crypto masterclass review

Crypto Masterclass Review

In deze Crypto Masterclass review lees je alles over de inhoud, kosten, ervaringen, voordelen en nadelen van de Alles over Crypto cursus. Crypto valuta zijn de laatste tijd booming business. De koersen zitten meer en meer in de lift en op het nieuws hoor je er ook steeds meer over.

De markt is voor veel mensen echter nog nieuw. Daardoor weten ze niet goed hoe ze mee kunnen dingen in het succes van de markt. Als dit ook voor jou geldt, is de Crypto Masterclass van Alles over Crypto misschien wel wat van jou.

In deze cursus leren Derek Westra en Patrick Suiker je alles over crypto, zodat ook jij in kunt stappen op het succes van cryptovaluta.

Kan je niet wachten, dan kan je hieronder aanmelden voor het webinar met de tijdelijke korting

Wat is de Crypto Masterclass?

De Masterclass is een enorm uitgebreide training die jou kan helpen om beter te worden in het verhandelen van crypto. De Crypto Masterclass voorziet je van strategieën in het handelen, leert je trends te herkennen en leert je inzien welke kleine of opkomende valuta de meeste potentie hebben.

Kortom: je leert dus hoe je geld kunt verdienen aan het handelen in cryptovaluta. Dit gebeurt verantwoord en veilig: je hoeft dus niet te gaan gokken. De cursus is zowel voor leken die niets van cryptovaluta afweten en de verder gevorderde handelaar interessant.

De Crypto Masterclass heeft al meer dan 2000 deelnemers kunnen helpen om succesvoller te worden in het handelen van crypto valuta. In totaal zijn er bijna 200 lessen en andere extra’s te vinden op Alles over crypto.

Wie is Derek Westra en Patrick Suiker?

Westra en Suiker zijn de oprichters van Alles over Crypto: het platform dat je de Crypto Masterclass aanbiedt. Ze hebben allebei al 7 jaar ervaring in het handelen van cryptovaluta, maar zijn sinds 2017 ook gestart met het online platform dat ze nu hebben. Hier geven ze tips over het handelen in cryptovaluta.

Doordat ze al bezig waren met crypto voordat het zo populair was als dat het nu is, hebben ze veel geleerd en belangrijke inzichten gekregen over hoe crypto precies werkt en wat de verstandigste manieren zijn om erin te investeren.

Westra heeft een afgeronde master op de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond, maar is sinds 2013 uitsluitend bezig met crypto valuta. Suiker is ook in 2013 begonnen met cryptovaluta, namelijk met Litecoin. Sindsdien wil hij met de website zijn passie voor deze markt uitdragen naar de rest van Nederland en hen helpen om ook succesvol te worden en plezier te krijgen in het handelen ervan.

Beide mannen hebben dus een enorme interesse en een bak aan ervaring op de markt voor crypto. Door hun start in 2013 weten ze jou haarfijn uit te leggen wat je wel en niet moet doen in het handelen van crypto.

Op hun platform Alles over Crypto en in de Crypto Masterclass laten ze je graag zien op welke gebieden de meeste winst te behalen valt.

Wat is Alles over Crypto?

Op dit platform leren Westra en Suiker je alles uit over crypto en wordt hun cursus aangeboden. Daarnaast kun je ook de actuele koersen van meer dan honderd verschillende cryptomunten volgen, in de kennisbank allerhande informatie over crypto opzoeken of een gastblog lezen.

Ook vind je er de makkelijkste instap in de wereld van crypto die je maar kunt bedenken: een gratis webinar van Westra en Suiker. Hierin leren ze je de basics van cryptovaluta handelen. Gratis bonustip: je krijgt na het volgen van deze webinar korting op de Crypto Masterclass uit deze review zelf.

Wat zal je leren in deze Crypto Masterclass?

In onze crypto masterclass review bekijken we hier in detail wat je allemaal zal krijgen. In de crypto cursus leer je ten eerste alle basisbeginselen van crypto zelf. Je leert wat crypto precies inhoudt, en welke soorten er allemaal zijn. Ook leer je omgaan met de opkomst van nieuwe of kleinere cryptomunten, en daar je voordeel mee te doen.

Daarnaast krijg je uit de Crypto Masterclass een lijst met 10 uitmuntende crypto munten en een uitleg waarom ze zo waardevol zijn. Met het bijgevoegde invulschema kun je in de toekomst ook zelf op zoek naar deze uitmuntende munten.

Je krijgt dus kortom handvatten om de cryptowereld beter te begrijpen en welke munten slim zijn om in te investeren. Hierbij krijg je ook tips hoe je dit op een verantwoordelijke manier kunt doen.

Inhoud van de Crypto Masterclass

Allereerst zit de Crypto Masterclass prop- maar dan ook echt propvol. Het basisprincipe van de cursus bestaat uit videotrainingen. Deze trainingen zijn opgedeeld in twee delen. Totaal zijn er dertien modules die jou gaan helpen om succesvol in crypto valuta te gaan handelen.

Het eerste deel maakt je wegwijs in de wereld van crypto en leert je hoe je makkelijk kunt beginnen. Dit gaat dus echt om de basis van crypto en de basis van het traden. Ook leer je hier wat over de beveiliging van je transacties en wat de meest kansrijke of lucratieve cryptomunten van dat moment zijn. Het eerste deel bestaat uit acht modules.

Het tweede deel van de Crypto Masterclass gaat wat dieper in op het verdienen van geld in de wereld van crypto. Het draait hier allemaal om een succesvolle en een schaalbare trade. Kernvragen zijn: ‘Met welke valuta kan ik de grootste winst behalen?’ of ‘Hoe ontdek ik zelf de nieuwe, waardevolle cryptomunt?’. Je leert in deze vijf modules dus alles over het verdienen van je boterham door te handelen in crypto.

We zullen beide delen en alle dertien modules even kort en stap voor stap voor je doorlopen, zodat je een duidelijker beeld krijgt van de inhoud van de Crypto Masterclass van Alles over Crypto.

Inhoud Crypto Masterclass cursus

 • 29 Video’s!
 • 9,5 Uur aan videomateriaal!
 • 10 Crypto Parels!
 • Toegang tot de V.I.P. Community The Zone!
 • Echte Crypto Experts die antwoord geven op al jouw vragen!
   
 • De Bitcoinbijbel!
 • De Crypto Belastinggids!
 • The Million Dollar Template!
 • Het Ultieme Investerings-Handboek!
 • Het Altcoin Magazine!
   
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)!
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners!
 • Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst!
 • 20% korting op je transactiekosten bij Binance!
 • 9,5 Uur aan videomateriaal!
   
 • 200 Quizvragen om jouw kennis te toetsen!
 • Inclusief certificaat!
 • Levenslange toegang!

Deel 1: Introductie en beginnen met handelen

Dit deel bestaat, zoals we eerder al aangaven, uit acht verschillende modules. Hierin leer je in het kort waarom crypto het geld van de toekomst is, hoe je je eerste crypto currency kan aanschaffen, hoe je een sterke start maakt, hoe je een sterke online kluis voor je valuta aanmaakt, hoe je je winst uitgekeerd krijgt, hoe je de allereerste investeerder kunt worden, hoe je een passief inkomen vanuit crypto ontwikkelt en hoe je crypto-trends kunt voorspellen.

Het geld van de toekomst

Deze module is een inleiding tot de Crypto Masterclass en een inleiding tot de wereld van crypto valuta, blockchain, Bitcoins en allerlei andere soorten crypto valuta. Deze kennis is voornamelijk handig voor de beginnende trader, maar kan ook handig werken als een opfriscursus voor de al meer ervaren handelaar.

Je leert over de geschiedenis van geld en de geschiedenis van cryptovaluta. Ook wordt aan de hand van voorbeelden duidelijk dat crypto de toekomst is en dat het zeker niet te laat is nu nog snel in te springen.

Je eerste crypto currency

Nu je weet hoe de wereld van crypto currency werkt, is het hoog tijd om je eerste eigen crypto aan te schaffen. In vier stappen wordt je uitgelegd hoe je dit het makkelijkste doet. De stappen worden gedaan aan de hand van Bitvavo. Deze website is relatief simpel en dus een ideale instap om mee te beginnen.

Later in de module ga je verder de diepte in. Dit gebeurt aan de hand van Binance. Deze broker heeft meer opties en daarmee beter geschikt voor de meer ervaren handelaar. Naast het aanschaffen van je eerste crypto via Bitvavo en Binance leer je ook over IDEX, BitMEX, LiteBit, levarages en marge trading.

Een sterke start maken

Een goed begin is het halve werk, ook zeker bij het aanschaffen van crypto. Veelgemaakte fouten hoeven jou niet te overkomen, vooral niet wanneer je deze Crypto Masterclass volgt. De mannen achter Alles over Crypto zijn al lange tijd actief op de markt en weten dus haarfijn alle valkuilen te visualiseren.

Zo maken ze het jou makkelijk om een foutloze start te maken en niet dezelfde fouten te maken als andere beginnende traders. Hoewel een volledig foutloze loopbaan als trader niet bestaat, kunnen de tips in deze module van de Crypto Masterclass je wel helpen zoveel mogelijk te elimineren.

In vier stappen leer je welke fouten je makkelijk kunt voorkomen. Zo leer je dat je eigenlijk zelf je grootste vijand bent op de markt van crypto valuta, of hoe je elke oplichter kunt ontmaskeren. Daarnaast krijg je een eenvoudig lijstje met fouten die veelvoorkomend maar simpel te omzeilen zijn, zodat jij ze niet hoeft te maken. Ook krijg je hier nogmaals handvatten voor het uitzoeken van een goede cryptomunt.

Een onbreekbare kluis instellen

Veiligheid bij het uitvoeren van transacties in crypto is een van de belangrijkste aspecten. Toch wordt de veiligheid nog wel eens vergeten. In deze module van de Crypto Masterclass leer je hoe je je crypto veilig op kunt slaan. Je krijgt tips over het opzetten van je eigen crypto portemonnee. Je geld laten staan op kansrijke crypto valuta is namelijk niet zo slim: dit is al meerdere malen flink fout gegaan bij anderen.

In deze module maak je kennis met vijf vormen van kluizen voor jouw crypto. Je begint met crypto wallets en paper wallets. Daarna leer je over hardware wallets en software wallets. De module wordt afgesloten met tips over hoe je je crypto tijdens een exchange kunt beveiligen met een 2FA.

Je winsten laten uitkeren

Als je de eerste vier modules succesvol hebt afgerond, is het waarschijnlijk dat je op een van je valuta wel winst hebt gemaakt. Deze wil je natuurlijk graag uit laten keren. Hoe je dat doet, leer je in de vijfde module. De mannen van de Crypto Masterclass leggen je uit hoe je je Bitcoins weer terug om kunt zetten naar euro’s, of hoe je verschillende brokers waar je valuta gekocht hebt met elkaar laat communiceren.

De uitbetalingen worden uitgelegd via Binance of Bitvavo die we al eerder zijn tegengekomen in module 2. Ook Bitonic en BitMEX worden meegenomen in deze module. BitMEX heeft een speciale manier van uitbetalen, namelijk via ‘kraken’. Ook dit leer je in deze module. Kortom: alle informatie die nodig is om je net verdiende geld te kunnen innen.

ICO: De eerste investeerder

Hoe sneller je ergens bij bent, hoe groter de kans is dat je van grotere winsten profiteert. Dat is precies waar deze module van de Crypto Masterclass over gaat. Je doet dan aan ICO: een initial coin offering. Je koopt in dit geval munten van een valuta die net is gelanceerd of daarmee bezig is.

Zulke munten hebben de grootste kans om direct een enorme stijging te maken in de waarde. Het is als het ware een crowdfunding voor nieuwe munten, waar je je inleg snel en makkelijk kunt terugverdienen.

Binnen de Crypto Masterclass gaat Alles over Crypto binnenkort samenwerken met een partner van de website. Deze partner heeft geregeld dat klanten van Alles over Crypto als eerste in een nieuwe valuta kunnen gaan handelen. Dit is zelfs nog voordat deze op de markt komt! Extra grote kansen voor de aanschaffers van deze munt dus.

Passief inkomen uit crypto

Naast actief handelen is er nog een manier waarop je je geld kunt verdienen met crypto. Dit is namelijk op een passieve manier, door te staken of te minen. Dat klinkt nu allemaal nog harstikke ingewikkeld, maar de Crypto Masterclass weet dit allemaal haarfijn uit te leggen.

Zo’n passief inkomen betekent dat je je geld kunt verdienen, zonder daar direct iets voor te doen. Je doet dus niet volledig niks, maar je geld kan wel binnenkomen terwijl je tv kijkt of de hond uitlaat.

In deze module worden vijf opties besproken die het passief inkomen genereren via crypto mogelijk maken. Eerst leer je over crypto via airdrops. Vervolgens komen staken en minen aan bod. Als laatste leer je over een passief inkomen creëren via masternodes en via yield farming. Op deze vijf manieren kan iedereen simpel en eenvoudig op een passieve manier geld verdienen aan crypto.

Wees crypto-trends zelf de baas

In de laatste module van de Crypto Masterclass leer je alles over het opkomen van nieuwe trends op de markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Uniswap of decentrale exchanges. De markt is continu in beweging. Hier moet je dus op voorbereid zijn. Vanwege de snelle veranderingen op de markt wordt dit deel van de cursus ook regelmatig aangepast en gecontroleerd op actualiteit.

Je leert hoe Metamask werkt en hoe je daarmee de trends kunt onderscheppen. In twee delen wordt ook duidelijk hoe Uniswap werkt om hetzelfde te doen. Dit wordt in het eerste deel uitgelegd aan de hand van swappen, en in het tweede deel aan de hand van liquidity providen.

Deel 2: Geld verdienen aan crypto

Nu je de basis van crypto en het handelen erin met de Crypto Masterclass hebt geleerd, is het tijd om nu echt je geld eraan te gaan verdienen. Met deze vijf modules ontwikkel je de winning mindset, krijg je vrijheid, ontwikkel je inzicht in de beste trading tools, word je een echte master en krijg je toegang tot extra lessen. Deze modules zijn over het algemeen een beetje tot een stuk langer dan de eerdere acht modules, maar leveren je ook veel meer handige kennis en tips en tricks op over hoe je succesvol je geld kunt verdienen.

The winning mindset

Hoewel de Crypto Masterclass een ontzettende handige opstap is naar een succesvolle carrière in het handelen van crypto, betekent de cursus niet automatisch succes. Dit is namelijk grotendeels afhankelijk van je eigen motivatie en inzet.

Als jij het niet doet, doet niemand het voor je. Alle skills die je nodig hebt om succesvol te zijn worden je geleerd, maar het inzetten van je eigen skills moet je zelf doen. In deze module wordt je daarom geleerd hoe je een juiste mindset ontwikkelt en daarmee zelf je geld gaat verdienen.

In tien stappen leer je binnen deze module de juiste mindset voor jou te ontwikkelen. Je kijkt naar je eigen dromen en je angsten. Ook wordt even stilgestaan bij de gemiddelde trader en de duurste fouten die zij maken. Je ontwikkelt je emoties en overwint de tegenstander. Maar bovenal: je leert hoe winnaars blijven winnen en hoe belangrijk jijzelf in dit hele verhaal bent.

Vrijheid ontwikkelen met crypto

Er is niets zo fijn als onafhankelijk zijn qua geld, zodat je alles kunt doen en laten wat je wilt. Door te handelen in crypto kan dit zomaar werkelijkheid worden. Er zijn al honderden mensen miljonair geworden doordat ze handelden in crypto. Hoe sneller je het spelletje dat handelen in crypto is onder de knie hebt, hoe sneller je rijk kunt worden. Met deze module leer je hoe je vrijheid kan creëren om te werken vanwaar en wanneer je wilt.

Als eerste leer je het verschil tussen regulier investeren en investeren door crypto trading. Daarnaast leer je de basis van trading, namelijk de crypto exchange.

Vervolgens leer je hoe je optimaal gebruik maakt van temen als bubbels of marktcyclussen en leer je de koers begrijpen dankzij candlesticks. Aan de hand van Tradingview kun je leren hoe je een expert wordt op cryptogebied.

Je leert ook over support en resistance: de kern van trading. Ook leer je over het Stop-Loss principe, die kan fungeren als jouw eeuwige verzekering. Verder leer je je trades beschermen, timeframes te begrijpen en de belangrijkste patronen te herkennen. De laatste tips en tricks in dit hoofdstuk gaat over het meekijken naar de trades van een professional.

crypto masterclass

Beste tools en indicatoren voor crypto

Aan de hand van grafieken heb je eerder deze cursus al kennis gemaakt met het verloop van een koers. In deze module ga je ook leren hoe je een dergelijke grafiek verder kunt uitwerken en kunt gaan voorspellen. Met deze kennis kun je zelf goed in staat om te achterhalen waar jij je geld op in moet zetten.

In deze module leer je dit aan de hand van de volgende indicatoren:

 • Moving Average
 • RSI
 • MACD
 • Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds
 • Fibonacci
 • Elliot Waves

Word een crypto master

Als je alle vorige modules succesvol hebt afgerond, ben je in principe al een betere crypto handelaar dan de meeste mensen. Heb je echter nog meer interesse in de wereld van crypto, de techniek erachter en nog meer pro insights, is deze module echt wat voor jou. Aangezien het voornamelijk gaat over de technische analyse, is deze module niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is deze module geen vast onderdeel van het programma, want ook zonder deze informatie kun je op een prima manier crypto traden.

Extra lessen

In de allerlaatste module van de Crypto Masterclass vind je allerlei extra informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen en antwoorden of diepgaandere tips. Zo krijg je informatie over timeframes, trendlijnen, Trading Indicatoren en leer je je eigen strategie voor het handelen opzetten. Als je deze module doorlopen hebt, heb je alle reguliere modules van de Crypto Masterclass doorlopen.

Extra materiaal in de Crypto Masterclass

De modules zijn niet het enige wat je krijgt als je de Crypto Masterclass gaat volgen. Je krijgt er ook twee e-books bij: de Crypto Belastinggids en de Bitcoinbijbel. De belastinggids is handig, omdat je inkomsten uit deze crypto trades op een andere manier belast wordt dan normaal inkomen. Met de Bitcoinbijbel is het allemaal begonnen voor Alles over Crypto. Als hang naar het verleden krijgt iedere cursist deze er gratis bij.

Daarnaast krijg je ook een crypto portfolio dat jaarlijks wordt geüpdate. Ook de eerder besproken lijst met ‘crypto parels’ valt onder het bonusmateriaal. Als laatste krijg je er een begrippenlijst met de meest voorkomende begrippen uit de Crypto Masterclass bij. Zo kun je makkelijk begrippen opzoeken die je niet volledig begrijpt.

Wat kost de Crypto Masterclass?

We naderen het einde van deze crypto masterclass review. En je zal je wellicht afvragen hoeveel dit kost. Op dit moment biedt Alles over Crypto je de Masterclass aan via hun eigen site voor een prijs van €1997. Dit is echter niet de enige prijs waarvoor de cursus aan te schaffen is. Via het gratis webinar, dat steeds voor vijftig mensen beschikbaar is, krijgen de eerste tien mensen die zich ook inschrijven voor de echte cursus een korting oplopend tot maar liefst €1000.

Zo betaal je nog maar €997 voor de Masterclass zelf.

Omdat er hard gesleuteld wordt aan de Masterclass, gaat de prijs binnenkort waarschijnlijk stijgen. Je doet er dus je voordeel mee om nu al in te stappen en niet langer te wachten. Mocht de cursus toch niet bevallen, biedt Alles over Crypto je veertien dagen bedenktijd. Zo krijg je het volledige aankoopbedrag terug als de Crypto Masterclass toch niet volledig naar wens was.

crypto masterclass ervaringen

Crypto Masterclass Ervaringen en reviews

Zoals we al eerder aanhalen zijn al ruim 2000 mensen je voor geweest en hebben zij al kennis opgedaan om zelfstandig een succesvolle crypto trader te worden. Op websites als TrustPilot krijgt de Crypto Masterclass van Alles over Crypto gemiddeld 4.7 van de 5 sterren. Een uitmuntende score dus!

Eerdere gebruikers van de cursus geven aan dat de Masterclass duidelijk wordt uitgelegd en dat je er veel van leert. Zowel beginnende traders als de meer ervaren handelaren hebben echt wat aan de cursus gehad.

Op het begin hadden sommige mensen er wat moeite mee om erin te komen, maar na een paar modules kreeg iedereen er volop zin in. De voorgaande klanten raden je dus vrijwel allemaal aan om de cursus ook te volgen, omdat ze er echt wat aan gehad hebben.

De gratis webinar van Alles over Crypto

We hebben hem al eerder aangehaald: de gratis webinar van Alles over Crypto. In deze online sessie leer je in 1.5 uur alles over hoe crypto en in het bijzonder Bitcoin werken. Je koopt ook direct je eerste crypto voor 1 euro. Daarnaast krijg je al een voorproefje op welke strategieën je kunt gebruiken voor het verdienen van je geld via crypto.

Als kers op de taart onthullen Derek Westra en Patrick Suiker alvast een zogeheten ‘sleeping giant’: een crypto die potentie heeft om meer dan 100 keer in waarde over de kop te gaan. Hier in investeren kan dus ontzettend lucratief werken.

De webinar is meer bedoeld voor de beginnende handelaren. Ervaren traders die meer willen leren zijn beter af bij de Crypto Masterclass zelf. Bij elke live sessie zijn slechts 50 plekken beschikbaar. Ben je aan het einde geïnteresseerd in de volledige cursus, kun je zomaar duizend euro korting krijgen op de volledige Crypto Masterclass.

De cursus is dus hoe dan ook aan te raden, omdat je er altijd wat van opsteekt. Je bent tot niets verplicht: als je het niets vindt, zit je nergens aan vast. Je krijgt wel vast een goed voorproefje wat je kunt verwachten van de rest van de Crypto Masterclass. Ben je geïnteresseerd, kun je jezelf dus sowieso inschrijven voor deze webinar.

Voordelen en nadelen van de Crypto Masterclass

Voordelen

We zijn over het algemeen heel positief over de Crypto Masterclass van Alles over Crypto. Westra en Suiker hebben echt een mooie cursus opgezet, die zowel voor beginners als voor de verder gevorderden ontzettend interessant is.

De informatie uit de modules wordt aandachtig en helder aan je uitgelegd. Heen en weer bladeren tussen verschillende modules is geen enkel probleem. Als je dus nog iets terug wilt zoeken uit een al afgeronde module, ben je vrij om dit te doen. De voice-over van alle videomodules is helder en prettig om naar te luisteren.

Daarnaast is ook de inhoud echt nuttig. Je krijgt bonussen die niet zomaar zijn toegevoegd om het aantrekkelijker te maken, maar ze voegen daadwerkelijk wat toe. Ook de kennis over allerlei verdienmodellen is van hoge waarde. Je kunt precies uitzoeken wat wel bij jou past en wat je liever laat schieten.

Daarnaast gaat de cursus niet alleen over het bekende Bitcoin, maar kun je over alle andere crypto ook wat leren. Ook de prijs van de cursus is ontzettend schappelijk, zeker als je gebruik kunt maken van de kortingsregeling. Op de site van Alles over Crypto wordt de totaalwaarde van de inhoud van de cursus geschat op ongeveer €4000. Voor de prijs van €1997 krijg je dus al ruim de helft korting, en met de bonus na de gratis webinar betaal je dus slechts een kwart.

Als laatste willen we de community van Alles over Crypto nog even benoemen. Als je ergens een vraag over hebt, of gewoon lekker wil praten met andere geïnteresseerden over crypto, kun je bij deze mensen terecht. Je krijgt er snel antwoord en iedereen is altijd vriendelijk tegen elkaar. Geen aangeprezen onderdeel van de cursus, maar wel een extra reden om de Crypto Masterclass toch aan te schaffen.

Nadelen

Volledig perfect is de cursus helaas ook niet. De wereld van crypto blijft lastig en ongrijpbaar, vooral op het begin. Als je net start is het echt even doorbikkelen. Als je hier eenmaal doorheen bent en na een paar modules je eigen drive hebt gevonden, wordt dit overigens wel steeds makkelijker. Een ander nadeel is Suiker en Westra soms wat kunnen doorschieten in hun gebruik van vakjargon.

Voor hen is deze taal vrij gebruikelijk, maar voor de gebruikers van de cursus kan dit nog wel eens verwarrend zijn. Hier was een extra, korte uitleg soms handig geweest. In andere gevallen biedt de bijgeleverde begrippenlijst wel uitkomst. Als je dus iets niet begrijpt, is het altijd slim dit eerst even op te zoeken in deze lijst.

Eindconclusie: Crypto Masterclass Review

Na het lezen van onze crypto masterclass review is het waarschijnlijk geen verrassing meer, maar wij zijn erg positief over de Crypto Masterclass van Alles over Crypto. Je krijgt een volledig pakket met handige en bruikbare informatie over alle facetten uit de wereld van crypto, die zowel voor beginners als verder gevorderden echt heel handig is.

De verschillende verdienmodellen en de informatie over verschillende crypto valuta zorgen ervoor dat er voor iedereen een passende manier van traden beschikbaar is. Dat allemaal krijg je voor een hele schappelijke prijs. Je krijgt sowieso al fikse korting op de totale waarde en met alle kennis en inzichten die je opdoet, heb je de cursus waarschijnlijk ook zo terugverdiend. Voor iedereen die crypto ook maar een beetje interessant vindt, of nu toch maar eens mee wil liften op het grote succes van de markt, is deze crypto masterclass cursus de ideale uitkomst.

We raden dan ook aan om het gratis webinar eerst te volgen:

Bekijk Het Gratis Webinar Alles over Crypto

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *