Bitdefender Internet Explorer 2019 review

Bitdefender Internet Security 2019 review

Bitdefender Internet Security 2019 Review

Welkom bij onze Bitdefender Internet Security 2019 review 😉 Hoe veilig is je internet? Word je niet gehackt en kijkt er niemand ongevraagd mee? En zijn je kinderen wel veilig online? Er is genoeg kwaadaardige software die het op je computer of laptop gemunt heeft dus is het zeker aan te raden deze te beveiligen met een antivirusscanner. Bitdefender biedt met Internet Security bescherming tegen dreigingen op het internet. Jaar na jaar is deze antivirussoftware bekroond. Reden voor ons om eens te kijken naar alle pro’s en contra’s van de nieuwe 2019-versie.

Wie is Bitdefender?

Met een wereldwijde beveiligingsinfrastructuur die een half miljard gebruikers beschermt, visionaire oplossingen en een overvloed aan awards en prijzen, is Bitdefender al sinds 2001 een grote speler in security software. In meer dan 150 landen werkt Bitdefender samen met overheidsinstanties, multinationals, KMO’s en privépersonen. Door een diepgaande kennis en expertise in beveiliging en een ongekende drive om constant te anticiperen en te innoveren, probeert Bitdefender de beste en betrouwbare provider van cyberbeveiliging ter wereld te zijn.

Enkele kenmerken op een rijtje:

 • Complete en intelligente databescherming
 • Meerlaagse bescherming tegen ransomware
 • Beveiligde navigatie en anti-phising
 • Beveiligde online aankopen
 • Veiligheidscontrole van Wi-Fi-netwerken
 • Wachtwoordbeheerder
 • Anti-intrusiefirewall
 • Bescherming van de webcam

De beveiligingssuite van Bitdefender Internet Security 2019 biedt een geavanceerde bescherming tegen dreigingen op het internet, zonder dat je computer hierdoor vertraagt. De technologie voor gedragsopsporing, Advanced Threat Defense, beschermt proactief tegen alle dreigingen, zelfs ongekende. Je persoonlijke bestanden zijn veilig, dankzij een bescherming tegen ransomware op meerdere niveaus. Bitdefender Internet Security 2019 beveiligt ook de toegang tot je webcam, de navigatie op je internetprovider, alle online transacties en elke andere indringer met zijn geïntegreerde firewall. Bovendien biedt het ouders en hun kinderen een goede bescherming tegen ongepaste inhoud op het internet.

Bitdefender ervaringen

Eenvoudig in gebruik

Bitdefender Internet Security 2019 is zeer eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Zo beschermt de Autopilotmodus van Bitdefender je computer automatisch en in alle stilte, zonder dat je daarbij zelf parameters moet instellen. Je kan ongestoord en veilig gebruik maken van het internet terwijl je computer of laptop de nodige bescherming krijgt.

Van ransomware tot spyware, en alles daartussen

Bitdefender Internet Security 2019 verwijdert alle vormen van online bedreigingen zoals virussen, wormen, Trojaanse paarden, zero day exploits, rootkits en spyware. De software houdt toezicht op alle toepassingen en processen aan de hand van technologieën voor gedragsanalyse. Wanneer er iets verdachts gebeurt, reageert Bitdefender onmiddellijk om de dreiging te blokkeren.

Ransomware kan je ook wel betitelen als de moderne gijzeling van je privacy. Het zijn schadelijke codes die de toegang tot je computer of documenten blokkeren en ‘losgeld’ vragen om ze te kunnen recupereren. Bitdefender Internet Security 2019 verhindert deze blokkering en het versleutelen van foto’s, video’s, muziek en bestanden. Bovendien verwijdert het de ransomware codes van je computer of laptop.

Bescherming voor het hele gezin

Wens je extra online veiligheid voor kinderen? Dan biedt Bitdefender Internet Security 2019 samen met Bitdefender Central de oplossing. Zo kun je als ouder zelf beslissen hoeveel schermtijd elk kind te zien krijgt, volg je alle activiteiten op Windows, macOs, Android en iOS mee, wordt er geen ongepaste inhoud weergegeven en weet je dankzij GPS tracking altijd waar je kinderen zich bevinden wanneer ze een mobiel apparaat gebruiken. Bovendien blokkeert Bitdefender elke poging tot spioneren via je camera. Al deze functionaliteiten tezamen maakt Bitdefender Internet Security 2019 tot een van de meest complete softwarepakketten op gebied van internetveiligheid. Als ouder kun je hierdoor onbezorgd je kinderen laten surfen op het internet. Bitdefender blokkeert

Koop Bitdefender Internet Security bij BOL.COM

Veilig online shoppen en bankieren

Bitdefender detecteert en blokkeert schadelijke websites die persoonlijke gegevens proberen te stelen, zoals logins, wachtwoorden of creditcardgegevens. Daarnaast kan je dankzij Bitdefender Internet Security 2019 ongestoord en veilig online je bankzaken regelen en online aankopen doen: via Bitdefender Safepayâ„¢, een unieke, specifieke, beveiligde navigator, worden bankkaarten automatisch beveiligd en je (bank)accounts beschermd tegen fraude. Enige nadeel hierbij is dat het online betalen soms wat langer duurt aangezien alles steeds geverifieerd moet worden.

Wi-Fi bescherming

Tegenwoordig vind je overal wel een (gratis) Wi-Fi netwerk waar je gemakkelijk en snel op kan inloggen. Vaak zijn deze netwerken echter onbeveiligd, wat veel schade kan toebrengen aan je laptop. Het is daarom raadzaam om je laptop hiervoor extra bescherming te bieden. Bitdefender Internet Security 2019 controleert en beveiligt alle verbindingen naar en van Wi-Fi netwerken om in alle veiligheid online transacties uit te voeren, e-mails te raadplegen of op het internet te surfen.

Wachtwoordbeheerder

Bitdefender Internet Security geeft snel toegang tot al je wachtwoorden, creditcardnummers en andere gevoelige informatie in een beveiligde, betrouwbare en makkelijk toegankelijke portefeuille. Hierdoor kan je ook eenvoudig online formulieren automatisch laten invullen en veilige wachtwoorden genereren.

Anti-intrusiefirewall & Network Threat Prevention

De firewall van Bitdefender houdt permanent toezicht op de internetverbindingen om indringen te blokkeren en ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te verhinderen. Wanneer er een dreiging is van buitenaf, worden deze door Network Threat Prevention opgespoord en geblokkeerd, nog voor ze beginnen.

Bitdefender Internet Explorer 2019 review

Antispam

Niets zo vervelend als een virus binnenkrijgen via Spam. Bitdefender Internet Security 2019 verhindert dat deze ongewenste of schadelijke e-mailberichten je mailbox bereiken. De antispamtechnologieën van Bitdefender zijn in de cloud gebaseerd voor een optimale detectie.

Koop bij bol.com

Voordelen

Bitdefender Internet Security 2019 kent heel wat pluspunten, we zetten de belangrijkste even voor je op een rijtje:

 • Meerlaagse bescherming tegen ransomware en spyware
 • Aanvallen worden door Network Threat Prevention geblokkeerd, nog voor ze beginnen
 • Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen
 • Scherp geprijsd: vanaf €39,99 per jaar (3 apparaten)
 • Uitgebreide (Nederlandstalige) ondersteuning

Nadelen

Hier lijkt Bitdefender Internet Security 2019 het ons wel lastig te maken. Naar onze mening heeft deze antivirusscanner immers maar weinig tekortkomingen. Moeten we ze toch benoemen, dan zijn dit de nadelen:

 • Het online betalen met Bitdefender Safepayâ„¢ lijkt het systeem soms te vertragen.
 • De groene vinkjes zijn zeer herkenbaar en roepen zeker het gevoel op van veilig te zijn, op beeldscherm zijn het echter soms visuele doorntjes in het oog…

Minimale systeemvereisten

Besturingssysteem:
Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10

Technische eisen:
CPU: Dual Core 1,6 GHz processor
Geheugen (RAM): 1 GB
Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2 GB vrije ruimte

Softwarevereisten:
Internet Explorer versie 10 of hoger
Microsoft Edge 40 of hoger
Mozilla Firefox 51 of hoger
Google Chrome 34 of hoger
Microsoft Outlook 2007/2010/2013/2016
Mozilla Thunderbird 14 en hoger

Conclusie Bitdefender Internet Security 2019 review

Al jarenlang vertrouwen miljoenen computergebruikers wereldwijd al op de bekroonde software- en internetbeveiligingssystemen van Bitdefender. En dat is niet voor niets, ook met de Bitdefender Internet Security 2019 lijkt het Roemeense bedrijf weer een antivirussoftware te hebben neergezet waar je U tegen zegt. Gemakkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik, goed presterend en tegemoetkomend aan de hedendaagse eisen van de internetgebruiker. Tel daarbij de redelijke prijs op, en je hebt een winnaar: Bitdefender Internet Security 2019.

Koop hieronder Bitdfender Internet Security 2019! Stay safe 😉

Koop Bitdefender Internet Security bij BOL.COM