combell review

Combell Review 2020

Welkom bij de Combell review voor 2020! Naar jaarlijkse gewoonte doen we uitgebreide reviews van de hosting firma’s in België en Nederland. We starten deze reeks met het Belgische hosting bedrijf Combell. Hieronder kan je verder lezen of Combell nog steeds op nummer 1 staat in onze Top 10 van beste hosting firma’s. Veel leesplezier in deze Webhosting vergelijken reeks.

Wat is Combell?

Je hebt een website laten maken maar wil ook zelf de hosting beheren? Dan raden wij Combell aan. Combell is dus het grootste hosting bedrijf in België. Op de website van Combell wordt er melding gemaakt dat momenteel 71% van de websites in België bij hen worden gehost. Dus dit zegt wel iets over hoe groot en professioneel deze hosting firma wel is. Ook in het buitenland is Combell zeer actief. Ze hebben ook een groot marktaandeel in Nederland. Ongeveer elk jaar doen ze wel enkele overnames van andere buitenlandse hosting firma’s. De CEO van Combell is Jonas Dhaenens. Hij is dan ook de founder van Combell en is gestart van uit zijn slaapkamer op zeer jonge leeftijd. En zoals je kan zien met succes!

Bekijk De Combell Video hieronder

combell review 2020

Combell Support

Een van de stokpaardjes van Combell is de helpdesk of support afdeling. Doordat wij zelf al lang klant zijn bij Combell kunnen wij dit zeker bevestigen. Als je een bepaalde vraag hebt of een probleem dan kan je hen altijd gratis 24/7 telefonisch of via e-mail bereiken. Uiteraard zullen de meeste klanten hen overdag bellen maar zoals je kan lezen zijn ze ook in de avond of nacht bereikbaar. En voor sommige klanten is dit een serieus voordeel.

combell reviews 2020

Beste Domeinnaam Hosting?

De kans is groot als je een hosting pakket afneemt dat je hier ook een domeinnaam zal aan koppelen. De domeinnaam is dus het adres op het internet. Hier kan je trouwens ook e-mail adressen aan koppelen. Op de pagina van de domeinnamen bij Combell kan je gratis checken of de domeinnaam nog vrij is of niet. Als je klant ben bij een andere hosting firma en je bent niet tevreden en wil veranderen naar Combell dan kan je gebruik maken van de gratis verhuis service van Combell. Je hoeft hen enkel even te contacteren met de nodige informatie en zij zullen de verhuis gratis voor je doen. Want voor sommige mensen kan dit wel eens een technisch vraagstuk worden anders.

Combell Aanbod

Als we even kijken naar de verschillende diensten van Combell dan zie je al snel dat ze veel meer aanbieden dan enkel “normale hosting” en domeinnamen. Uiteraard is hosting en domeinnamen hun core business die ze uitstekende beheersen. Ze bieden hosting pakketten aan voor alle populaire CMS Oplossingen online(WordPress, Joomla, Drupal, Megento, …)

Maar je kan ook bij Combell terecht voor:

 • E-mail Hosting(Office 365, Exchange, …)
 • E-mail Marketing
 • Reseller Hosting
 • Online Desktop
 • Managed Services

beste hosting firma

Combell Veiligheid

De veiligheid van een websites is een zeer belangrijk punt waar je altijd rekening moet mee houden. Want het laatste dat je wilt is dat ze je website hacken uiteraard. Dit hangt uiteraard van verschillende factoren af maar hosting is zeker een belangrijke! Bij Combell zit je hier dan ook direct goed. Ze maken gebruik van het “Combell Shield”. Je kan dit zien als een complete beveiliging tegen malware, hacking en DDOS Attacks. Dit is dus een geavanceerd systeem die er voor zorgt dat je websites veilig blijven. Mocht er toch iets misgaan(meestal zal dit door je eigen schuld zijn helaas) dan kan je nog gebruik maken van de Backup/Restore functie om je website te herstellen. We raden trouwens altijd aan om een offline kopie van je website ergens veilig te bewaren. Op deze manier ben je altijd veilig.

Beste WordPress Hosting?

De kans is groot dat je WordPress gebruikt of zal gebruiken voor het bouwen van je nieuwe website. WordPress is al jaren het meest populaire systeem om websites te bouwen. Meer dan 34% van de websites in de wereld zijn gemaakt in WordPress. En dat is ook de meeste hosting firma’s niet ontgaan. Ook bij Combell zetten ze hier dan ook vol op in.

Combell biedt 3 speciale WordPress Pakketten aan:

1. Business: voor eenvoudige WordPress websites

2. Professional: De beste keuze qua prijs/kwaliteit

3. Expert: Expert Performance voor WordPress

*Je kan alle technische eigenschappen en voordelen van deze WordPress Pakketten in detail bekijken op de website van Combell zelf.

CLAIM NU UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VOOR COMBELL

Combell Review 2020 voordelen

 • 24/7 Telefonische GRATIS helpdesk(ook via e-mail)
 • Zeer Professioneel
 • Compleet Aanbod
 • Gratis Verhuisdienst
 • Gratis Combell Shield(beveiliging)
 • Backup/restore oplossingen
 • Uitstekende uptime en serversnelheden

Combell Review 2020 Nadelen

Nadelen hebben wij de laatste jaren bij Combell gelukkig nieuw ondervonden. Integendeel, zoals je hierboven kan lezen in deze Combell review haalt Combell terug een uistekende score!

Combell Review 2020 conclusie

Ben je op zoek naar de beste hosting firma voor je website te laten hosten of een domeinnaam te bestellen? Dan heb je met Combell de perfecte oplossing gevonden. Net zoals in onze vorige review staat Combell dus terug op nummer 1 in onze TOP 10 van beste hosting firma’s.

Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij Combell. KLik op de onderstaande knop op deze snel te claimen!

CLAIM NU UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VOOR COMBELL

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *