf nog niet gerealiseerd. Ik besloot zelf aan de slag te gaan. Ik wilde immers ook zo succesvol worden als de anderen. Ik droomde van (veel) geld en een vrij leven. Na drie maanden had ik mijn eerste commissie verdient, en zag dat het kon! Het was niet veel, maar ik wist dat als ik 1 commissie per dag kon verdienen, ik dankzij de kracht van het internet ook tien commissies per dag kon verdienen.

Jacko Meijaard

5. Kan je snel even uw product voorstellen en meegeven wat dit kost voor de mensen?

Omdat ik het tof vind om mijn succes te delen, heb ik de Affiliate Marketing Revolutie opgezet.
Dit is een stap voor stap videotraining waarin ik stap voor stap laat zien hoe je een succesvolle en winstgevende affiliate website op kunt zetten.

6. Wat zal men allemaal (ongeveer) leren in de Affiliate Marketing Revolutie?

Alles dus. De eerste stappen, zoals het marktonderzoek, tot het opschalen. Alles wordt behandeld.

Bekijk hieronder de video van Jacko Meijaard van mei 2015. Hierin legt Jacko uit waarom geld verdienen op internet geen sprookje is.

7. Welke fouten heb je bij de start allemaal gemaakt?

Achteraf gezien niet direct lange termijn gedacht. Ik ging eerder voor het snelle geld, dan het echt opbouwen van kwalitatieve websites. Dat doe ik nu wel, en laat ik ook zien aan andere mensen. Uiteindelijk wint kwaliteit het altijd.

ONTDEK HOE JACKO MEER DAN 10000 EURO/maand verdient!

8. Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie precies?

Voor iedereen die een passief inkomen op wilt bouwen en vrij wilt zijn van een 9 tot 5 job.

9. Hoelang duurt het gemiddeld tot mensen resultaten (commissies) ontvangen?

Dat is echt heel verschillend. Uiteindelijk gaat het om jezelf, en wat je zelf met de training en de inhoud doet. Sommigen verdienen binnen een paar weken hun eerste commissie, anderen doen er een jaar over.

Hoe graag wil je het?

Bekijk onderstaande korte video even van Jacko Meijaard en bekijk hoe je met focus & doorzetting mooie resultaten kan bereiken!

10. Wat waren de grootste hindernissen dat je moest ontwijken in dit avontuur?

Ik denk sociale druk. Er wordt toch van je verwacht om een “normale” baan, job te zoeken en je opleiding af te maken. Om thuis uit te leggen dat je aan “Affiliate Marketing” gaat doen, zorgt toch voor een hoop rare gezichten 😉

11. Hoe ziet jouw dagindeling er ongeveer uit?

Ook dat is heel verschillend. Als het prachtig weer is, ben ik naar het strand of gaan varen. Als het wat minder weer is, ben ik gewoon aan het werk. Ik vind het tof om met mijn business bezig te zijn, maar hou ook van genieten! Elke dag is voor mij dan ook weer anders. Ik heb in de afgelopen jaren eigenlijk mijn ideale lifestyle opgebouwd. Een lifestyle business: een bedrijf waarmee ik een toffe lifestyle, ofwel mijn ideale lifestyle, mee op heb kunnen bouwen en heb kunnen realiseren.

12. Welke dromen heb je nog?

Om gezond te blijven. Je gezondheid gaat boven alles en dat vergeten we soms!

13. Heb je nog speciale plannen voor de toekomst?

Momenteel ben ik redelijk content en heb ik vrijwel alle doelen die ik heb willen halen, behaald. Ik wilde een inkomen van 10K per maand, dat heb ik. Ik wilde vrijheid, en dat heb ik. Nu is het voor mij prioriteit om te genieten en te waarderen wat ik heb.

Qua Business wil ik meer mensen inspireren, er is meer dan een 9 tot 5 leven en job.

14. Heb je tips, advies voor mensen die hier mee willen beginnen?

Heel simpel: begin en geef niet op.

De meeste mensen beginnen nooit, durven het niet aan, of als ze het aandurven, stoppen ze na een paar weken of maanden omdat het toch tegenvalt of geen snelle resultaten.

Maar weinig mensen hebben het in zich om op lange termijn te durven denken en denken altijd korte termijn. Dat is de grootste fout die je kunt maken.

Bedankt Jacko Meijaard voor dit interview! Er zal voor de mensen veel meer duidelijkheid zijn nu.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie review en ervaringen:

Zoals Jacko Meijaard zelf zegt: hoe graag wil je het? Wil je graag geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Als je verwacht met deze methode na enkele weken al veel geld te verdienen dan moeten we u even intomen. Zoals bij alles in het leven: Enkel hard werk wordt beloond. Wil je u voor de volle 100% inzetten en de focus houden + niet opgeven, dan raden we jullie aan om met de Affiliate Marketing Revolutie te starten. Je zal enorm veel leren + jezelf overtreffen!

Er zijn al veel mensen die hier mooi passief geld mee verdienen.