Beste WordPress Hosting België, Nederland 2020

Hoster: Reviews: Score: Website
Hoster:
combell review
Reviews:
9.8
Score:
★★★★★
TIJDELIJKE KORTINGSCODE
Hoster:
siteground review 2019
Reviews:
8.9
Score:
★★★★
Bezoek website
Hoster:
xel media review 2019
Reviews:
8.4
Score:
★★★★
Bekijk Website
Hoster:
neostrada review
Reviews:
8.1
Score:
★★★
Bekijk Website
Hoster:
one.com review
Reviews:
7.3
Score:
★★★
Bekijk Website
Hoster:
reviews bluehost
Reviews:
6.9
Score:
★★★
Bekijk Website
Hoster:
wp engine review nederlands
Reviews:
6.5
Score:
★★★
Bekijk Website
Hoster:
savvii hosting review
Reviews:
6.0
Score:
★★★
Bekijk Website

Wat is nu de beste WordPress Hosting in België en Nederland voor 2020?

Je kan het uiteraard hier boven ontdekken in onze top 10 van beste WordPress hosting uit België en Nederland! Als website firma krijgen wij regelmatig de vraag wat nu de beste WordPress hosting van België en Nederland is. Voor België is dit tegenwoordig makkelijk om te antwoorden. Aangezien we in België beschikken over de grote hosting firma Combell.

1. Beste WordPress Hosting België? De winnaar van 2020 is: COMBELL!

Wie in België een domeinnaam wil vastleggen of op zoek is naar goede hosting komt al snel bij Combell terect. Combell is de laatste jaren uitegroeid tot één van de grootste spelers in de Benelux. En zelfs buiten de Benelux zijn ze actief met enkele overnames. Dus ze blijven groeien. En het belangrijkste van hun support en diensten groeien mee. Wij zelf zijn al jarenlang tevreden gebruikers van het Combell platform. Ze blinken uit in de support, deze is 24/7 zowel telefonisch als via ticket support. En ja zelfs op feestdagen zijn ze te bereiken. Dit geeft voor de meeste mensen met een website een zeer aangenaam veilig gevoel! Ze beschikken altijd over de nieuwste snufjes qua techniek om de servers en de websites nog veiliger en sneller te maken. Combell is dan ook met voorsprong de beste in deze WordPress Hosting Review.

Lees hier de uitgebreide review van Combell Hosting.

2. Zilver voor Siteground!

Op de tweede plaats vinden we Siteground terug. Siteground is een groot en internationaal bekend hosting bedrijf. Ze richten zich voornamelijk op Managed WordPress Hosting. En ze doen dit met succes! Dat er momenteel 2000000 domeinnamen bij hen worden gehost zal dan ook geen toeval zijn! Ook Siteground scoort het maximum van de punten op vlak van Support en helpdesk. Ook hebben ze speciale hosting voor Woocommerce. Wat handig meegenomen is!

Lees hier de uitgebreide review van Siteground

3. Xel Media Hosting

Xel media is een betrouwbare partner op het vlak van WordPress Hosting. Ze richten zich dan ook uitsluitend op de WordPress wereld. Xel is al actief in de hosting wereld sinds 1999.

Dit geeft hen geen windeieren gelegd. Ze hosten ruim 15000 websites! En ook hier is de support dik in orde!

Lees hier de uitgebreide review van Xel Hosting

4. Neostrada Hosting

Neostrada is vooral in Nederland een zeer populaire hostingfirma! Met een gemiddeld aantal van 50000 klanten hebben ze dus een groot aandeel in de hosting wereld in Nederland. Ze hebben uiteraard speciale pakketen gericht op WordPress. In het verleden hebben wij met succes gebruik gemaakt van deze Hosting firma. Niet duur en betrouwbare kwaliteit!

Lees hier de uitgebreide review van Neostrada

5. One.com

one.com review

One.com mag uiteraard ook niet ontbreken in onze tabel! Dit is al jaren ene relatief betrouwbare hosting speler.

Lees hier de uitgebreide review van One.com

6. Bluehost

reviews bluehost

Bluehost is voor bepaalde mensen populair omdat ze spotgoedkoop zijn. Maar dit kan hem uiteraard af en toe vertalen in een mindere service.

Lees hier de uitgebreide review van Bluehost

7. WP Engine

Internationale speler, maar zeer duur wat voor veel mensen een struikelblok kan zijn.

Lees hier de uitgebreide review van WP Engine

8. Savvii

Nederlandse hostingfirma die gespecialiseerd is in WordPress. Nadeel: Vrij prijzig.

Lees hier de uitgebreide review van Savvii

Conclusie beste WordPress Hosting België, Nederland 2020

Combell staat zonder twijfel dik verdiend op nummer 1 in onze vergelijkingstabel van Beste WordPress Providor. Het is dan ook geen toeval dat meer dan 70% van de websites in België worden gehost bij deze populaire hosting firma. Neem daar ook nog even de uitstekende 24/7 support bij en je hebt al direct een vraag op je antwoord van wie de beste hosting firma nu precies is. Combell is trouwens ook actief in Nederland en in andere landen.

Veel succes!

combell review

We hebben nog extra goed nieuws. Er is momenteel een tijdelijke kortingsactie bij Combell. Je kan deze claimen door te klikken op de onderstaande knop.