agency masterclass review 2020

Agency Masterclass Review

Welkom bij de Agency Masterclass Review 2020

Het jaar 2020 is gestart en we zitten dan ook uiteraard nu niet stil en starten al terug met onze eerste review van 2020. Vandaag bekijken we een interessante online video cursus. De Agency Masterclass van Mitchell Weijerman! Mitchel maakt deel uit van het marketing bedrijf Unstoppable uit Nederland. Wellicht zegt je dit niet super veel maar het bekendste gezicht van dit bedrijf is Jia Ruan! Dit is de instructeur van de succesvolle Bol Masterclass video cursus. Vorig jaar hebben wij een uitgebreide Bol Masterclass review gedaan.

Wie is Mitchel Weijerman?

Mitchel Weijerman maakt dus deel uit van het officieel bedrijf Unstoppable uit Nederland. Samen met Jia Ruan is hij dus de bekendste persoon die je tegenwoordig veel ziet passeren op social media(Youtube, Instagram, Facebook, …) Dit Nederlandse bedrijf is de laatste 2 jaar uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Dat Social media de laatste 10 jaar niet meer weg te denken is uit ons leven zal jullie wellicht niet verbazen. Mitchel is al jaren gespecialiseerd in advertenties plaatsen op social media. Je hebt het ongetwijfeld al veel zien passeren op je social media de sponsored adds. Sommige kunnen zeer vervelend zijn en andere zijn dan terug een meerwaarde. Maar 1 ding staat vast deze advertenties zullen niet meer verdwijnen en leveren dan ook veel geld op voor heel veel mensen!

wie is mitchel weijerman

Wat is de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass is dus een online video cursus waar je zal leren om een succesvolle social media bedrijf op te zetten. Zo zullen je klanten je dus betalen omdat jij voor hen het social media werkt doet en dan vooral de focus legt om hun advertenties te beheren en dergelijke. Dit lijkt dan misschien niet zo moeilijk om te doen maar onze ervaring leert dat de meeste bedrijven in België en Nederland dit nog altijd niet doen. Dit kan uiteraard verschillende oorzaken hebben. Zo hebben de meeste bedrijven hier namelijk geen tijd voor of kennis van. Wat uiteraard zeer jammer is want zo laat je letterlijk geld op de tafel liggen. Ook niet vergeten dat we ondertussen in België en Nederland met een soort van generatie kloof zitten. De meeste eigenaars van succesvolle bedrijven hebben wel social media maar gebruiken dit enkel voor privé en niet om nog meer omzet te behalen.

Bekijk deze video en ontdek het geheim van Mitchell

agency masterclass ervaringen

Voor wie is de Agency Masterclass?

Deze video cursus van de Agency Masterclass is eigenlijk voor iedereen die wil starten met online geld verdienen door social media en meer bepaald door het beheren van advertenties voor bedrijven. De winstmarges in deze business zijn dan ook zeer hoog. In het begin ga je het meeste werk heb met alles even in detail te bekijken en te onderzoeken wat het beste werkt. Maar éénmaal de advertenties draaien dan hoef je enkel maar af en toe alles in de gaten te houden. En net dat is de kracht van een dergelijke business. Je hoeft zo geen 8 u per dag achter je computer of laptop te zitten. Dus hierdoor zal je meer vrijheid voor jezelf creëren.

agency masterclass ervaringen

Hoeveel kan je verdienen na het volgen van deze Video Cursus

Wij hebben uiteraard deze unieke video cursus ook aangekocht en raden jullie dan ook aan om minstens 2 x alles te bekijken. Zo zal je sneller alles begrijpen en direct kunnen toepassen in de praktijk. Uiteraard investeer je in deze opleiding met 1 hoofdoel: geld verdienen! En het liefst zo veel als mogelijk natuurlijk. De werking van een dergelijk Social Media Agency die je zal leren in deze Agency Masterclass is eigenlijk heel eenvoudig.

Alles hangt uiteraard af van hoe groot de bedrijven zijn maar tegenwoordig betalen bedrijven gemakkelijk 500-1000 per maand voor dergelijke diensten. Dus als je al 3-4 klanten hebt, zal je wellicht al meer verdienen dan op je huidige baan! En het leuke is uiteraard dat je dit van gelijk waar kan uitvoeren. Want ook in deze business verloopt alles online. Wil je van thuis uit werken of een andere locatie dan is dit perfect mogelijk. Zolang je internet hebt uiteraard. Om je eerste klanten te krijgen hoef je eigenlijk niet zo veel te doen. Uiteraard zal alles stap voor stap verlopen maar éénmaal je weet hoe alles werkt dan is het gewoon een zaak van opschalen. Als je 10 klanten hebt aan 1000 euro per maand dan heb je effectief 10000 euro/maand. Heb je er 20 dan zit je al snel aan 20000/maand! Dit lijkt wellicht nu onwaarschijnlijk maar dit is effectief hoe deze business werkt. En er zijn al enorm veel studenten van de Agency Masterclass die dergelijke cijfers draaien na 6 maanden!

Gratis online Training

Wil je al eens proeven van deze unieke video cursus van Mitchell Weijerman? Dan hebben we goed nieuws! Er is namelijk een gratis online training waarin Mitchel al toont hoe je een eigen Social Media Marketing Agency kan starten zonder ervaring van online marketing.

Klik hieronder op de groene knop om deze Gratis training te bekijken.

Naar De Training

Hoe je eerste klanten krijgen?

Je kan wel de video cursus volgen maar dan begint het avontuur eigenlijk nog maar. En één van de belangrijkste zaken is uiteraard om je eerste klanten te krijgen. Mitchel legt dit in de video cursus zeer goed uit hoe je een snelle start hierin kan maken. Wat wij aanraden is om gewoon bepaalde bedrijven te benaderen waarvan je ziet dat ze niet super actief of helemaal niet actief zijn op social media. Als je 10 bedrijven contacteert dan is de kans groot dat er enkele zeker met je willen samen werken. Een gouden truc die we jullie kunnen aanbevelen is om voor je eerste 2 klanten geen geld te vragen maar dit doen als “test case”. En als de test goed is dan is de klant tevreden en kan je na een tijd toch een factuur sturen naar hen. Dit is dus de gemakkelijkste oplossing op direct en vooral gemakkelijk te starten in deze business!

Is Mitchell Weijerman te vertrouwen? Agency Masterclass betrouwbaar of niet?

Mitchel Weijerman kan je dus 100% vertrouwen. Mitchel maakt dus deel uit van het bedrijf Unstoppable Lifestyle dat door Jia Ruan werd opgericht en nu ondertussen verschillende miljoenen omzet per jaar maakt. Ze zijn dan ook met succes de marktleider op het gebied van online business trainingen. Het bedrijf is trouwens gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal 104 in Amsterdam. Ze beschikken over een registratienummer bij de kamer van koophandel en ook over een officieel BTW nummer. Dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze video cursussen en dergelijke.

Agency Masterclass kopen, korting nodig?

Je kan heel snel starten met het volgen van deze professionele video cursus. Als je nog op zoek bent naar een speciale korting dan hebben we alvast goed nieuws! Via de onderstaande rode knop kan je de tijdelijke korting van de Agency Masterclass claimen!

Inhoud Cursus Agency Masterclass

  • 7 unieke video modules
  • Meer dan €4000 aan bonussen
  • Toegang tot de speciale Facebookgroep
  • 24/7 support
  • Levenslang toegang
  • Een perfect sales script
  • Officieel Certificaat
  • Groepscoaching (wekelijks)
  • Direct toepasbare marketing campagnes

Kosten Agency Masterclass

Deze professionele video cursus van Mitchell Weijerman heeft een waarde van €4997! Maar Mitchel biedt deze tijdelijk aan voor de éénmalige betaling van slechts € 1997! Dit is voor veel jonge mensen dan wellicht een investering maar als je rekent dat je per klant gemiddeld 500-100 euro per maand kan vragen dan zal je zien dat je na enkele maanden al mooi winst zal draaien. Je kan er trouwens ook voor kiezen de aankoop in 3 termijnen te betalen. Er is trouwens ook een 14 dagen niet tevreden geld terug garantie!

agency masterclass review

Geld verdienen met Social Media

Het hoofddoel van deze video cursus is dus uiteraard dat je mooi wederkerend geld zal verdienen. Je zal dus een eigen social media agency beheren. Dit klinkt voor veel mensen misschien nog een beetje spannend maar is eigenlijk niet zo moeilijk om te realiseren. En het leuke is dat er nog enorm veel potentieel in zit en dat je dit van overal kunt uitvoeren(je hebt enkel internet nodig). Je kan alles online mooi beheren en het contact met de klanten gebeurt ook online. Veel mensen die dit artikel lezen zullen trouwens schrikken hoeveel kennis ze eigenlijk al (onbewust) hebben doordat velen dagelijks op Social Media actief zijn.

Onze ervaringen met de Agency Masterclass

Wij hebben deze video cursus ook getest en onze bevindingen zijn dan ook zeer positief. Dat we tegenwoordig online leven is uiteraard niets nieuws. Maar dat het grootste gedeelte van de bedrijven in België en Nederland nog altijd geen (actief) gebruik maken van social media en advertenties was wel even schrikken. Dit toont ook direct het potentieel aan om te starten met een dergelijk social media agency.

Mitchel legt alles duidelijk stap voor stap uit in de verschillende modules. Zo kan je dit direct testen en zien hoe alles in de praktijk werkt. Na het aanmelden krijg je trouwens ook toegang tot de Facebookgroep waar je andere studenten zal aantreffen die al met succes actief zijn in deze business. En net dat is uitstekend voor de motivatie want je zal zowel nieuwe studenten daar aantreffen als studenten die al maanden actief zijn en hier al mooi geld mee verdienen. Op deze manier kan je ook leren uit de ervaringen die zij delen!

agency masterclass betrouwbaar

Conclusie Agency Masterclass review 2020

Zoals je hierboven kan lezen in onze Agency Masterclass review van 2020 kunnen wij deze video cursus zeker aanraden! Meer nog, als we de vele verhalen lezen van studenten die dit al maanden doen dan zal dit wellicht één van de beste beslissingen zijn die je zal maken. Na het volgen van de video cursus kan je al direct in de praktijk aan de slag. Social Media is al jaren aan een opgang bezig en zal uiteraard niet meer uit ons leven verdwijnen! Wij raden deze Agency Masterclass dan ook zeker aan! Naast deze complete video cursus krijg je ook nog extra informatie en tools die er voor zal zorgen dat je een vliegende start zal maken! via de onderstaande groene knop kan je de tijdelijke korting claimen voor de agency Masterclass.

Veel success 😉

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *