Beste website maker 2019-2020

Welkom bij de Reviews van de Beste Website maker van 2020

In de bovenstaande vergelijkingstabel kan je zien wie wij aanbevelen als beste website maker van 2020. Iedereen leeft al jaren online en er zijn dan ook veel mensen die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing om zelf een website te maken. Ook hebben deze mensen meestal een beperkt budget. Dan komt een professionele website makeer zeker van pas. Maar welke zijn nu de goede en welke zijn de slechte? Zoals je hierboven kan zien hebben wij de 5 beste in onze tabel van beste website makers gezet.

Website Score Reviews Website
Website
Score
9.8
Reviews
★★★★★
Reviews(2698)
KORTINGSCODE
Website
Score
8.9
Reviews
★★★★
Reviews(1698)
Bezoek website
Website
Score
8.9
Reviews
★★★★
Reviews(1698)
Bezoek website
Website
Score
8.8
Reviews
★★★
Reviews(3698)
Bezoek website
Website
Score
6
Reviews
★★★
Reviews(1541)
Bezoek website

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

1. De winnaar van Beste Website Maker 2019-2020 is: JouwWeb!

beste website maker

De Nederlandstalige website maker JouwWeb staat dik verdiend op nummer 1. We hebben deze website builder enkele weken uitgebreid getest en deze krijgt bijna over het maximum van de punten. Het is dan ook geen toeval dat JouwWeb momenteel de grootste websitebuilder van de Benelux is. Alles werkt gewoon zeer vlot en heb je toch nog een vraag of een probleem dan kan je altijd bij de Nederlandstalige support terecht. Dankzij dit online platform kan je eindelijk zelf zonder technische kennis uw eigen professionele website maken.

Lees hier onze uitgebreide JouwWeb review

Bekijk De JouwWeb Video Hieronder

jouwweb review

2. Zilver voor Jimdo!
beste website maker

Het Duitse bedrijf Jimdo staat ook een mooie tweede plaats! Na onze uitgebreide testen mogen we stellen dat dit ook een zeer goede website maker is. Als we kijken naar de home pagina van Jimdo dan zien we dat ze graag uitpakken met het feit dat je een website hebt na 3 minuten. Dit moeten we toch even counteren om de simpele reden dat het invullen van een website met diverse content nu eenmaal langer duurt.

Lees hier onze uitgebreide Jimdo Review

3. Op de derde plaats: Wix!

Wix is vooral internationaal een gekende website maker. Momenteel beschikken ze wereldwijd over meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 3 miljoen betalende klanten. Dus dit zegt wel iets over hoe groot Wix wel is. We hebben Wix ook uitgebreid getest en hebben dan ook geen grote nadelen gevonden. Wat wel irritant is voor de Belgen en de Nederlanders onder ons is dat je niet met Bancontact of Ideal kan betalen. En dan ze ook een beetje duurder zijn dan voorbeeld onze favoriet JouwWeb.

Lees hier onze uitgebreide Wix Review

4. Webnode haalt de vierde plaats!

Op de vierde plaats in onze vergelijker van beste website maker vinden we Webnode terug. Ook dit is een firma die al redelijk lang bestaat. Ook dit is een website builder die ervoor zorgt dat je vrij snel een eigen website kan maken. Maar we moeten wel even meegeven dat de builder af en toe voor wat verwarring kan zorgen.

Lees hier onze uitgebreide Webnode review

5. Weebly op 5

Weebly staat op nummer 5 in onze vergelijker van beste website makers. We zijn dan ook geen 100% overtuigd van de mogelijkheden van deze website maker.

Lees hier onze uitgebreide Weebly review

Website maken Gratis?

Via JouwWeb kan je dus ook een compleet gratis website maken indien je wilt. Je zal uiteraard niet alle professionele functies hebben dan. Maar het is een uitstekende manier om eens te zien hoe JouwWeb precies werkt. Zoals je in onze review kan lezen zal je aangenaam verrast zijn! Je kan later op gelijk welk een moment nog altijd upgraden naar een hoger pakket. Het komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer bij de professionele website makers. Je kiest een template die je mooi vindt en daarna kan je deze via de editor direct aanpassen. En dat is nu net de kracht van een professionele website maker, je hoeft totaal geen programmeur te zijn. Je kan eigenlijk direct aan de slag hiermee!

Conclusie Beste Website Maker 2020

Zoals je hierboven kan zien en lezen staat JouwWeb dus verdiend op nummer 1 in onze lijst van beste website makers. JouwWeb heeft zowat alles in huis wat een professionele website maker nodig heeft op je eigen website te maken. Ze scoren dan ook op bijna alle vlakken het maximum van de punten. Het is dan ook geen toeval dat JouwWeb de grootste speler is in de Benelux. Het bedrijf zelf is dus van Nederland. En dit heeft voor ons als Belgen enkel maar voordelen aangezien alles in het Nederlands is.

PS: Je kan uiteraard ook door ons een website laten maken 😉

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *