bolmasterclass review

Bol Masterclass review

Welkom bij de Bol Masterclass Review 2020 UPDATE

Velen dromen ervan, om passief veel geld te verdienen en sommigen die doen het echt. Dit dankzij de Bol Masterclass 2.0 van Jia Ruan. Een online cursus die je alle knepen van het vak leert over e-commerce en verkopen via Bol.com. Hier wordt aangegeven hoe je met passief zijn toch veel kan verkopen en zo veel geld kan verdienen.

Jia Ruan, een jonge jongen van 22 jaar legt hierbij uit hoe je je weg naar het succes kan behalen. Wij zijn alvast fan en raden deze cursus aan. Jia Ruan weet waarover hij spreekt en deelt daarbij alle nodige informatie op een eerlijke manier.

KLIK HIER VOOR DE MASTERCLASS MET KORTING!

Wie is Jia Ruan

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een jonge maar succesvolle jongen met nog maar liefst 22 jaren op zijn teller. In 2017 heeft hij zichzelf heel hard omhoog moeten werken en heeft zijn succes vooral gekend via verkopen op Bol.com. Om dit te bereiken heeft hij een import gedaan via Azië om zo goedkoop mogelijk product met een zo groot mogelijke winstmarge te verkopen op Bol.com. Door dit goede idee heeft hij een succes gekend en veel geld verdiend.

Nu vind hij het tijd om zijn geheim met iedereen te delen en heeft daarom de Bol Masterclass 2.0 opgericht.

Daarnaast is Jia Ruan ook een goede mindcoach en deelt hij daar ook enige vaardigheden mee in deze cursus. Hij is ervan overtuigd, wanneer je een stuk aan jezelf werkt en aan je mindset, je een grotere kans hebt op slagen.

Hij heeft naast zijn mindcoaching en Bol Masterclass ook een eigen Youtube kanaal waar hij meer dan 20 000 volgers heeft. Succes gegarandeerd.

Bol Masterclass 2.0 cursus

Bol Masterclass 2.0 is een online cursus die opgesteld werd om mensen op een eerlijke manier aan te leren hoe ze heel veel geld kunnen verdienen door online verkoop en vooral via Bol.com. Wie deze cursus volgt, zal terecht komen in een online lespakket verdeeld over 8 modules. Deze modules bevatten stuk per stuk, verschillende lessen die dan weer elk op zijn beurt tot 1,5 uur in beslag kunnen nemen.

Leren kan op eigen tempo en dat is goed. Na het inschrijven voor deze Masterclass ontvang je meteen een login waardoor je onmiddellijk aan de slag kan. Je kan je aanmelden op eigen gekozen tijdstippen en je kan deze doornemen volgens tempo dat jij kiest. Hiervoor hoef je je niet te haasten want er is geen afloop termijn. Je blijft voor altijd toegang krijgen tot dit lessenpakket. Leer zo snel en zo lang je zelf wilt.

Hieronder geven wij een overzicht mee van de cursus en zijn modules:

 1. Welcome to the winning team (Leer hoe je vrijheid kan verkrijgen en hoe je het snelst je succes behaald.)
 2. Ground zero (Maak een businessmodel op en maak kennis met de platformen)
 3. The goldmine (helpt het zoeken naar een geschikt product en leert je de weg in Bol listing)
 4. Artificial intelligence (Hoe zal je alle data verzamelen en een goede leverancier vinden?)
 5. Showtime (Leer je producten op een goede manier online te plaatsen, een goede investering te maken en lees daarnaast ook alles over logistiek bij bol.com)
 6. Monk like patience
 7. The next apple (Creëer je eigen merk en naam en leer alles wat je hiervoor moet weten)
 8. 10 x time (Bouwen aan je dreamteam en je succes met alle tips die je hierbij kunnen helpen)

In deze online cursus zijn er heel wat bonussen terug te vinden met een grote meerwaarde.

KLIK HIER EN ONTDEK ZIJN GEHEIM!

Is Jia Ruan te vertrouwen? Bol Masterclass betrouwbaar of niet?

Is Jia Ruan te vertrouwen of niet? De kans is zeer groot dat je Jia Ruan al hebt zien passeren op social media(Facebook, Instagram, Youtube, …) In deze advertenties vertelt Jia Ruan hoe hij meer dan tienduizend euro per maand aan het verdienen is. En dat veel van zijn studenten dit ondertussen ook aan het verdienen zijn. In het gratis webinar legt Jia Ruan al veel uit hoe alles precies werkt. Zo zal je al direct het potentieel zien van deze cursus. Wij hebben deze cursus aangekocht en kunnen alvast bevestigen dat het geen leugens zijn dat Jia Ruan vertelt. Integendeel, als je na het aankopen van deze cursus er serieus aan de slag mee zal gaan. Dan zal je in korte tijd er al geld mee kunnen verdienen. En dit zijn wij ook momenteel volop aan het doen met zeer leuke resultaten!

bol masterclass review

Prijzen

Iedere bijscholing of les die je volgt heeft natuurlijk een prijskaartje en dat is voor deze Masterclass ook niet anders.Wie zich hiervoor wenst in te schrijven betaald dan ook éénmalig 997 Euro. Hoewel het vrij duur klinkt is het zeker en vast zijn geld waard. Wanneer je erover nadenkt hoeveel deze lessen echt waard zijn, heb je een spotgoedkope prijs. Normale marktwaarde ligt namelijk op 2997 Euro.

Jia Ruan heeft beslist om toch een fikse korting te geven en de prijs op 997 Euro te plaatsen voor zijn Bol Masterclass 2.0. Voor sommigen ligt deze prijskaart nog vrij hoog maar lager zal hij dit niet plaatsen. Daar heeft hij dan ook een goede reden voor: Iedereen die in zichzelf wenst te investeren zal dit betalen en zo heb ik enkel mensen die zich ook volledig zullen inzetten. Doorzetters maken het succes, ook van deze cursus.

Wie de prijs wenst op te splitsen kan dit dus ook betalen in 3 of 5 termijnen. Zo spreid je de investering in deze unieke ecommerce cursus.

Maar wat krijg je allemaal voor deze prijs?

 • Een online cursus Bol.com Masterclass 2.0 met een waarde van 2997 Euro.
  • Dit lessenpakket heeft meer dan 20 uur videofragmenten die je aardig op weg helpen en die je op eigen tempo kan opnemen
 • Bonussen en allerlei extra’s voor een totaalwaarde van 4529 Euro.
  • Wekelijkse groepcoaching ter waarde van 997 Euro
  • Lifetime Tribe Membership die toegang verleent tot een online community met waarde van 997 Euro
  • Ontvang een golden calculator om zo een zeer winstgevend product te vinden en dit ter waarde van 297 Euro
  • Krijg een leverancier script met een waarde van 197 Euro voor het vinden van een zeer goede prijs bij de leverancier
  • The knowledge vault 997 Euro als waarde (dit zijn allerlei bonus trainingen)
  • Maandelijkse meeting en uitnodiging voor Events waar je kan leren van experts met waarde van 997 Euro
  • Info over het ondernemersloket en een checklist voor een waarde van 47 Euro
 • Checklisten en enige scripts
 • 24/7 support en klantendienst

bol masterclass winsten 2019

Bol Masterclass kopen? Kortingscode?

Zoals je kan lezen in deze Bol Masterclass review raden wij deze cursus zeker aan. Natuurlijk is het altijd leuk als we een extra korting kunnen geven om de twijfelaars te overtuigen. Klik hieronder op de groene knop en bekijk het gratis webinar met tijdelijke kortingscode. Veel succes!

KLIK HIER VOOR DE MASTERCLASS MET KORTING!

Succes komt niet vanzelf

Rijk worden zonder er iets voor te moeten doen, dat kan alleen maar in ons dromen. Toch gaan we hier niet ver vanaf wanneer je de cursus hebt doorgenomen. Je leert er passief veel geld verdienen. MAAR…

Succes komt zeker niet vanzelf en daarvoor moet je eerst heel hard werken. Jia Ruan is hier ook van overtuigd. Doe eerst een goede investering in jezelf, leer bij en werk vooral hard. Uiteindelijk groei je naar het succes en kan je passief geld verdienen. Hoe je dit bereikt leer je dan ook in de Bol Masterclass 2.0.

Wie de knepen van het vak geleerd heeft en de nodige kennis bevat, zal het succes dan ook tegemoet komen.

Het zal je zeker een uniek gevoel geven als je na een tijd passief online geld zal verdienen. Doordat je ook toegang krijgt tot de Tribe Community zie je dus resultaten van de andere studenten. En dan kan je ook inschatten hoelang het ongeveer zal duren tot jij ook dergelijke resultaten zal behalen. Staart je dus nooit blind op mensen die al 10000 euro en meer per maand verdienen via de Bol Masterclass methode. Ook deze mensen zijn met 0 euro gestart en hebben alle stappen doorlopen en hier veel uit geleerd. Maar als je bereid bent om de volledige focus te houden op deze methode en er vol voor te gaan dan kunnen er zeker hele mooie dingen gaan gebeuren. Het is dan ook veel meer dan een video cursus. Als je deze investering doet dan kom je eigenlijk in een unieke lifestyle terecht waar er zeer veel mogelijk is. En dankzij de prima ondersteuning van Jia Ruan heb je altijd antwoorden op je vragen of twijfels en dat scheelt uiteraard terug veel tijd!

Twijfel niet om deel te nemen aan deze Bol Masterclass cursus. Het is zijn geld waard en zal je veel geld opbrengen in de toekomst. Twijfel je toch nog? Dan kunnen we alvast meegeven dat dit niet nodig is. Jia Ruan geeft zelf een 14 dagen niet tevreden geld terug garantie. Hij betaald de cursus binnen de termijn van 2 weken zo terug, wanneer je je hier niet in kan vinden en de cursus maar niks vind. 14 dagen is best lang en toont ook zijn vertrouwen erin, dat jij dit goed zal vinden en je hierdoor best succesvol zal zijn.

bol masterclass reviews

Onze ervaringen met de Bol Masterclass

De eigenaar Jia Ruan van de Bol Masterclass heeft zeker zijn uiterste best gedaan om alles mooi uit te leggen in deze video cursus. Je kan dus ook starten met de gratis training via de knoppen in dit artikel om al even te proeven van het potentieel van deze business. Eigenlijk is het een zeer eenvoudige manier om online geld te verdienen maar als je niet de nodige begeleiding en hulp krijgt dan kan je inderdaad verdwalen in het online doolhof. Voor mensen die twijfelen of een beperkt budget hebben is er ook een manier om toch te starten met deze unieke video cursus. Je kan er namelijk voor kiezen om in 3 of 5 termijnen te betalen in plaats van in 1 keer. Op deze manier kan je ook al direct starten tegen een lager bedrag en zodra je resultaten behaalt hiermee de rest betalen.

Naast deze video cursus krijg je trouwens ook toegang tot groepscoaching, scripts en “The Tribe Community”. In deze community kom je dus andere mensen tegen die deze cursus ook hebben gekocht. Zo kan je ook zien hoe zij het doen en hoeveel geld ze al verdienen. Dit werkt zeker motiverend en inspirerend. Dus onze ervaringen zijn zeker positief. Je hoeft het water niet opnieuw uit te vinden maar gewoon de stap voor stap cursus van Jia Ruan in deze Bol Masterclass te volgen. En zoals altijd raden wij bij dergelijke cursussen aan om hier zeker 2 x door te gaan. Zo zal alles nog beter doordringen en zal je sneller succes kunnen behalen.

Bol Masterclass 2020 UPDATE!

Nu we al terug in 2020 zitten geef ik snel even een update in deze Bol Masterclass review. Er zijn in 2019 enorm veel studenten gestart met de Bol Masterclass video cursus. Als we even kijken op de website van Unstoppable zelf dan zien we dat er ondertussen meer dan 3000 actieve studenten zijn die hier mee zijn aan de slag gegaan! Dankzij deze video cursus zal je direct leren hoe je op een slimmer manier goedkope producten kan aankopen online om die dan vervolgens aan betere prijzen te verkopen op bol.com

Je zal de eigenaar van deze video cursus Jia Ruan wellicht al regelmatig hebben zien passeren op Social Media(Facebook, Instagram, Youtube, …) Daarom zijn enorm veel mensen nieuwsgierig naar de verhalen en ervaringen van andere studenten. We kunnen jullie alvast meegeven dat het zeker de moeite loont om hier voor te gaan. Maar je zal er dan wel 100% voor moeten gaan om deze mooie resultaten te bereiken. En het mooie is natuurlijk dat heel veel op den duur automatisch verloopt éénmaal je het hebt opgezet.

Dus het grootste gedeelte zal via Bol.com gaan, wat net zo gemakkelijk is! In de Bol Masterclass legt Jia Ruan alles stap voor stap uit zodoende je direct kan starten met geld verdienen via deze manier. We raden aan om de cursus trouwens minstens 2 keer te door lopen. Op deze manier zal je alles nog beter begrijpen en kunnen toepassen online. Er zijn momenteel duizenden studenten die al actief geld verdienen met hun webshop dankzij deze methode.

bol masterclass review 2020

Bol Masterclass ervaringen, reviews op Google

Wij hebben ook even de tijd genomen om zelf even te kijken naar de ervaringen en reviews van Bol Masterclass van Jia Ruan. Het viel ons al direct op dat de meeste eigenlijk zeer positief zijn. Dit verbaast ons dan ook niet. Want iedereen die deze cursus heeft aangekocht en ermee serieus aan de slag gaat, zal vroeg of laat er geld mee verdienen.

Klik op de onderstaande video’s en bekijk hoe alles werkt.

bol masterclass reviews

Conclusie Bol Masterclass review 2020

Wij zijn heel erg enthousiast over deze online cursus en raden deze aan, voor iedereen die aan e-commerce doet of hierover nadenkt. Op eigen tempo kan je leren hoe je de perfecte leverancier vind en hoe je passief kan verkopen via Bol.com.

Het lessenpakket is in 8 fijne modules ingedeeld en deze bevatten elke verschillende aantal lessen. Deze zijn opgebouwd in videofragmenten en kan je doornemen zoveel als je wilt.

Neem alle tips op en wordt passief rijk met dit lessenpakket. Twijfel niet, het is zijn geld waard! Je verdient je geld ook binnen de 2 maand terug.

bolmasterclass reviews

KLIK HIER VOOR DE MASTERCLASS MET KORTING!