beleggen.com review

Beleggen.com Review

Welkom in deze beleggen.com review! Op de site beleggen.com deels Harm van Wijk, een ervaren beleggingsexpert, zijn ervaring met anderen. Als je een start wil maken met beleggen in aandelen of opties, is dit een handige website. De producten op beleggen.com kunnen je veel leren over de strategieën en andere kennis die nodig is voor je begint. In deze review zullen we meer informatie geven over de website en wat je er precies mee kunt doen.

Wie is Harm van Wijk precies?

Harm van Wijk is een beleggingsexpert uit Blaricum. Hij heeft een uitgebreid CV en heeft gewerkt voor grote banken zoals SNS Bank en ABN Amro. Ook is hij een tijdje de sitemanager geweest van de financiële afdeling van Telegraaf en heeft geschreven voor Beurs.nl en andere sites en kranten. Misschien kun je Harm wel herkennen van zijn optredens in programma’s als Businessclass van RTL, FinanceTelevision of EenVandaag. Ook is hij weleens op de radio verschenen bij Radio 1 en 2.

Harm van Wijk geeft met zijn site beleggen.com cursussen en coaching op het gebied van beleggen. Tegenwoordig focust hij zich volledig op dit project. De informatie en tools die je hier kunt krijgen zijn handig voor zowel beginnende als ervaring beleggers. Door de 32 jaar ervaring van Harm valt er genoeg te leren. Harm van Wijk is vaak ook zelf aanwezig op zijn platforms, waarbij hij bijvoorbeeld antwoord geeft op vragen.

De producten van beleggen.com

Op de site beleggen.com vind je een overzicht van verschillende producten van Harm van Wijk. Deze gaan allemaal over beleggen. Beleggen op de aandelenmarkt, maar ook bijvoorbeeld crypto. Voor zowel ervaren als beginnende beleggers zitten er producten bij die interessant zijn. Hieronder volgen een paar voorbeelden.

Gratis mogelijkheden

Af en toe heeft Harm van Wijk gratis webinars over beleggen. Zeker als beginner heb je hier heel veel aan. Je leert zo hoe je van start kunt gaan. Voor deze webinars moet je je wel eerst aanmelden. Daarnaast heeft Ham een tal aan boeken geschreven over beleggen en overige financiële zaken. Een hiervan is gratis te verkrijgen als e-book. Dit is “hoe selecteer je aandelen binnen 5 minuten” en dit boek kun je op de website gratis downloaden. Je leert hiermee de methodes van Harm van Wijk en leert hoe hij aandelen uitkiest met een hoog rendement op lange termijn.

Trading Navigator Methode

Deze cursus is het belangrijkste en beste product van beleggen.com. Deze cursus legt alles uit over beleggen, van de basis tot ingewikkelde stof. Je krijgt hierbij een cursus van 6 weken met allemaal video’s en informatie. Elke video legt een ander aspect uit van beleggen. Zo leer je stap voor stap alles dat je moet weten. Zo leer je over strategieën, trends, kansen berekenen, grafieken lezen, de juiste mindset voor beleggen en ga zo maar door. Na deze modules heb je een goede basiskennis over beleggen en snap je wat je moet doen. De geleverde modules zijn niet alles dat je krijgt bij dit pakket. Hiernaast krijg je ook nog de Trading Navigator software, met handige tools die je kunt gebruiken bij het beleggen. Zo kun je bijvoorbeeld voorspellingen doen, kansen berekenen en je eigen trades en statistieken opslaan en terugzien. Zo leer je van je vorige trades en gemaakte fouten hierbij. Ook krijg je toegang tot de Trading Navigator community, met enorm veel beginnende en meer ervaren beleggers die elkaar helpen en tips geven. Je kunt hier terecht voor al je vragen en inspiratie opdoen van anderen.

Tenslotte krijg je nog twee jaar lang gratis tips en alerts over de laatste ontwikkelingen op de markt en kansen die hierbij ontstaan. Deze tips krijg je via Telegram. Je krijgt een paar honderd euro gratis om transacties mee te doen op MeXem, een broker voor het kopen van aandelen. Hiermee kun je dus meteen aan de slag na de cursus. Ook kun je twee jaar lang gratis gebruik maken van de LIVE coaching van Harm van Wijk en krijg je toegang tot de andere e-books van Harm. Dit zijn er momenteel vijf. Met dit pakket heb je dus een enorm pakket tot je beschikking met enorm veel informatie, video’s met uitleg en LIVE hulp en tips van Harm en andere leden. De software is ook onmisbaar bij het beleggen en maakt het hele proces een stuk makkelijker. Zowel voor beginnende als voor ervaren leden is de Trading Navigator Methode een zeer waardevol product.

X10 met Crypto

Cryptomunten worden steeds populairder en gezien als een interessante vorm van beleggen. Om deze reden heeft Harm van Wijk een uitgebreide crypto cursus opgezet naast zijn cursus voor aandelen. Deze cursus is gemaakt in samenwerking met Jan Robert Schutte, een crypto-expert. Het doel van deze cursus voor Harm en Jan is dat ze hun investering in crypto vertienvoudigen in het komende jaar. Bij dit pakket krijg je twee cursussen, een van beleggen.com van 6 modules en eentje met 8 modules van CryptoAcademy. Je leert hierbij alles over de wereld van crypto en de bijbehorende handelsstrategieën.

Als je dit product aanschaft krijg je ook een jaar lang toegang tot drie crypto portefeuilles en allerlei onderzoeksrapporten. Je krijg regelmatig updates over de mogelijkheden en je krijg een kijkje in de posities die Harm en Jan zelf innemen. Ook bij deze cursus krijg je toegang tot de uitgebreide community die erbij hoort. Hiervoor geldt hetzelfde als bij de community van de Trading Navigator Methode, deze is erg handig en behulpzaam. Tenslotte krijg je nog drie extra e-books. De X10 met Crypto cursus zelfs verkrijgbaar met 50% korting.

Overige functies op beleggen.com

Naast deze twee cursussen en de gratis opties, kun je ook veel overige informatie en tools vinden op de site zelf. Zo zijn er blogs met handige tips en informatie en kun je er de actuele koersen te zien krijgen. De community van beleggen.com is voor iedereen gratis te lezen. Als je hier deel aan wil uitmaken moet je een VIP lidmaatschap hebben (als je de cursus niet hebt gekocht). Dit lidmaatschap is de eerste maand uit te proberen voor slechts 1 euro. Als je dus alleen toegang wil tot de community en niet de modules en software, kan dit ook.

Met een VIP lidmaatschap kun je gebruik maken van de community, wekelijkse updates over beleggen, posities en tips van de experts en LIVE sessies waar je vragen kunt stellen. Tenslotte is er nog een optie calculator op beleggen.com. Met deze handige tool bereken je gemakkelijk constructies die bestaan uit een maximaal aantal van 1 aandeel en 4 opties. Hiermee kun je dus snel zien wat de voorspellingen zijn van de waarde van een functie. Al deze tools zijn erg handig om te gebruiken bij het beleggen. Tenslotte kun je er nog voor kiezen om je geld te laten beleggen. Je koppelt dan je eigen account aan die van Harm van Wijk. Zo haal je hetzelfde rendement als hij op je beleggingen. Hiervoor ben je wel een maandelijks bedrag kwijt voor een abonnement. Het nadeel hiervan is dat je niet zelf leert wat je doet. Als je stopt met het abonnement zal je meteen weinig meer verdienen, omdat je in die tussentijd geen of weinig ervaring hebt opgedaan.

Hoe betrouwbaar zijn de site en de producten?

Wat is het verschil met beleggen.com en andere sites in deze richting? In het begin was ik sceptisch over Harm van Wijk en zijn producten. Het verschil dat ik merkte was echter dat Harm van Wijk een enorm CV heeft, bij allemaal bekende banken en bedrijven. Hij weet waar hij het over heeft met zijn 32 jaar ervaring. Hij praat regelmatig over zijn expertise op televisie en op de radio. Een ander verschil bij Harm zijn methodes en producten is dat hij duidelijk aangeeft dat het geen manier is om snel en makkelijk geld te verdienen. Het gaat bij hem allemaal om rendement op lange termijn. Als je je kansen goed spreidt en je goed informeert over wat je doet, kan het je na een bepaalde tijd geld opleveren. Zelf heeft Harm een rendement van zo’n 20% per jaar. Dit is een erg goed resultaat.

De kennis en tools die Harm aanbiedt op zijn website en bij zijn producten, zijn slechts tools om dit ook zelf te bereiken. Je kunt hiermee een goed begin maken en zelf uitgroeien tot een succesvol belegger, maar dat is grotendeels aan jezelf. Je moet hard werken, slim traden en leren van je fouten. Daarom is doorzettingsvermogen erg belangrijk. Harm van Wijk leert de principes in zijn methodes al jaren aan anderen. Deze mensen halen gemiddeld een rendement van ergens tussen de 7% en de 21%. Prima resultaten dus. Vooral de community met het forum en de Trading Navigator Methode zijn erg waardevol als belegger.

Het bedrijf van Harm van Wijk

Harm van Wijk staat gewoon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zijn website beleggen.con en zijn producten vallen hier ook allemaal onder. Het bedrijf staat onder de gegevens hieronder.

Bedrijf:                                 BeursBulletin Alerts BV
Adres:                                  Rokebrandlaan 2 – 1261WV Blaricum
KvK nummer:                    34244390
BTW nummer:                  NL815459658B01

Alles van Harm is dus officieel en netjes geregeld. Hierdoor kun je ook zekerder zijn van de betrouwbaarheid van wat je ziet en krijgt. Tenslotte krijg je bij bijna alle producten van beleggen.com (ook bij het VIP abonnement) een tevredenheidsgarantie van 14 dagen. Niet tevreden? Dan krijg je dus je geld terug. Vaak betaal je voor de eerste maand ook een stuk minder, soms zelfs maar onder de tien euro. Zo kun je de producten en diensten dus vrijwel gratis uitproberen. Het ziet er dus naar uit dat beleggen.com, de Trading Navigator Methode en de overige producten erg betrouwbaar en goed geregeld zijn.

Reviews van anderen

De reviews die Harm en zijn website krijgen van andere mensen zijn over het algemeen erg goed. Op google heeft hij een 4.5 van de 5.0, met 35 reviews. Op Trustpilot ligt de site ook erg hoog, met een 4 van de 5. Over het algemeen zijn de reviews van klanten dus erg positief. De paar negatieve reviews die er zijn, zijn meestal van mensen die de Trading Navigator Methode en andere grotere producten niet eens hebben geprobeerd. Het gemiddelde rendement bij de methode ligt erg hoog. Veel mensen hebben dus erg veel aan de informatie en tips, de software en de geleverde tools. Beleggen blijft altijd een proces van vallen en opstaan, leren van wat je goed en fout doet. Je moet hiervoor dus een goede motivatie hebben en doorzettingsvermogen. Ook moet je (leren) je hoofd koel te kunnen houden, zeker als je een keer geld verliest bij een trade. Daarom zijn deze site en de producten niet voor iedereen weggelegd. Zorg dus goed dat je weet waar je aan begint.

Conclusie Beleggen.com Review

We zitten al terug aan het einde van deze beleggen.com Review. Als je wil beginnen met beleggen zijn beleggen.com en zeker de Trading Navigator Methode de ideale manier om te starten. Je leert zo meteen van de beste en krijgt tal van handige tools en software om je hierbij te helpen. De gratis content is ook handig, maar hiermee kun je niet verder groeien tot groot succes. Met de producten van Harm van Wijk leer je van begin tot eind hoe het proces werkt en hoe je het best te werk kunt gaan. De producten zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers.

Als je twijfelt, kun je gebruik maken van de 14 dagen geld terug garantie of de eerste maand (vrijwel) gratis beginnen. Hierdoor kun je kijken of beleggen wel bij jou past en of je het leuk vindt, zonder meteen veel te riskeren. De site en de producten zijn erg betrouwbaar en het beleggen met deze software en de community maken het proces een stuk leuker en leerzamer. Zeker als je net begint met beleggen is de site beleggen.com een van de beste manieren om te beginnen. De Trading Navigator Methode is een van de beste en meest uitgebreide cursussen op dit gebied die je kunt vinden.

KLIK HIER VOOR DE GRATIS HANDLEIDING VAN HARM VAN WIJK

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *