Bullguard Antivirus review 2018

Bullguard Antivirus review 2018 Nederlands

Bullguard Antivirus Review 2018

Op zoek naar een antivirus die al heel wat jaren meegaat en doeltreffend werkt? Bullguard Antivirus 2018 werkt niet alleen goed, de software valt ook makkelijk te gebruiken. Bovendien valt het prijskaartje heel goed mee, wat ongetwijfeld voor heel wat mensen een stevig argument is. Wil dat zeggen dat het een pakket zonder minpunten is? Nee, dat niet, maar prijs-kwaliteit scoort het een ruime voldoende in vergelijking met heel wat concurrenten.

Enkele kenmerken:

 • Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding
 • Makkelijk te gebruiken, ideaal voor beginners
 • Zorgt voor een degelijke bescherming
 • Een volledig systeemscan neemt heel wat tijd in beslag

Ideale virusscan voor beginners

Ben je op zoek naar een goed werkende antivirus en wil je er snel mee overweg kunnen, dan valt Bullguard Antivirus 2018 zeker en vast te overwegen. Dit pakket bewijst al enkele jaren zijn waarde en wordt elk jaar beter en beter, dit zonder dat het pakket duurder wordt. De nieuwe antimalware zorgt voor een 3-voudige bescherming en ook je data back-uppen kan snel en makkelijk. Met de kwetsbaarhedenscanner houd je je achterpoortjes gesloten en krijgen hackers geen kans. Ook voor gamers biedt Bullguard Antivirus 2018 verbeterde mogelijkheden. Zo kan je bliksemsnel gamen zonder dat je je beveiliging dient uit te schakelen.

Als je de aanbiedingen in de gaten houdt, dan kan je dit pakket tegen heel scherpe voorwaarden aanschaffen. Geregeld pakt Bullguard uit met spectaculaire kortingsacties waar je kan van profiteren.

Puike prestaties, werking kan sneller

bullguard 2018 review

Bullguard Antivirus 2018 zorgt niet alleen voor bescherming, je kan de software ook gebruiken om je schijf op te ruimen en op orde te houden. Het pakket is perfect voor beginners die snel en goed beschermd willen zijn, zonder tal van moeilijke instellingen in te geven. Zit je toch eens vast, dan beschikken ze bij Bullguard over een uitstekende helpdesk. Op het vlak van uitschakelen van schadelijke virussen scoort het pakket bijzonder goed en het behoort daarmee tot de beste van de klas. Het grootste minpunt? Een volledige systeemscan neemt heel wat tijd in beslag, wat voor de nodige frustratie kan zorgen. Anderzijds deze analyse lijkt het systeem niet trager te maken, wat dan weer een goed punt is. Uit labtesten blijkt dat het systeem ok scoort, maar zeker nog niet tot de toppers gerekend moet worden.

Groots in het opsporen en vernietigen van virussen

Bullguard Antivirus 2018 scoort zeer goed in het opsporen van traditionele virussen, maar op het vlak van real time scanning haalt het systeem amper betere resultaten dan gratis varianten. Ook malware wil wel eens door de mazen van het net glippen. Hoewel de software niet veel plaats op je harde schijf inneemt, vergt het wel veel van je systeem om het soepel te laten draaien. Heb je een iets oudere computer, dan kan er aardig wat vertraging optreden. Iets om rekening mee te houden. Uit testen bij externe, onafhankelijke labs blijkt dat Bullguard op heel wat vlakken degelijk en op sommige vlakken excellent scoort. Zo blijkt de anti-phishing bescherming top, terwijl de anti-malware bescherming zich in de onderste regionen situeert. Dit brengt natuurlijk de nodige gevaren met zich mee.

Handige user interface

Als Bullguard Antivirus 2018 er op één vlak echt bovenuit springt dan is het wel met de user interface. Die is zeer mooi vormgegeven en komt terug in alle producten van Bullguard. Dit zorgt voor de nodige herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De pictogrammen zijn helder en het gebruik bijzonder intuïtief. Hier kunnen heel wat collega’s een voorbeeld aan nemen.

De Pluspunten

Bullguard Antivirus 2018 heeft heel wat pluspunten, we zetten ze even op een rijtje:

 • De software is extreem makkelijk te gebruiken, voorkennis is niet vereist
 • De graad van bescherming is hoog, dit pakket behoort tot de betere op de markt
 • Zowel bruikbaar voor Microsoft als Android. Er is ook een Mac-variant, maar die is niet echt performant
 • Voordelig in aankoop, zeker als je een aanbieding op de kop kan tikken
 • Over het algemeen krijgt dit pakket uitstekende beoordelingen

De minpunten

Geen pro’s zonder contra’s natuurlijk. Hierbij de door ons gedetecteerde minpunten:

 • Er zijn pakketten op de markt die meer mogelijkheden bieden
 • Op het vlak van snelheid zijn er pakketten op de markt die een stuk beter scoren
 • Parental control is niet zo goed uitgewerkt als bij sommige andere pakketten

Besturingssysteem

Windows® 10 (32-bit and 64-bit) Windows® 8, 8.1 (32-bit and 64-bit) Windows® 7 (32-bit and 64-bit)
Windows® Vista (32-bit and 64-bit)

Technische eisen

 • Geheugen: 1 GB RAM-geheugen
 • Hardeschijfruimte: 850 MB
 • Internetverbinding: Minimaal een inbelverbinding

Wie is Bullguard?

Bullguard is al sinds 20O2 actief in security software. De naam mag dan nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek, kenners hebben al langer weet van dit bedrijf. Meer nog, op het vlak van smartphone beveiliging is het bedrijf een voorloper. Uiteraard heeft het ook voor Windows heel wat oplossingen, waarvan Bullguard Antivirus 2018 de instapversie is. Naast deze basisversie zijn er ook heel wat uitgebreidere pakketten beschikbaar.

Conclusie Bullguard Antivirus review 2018

Hierbij onze conclusie van de Bullguard antivirus review 2018: Kort samengevat zijn er meer voor- dan nadelen aan Bullguard Antivirus 2018 verbonden. Het is een betaalbare, goed presterende antivirus die doet wat het moet, al schiet het op sommige vlakken net wat te kort om van een topproduct te spreken. Als we naar de prijs-kwaliteit kijken kan je moeilijk een beter pakket op de markt vinden, maar soms loont het net iets meer te betalen. Voor amper € 29,95 schaf je het aan en de eerste 15 dagen kan je het sowieso gratis proberen, wat echt wel bijzonder scherp geprijsd is. Loop je vast of is er een probleem, dan is er een competente helpdesk beschikbaar. Let wel, deze valt niet telefonisch te contacteren, maar het chatten werkt uitstekend. Er zijn is dus zeker betere antivirus software op de markt, maar die is vaak toch net wat duurder. Bekijk ook zeker eens vergelijkbare pakketten zoals bijvoorbeeld Bitdefender, dat amper meer kost.

Claim hieronder uw korting voor de BullGuard antivirus:

BullGuard Antivirus Speciale Aanbieding – 60% Korting