be theme review

BeTheme WordPress review

Welkom bij deze BeTheme review!

Wanneer je een WordPress website wenst te maken die je volledig op maat kan maken en aanpassen dan zit je goed met BeTheme. Dit thema is zo multifunctioneel dat er geen code aan te pas moet komen en je dus ook geen developer moet inschakelen om de website geheel naar wens op te stellen.

Je kan je website laten maken door middel van dit premium thema. BeTheme is zo flexibel dat we het een alleskunner heten. Het biedt enorm veel mogelijkheden en opties dat ook jouw website 100 % uniek en op maat is. Toch moet je voor deze op maat website soms een omweg maken of de hulp inschakelen van het support team.

Je kan bij dit thema kiezen uit 230 demo’s met een one click installatie waardoor je snel online komt en alle pagina’s naar eigen wens kan aanpassen.

Je zou dus denken waw! Maar toch geven wij dit thema slechts een 6,8 op 10 doordat er hier en daar toch enkele schoonheidsfouten aanwezig zijn. Wil jij weten wat, waar en waarom? Lees dan onze review hieronder.

betheme ervaringen

BeTheme

Net zoals vele thema’s werkt ook BeTheme met een page builder. Hierdoor hoef je geen code te schrijven of een developer in dienst te nemen om je website eigen te maken en alles aan te passen naar eigen smaak en wens. Je kan er heel eenvoudig elementen in verslepen en klaarzetten op de pagina, zoals jij de indeling voor je ziet.

Hierbij kunnen we als tip alvast meegeven dat je best de basisinstelling van je element onthoud, want wanneer het toch niet zo goed lijkt als je eerst gedacht hebt, moet je dit nog kunnen resetten naar de basisinstelling.

Je kan met BeTheme heel wat basisaanpassingen doen zoals Font aanpassen en kleuren uitzoeken maar indien we dit vergelijken met andere multifunctionele thema’s heb je hier en daar wat meer beperkingen. Ook moet je voor de kleurinstellingen rekening houden met Hexa instellingen of kleurcodes.

Plugins

Wie met BeTheme een goed draaiende website wenst met veel functionaliteit, zal moeten berusten op heel wat plugins. Waar de meeste thema’s veel zaken standaard functionaliteiten hebben, heeft dit thema er net iets minder. Maar goed, WordPress heeft voldoende plugins om je hierin te kunnen helpen.

Deze plugins kan je één voor één terug vinden in de appstore of WordPress online winkel. Geef een kern zoekwoord in en vind enkele voorgestelde plugins terug. Lees goed alle reviews hierover door en kies voor een plugin die compatibel is met je thema.

Toch moet je hier ook opletten, want hoe meer plugins er geïnstalleerd worden, hoe meer er van de snelheid van je website kan afvallen. En tegenwoordig kunnen we wel stellen dat snelheid op een website net toch voor wat klantentevredenheid zorgt.

betheme reviews

Support

BeTheme kent wel een goede support. Wie een vraag heeft kan deze doorsturen naar de klantendienst en zal al snel merken dat al het mogelijke gedaan wordt. Vragen worden beantwoord en het support team zal ook verder met jou op zoek gaan naar mogelijkheden om je website nog meer op maat te maken.

Denkwerk komt hier zeker te pas en je ze laten je vraag ook niet te snel los. Wie graag wat begeleiding wenst, zal zich in dit thema best goed voelen.

Daarnaast is er ook een community page waar je terecht kan met gelijke vragen en antwoorden. Zoek zo ook enige informatie op en kom in contact met gelijken, op zoek naar de juiste oplossing.

BeTheme prijzen

Wie zijn website wenst te bouwen in het BeTheme thema zal ook een kleine bijdrage moeten betalen om de licentie te verkrijgen en zo ook de nodige installatie te kunnen doen op zijn website. We kunnen stellen dat dit thema ook niet zo heel duur op de markt ligt en zo toegankelijk is voor vele starters.

Volgende prijzen en verwachtingen kan je terugvinden voor het BeTheme:

  1. Eénmalige kost van 59 Dollar
  2. Alle toekomstige updates
  3. Hosting voorstellen
  4. 6 maand klantenondersteuning

Wie meer dan 6 maand ondersteuning wenst, kan dit verder verlengen naar 12 maand met een extra betaling van 17 Dollar.

Na betaling ontvang je meteen al het nodige installatiemateriaal en kan je meteen aan de slag om je eigen droomsite te bouwen.

betheme goed thema

Responsive

Nog een belangrijk punt dat ook BeTheme nastreeft is het responsive maken van je website. Op heden is het zeer belangrijk dat de website op ieder device goed zichtbaar is. Zeker omdat veel mensen de website zullen bezoeken via smartphone.

BeTheme heeft de optie dat je kan aanvinken, om je website responsive te maken. Zo kan je op zowel Smartphone, tablet, laptop of vaste computer, de website evengoed en duidelijk bekijken.

Wie dit wenst, kan dit in de opties gaan opzoeken of aan de klantendienst aanvragen. Zij helpen je hier zeker graag bij verder.

Wij hebben wel gemerkt dat je hier soms wat door de vingers moet kunnen zien en dat responsive op device nog een ander verhaal is dan responsive in de verschillende browsers. Zo kan je site er duidelijk beter uitzien op chrome dan op internet explorer of omgekeerd.

Spreek hiervoor zeer goed af met de klantendienst om je hierin te begeleiden.

Bekijk in deze video ons favoriet WordPress Thema!

divi review nederlands

Conclusie BeTheme WordPress review

Een website maken op maat kan zeker en vast, ook met BeTheme. Alleen is zal je hier en daar een ommeweg moeten nemen om tot het eindresultaat te komen. BeTheme, het multifunctionele WordPress thema ligt wel populair op de markt, daar het kan helpen om zonder enige code je website op te bouwen.

Er hoeven geen developers of IT diensten in acht genomen te worden en je hoeft zeker geen regels code uit te schrijven om tot resultaat te komen. In de plaats daarvan kunnen wij alleen maar aanraden om de support tot 12 maand te verlengen en zo je vragen en begeleiding beantwoord te verkrijgen.

Iedereen kan met BeTheme werken, je hoeft ook geen technische kennis te hebben en éénmaal je dit allemaal onder de knie hebt, is het een easy piece of cake.

Hoewel Betheme de naam alleskunner krijgt, kunnen wij stellen dat er hier en daar beperkingen zijn. Zo zal je gauw merken om je website responsive te krijgen, je heel wat moet in beweging stellen om zover te geraken. Daarom zijn wij niet zo grote fan van dit thema en geven het dan ook maar een score van 6,8 op 10.

Onze favoriet WordPress thema is nog altijd DIVI. Deze staat al enkele jaren verdiend op nummer 1 in de Top 10 van Beste WordPress Thema’s.

divi betrouwbaar

Ons favoriet WordPress thema is nog altijd DIVI. Deze staat al enkele jaren verdiend op nummer 1 in de Top 10 van Beste WordPress Thema’s.