Domeinnaam kopen Belgie 2020

Domeinnaam kopen Belgie? Ben je op zoek naar de beste hosting firma om je domeinnaam te laten registeren in België? Dan zal je direct het antwoord vinden in dit review artikel. Voor je een website laat maken is het belangrijk dat je een domeinnaam kiest. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden tegenwoordig om je domeinnaam te laten registeren. Dit kan zowel in het binnenland als in het buitenland. Maar wij geven ook altijd de voorkeur om dit met een Belgische hosting firma te doen omdat dit gewoon veel makkelijker werken is.

Wat is een domeinnaam

Voor we onze voorkeur geven voor beste hostingfirma om je domeinnaam te kopen in België gaan we nog even uitleggen wat een domeinnaam precies is. Een domeinnaam is je unieke adres op het internet en dus de naam van je website. de domeinnaam van google is vb google.be

.be staat dus voor België
.nl voor Nederland
.com is internationaal

Ben je dus een firma uit België dan kies je voor een .be extensie. Heb je internationale plannen dan kan je voor een .com extensie kiezen.

Combell: Onze voorkeur om een domeinnaam te kopen in Belgie

Zoals je kan zien geven wij de voorkeur om je domeinnaam te laten registeren bij de Belgische Hosting firma Combell. Combell is momenteel de grootste hoster van België. Ze zijn ook zeer actief in het buitenland. Er zijn verschillende redenen waarvoor wij kiezen voor Combell. Wij zijn zelf al jaren tevreden klant bij deze hosting firma. Dankzij de 24/7 helpdesk worden al je vragen of problemen dag en nacht opgelost. Ze hebben een zeer groot aanbod aan hosting diensten. Je kan alles ontdekken op de website van Combell zelf.

Ook geven we nog even mee dat meer dan 70% van alle websites worden gehost bij Combell. Dus dan besef je direct dat je bij hen aan het goede adres bent voor je domeinnaam en hosting.

Kortingscode onderaan dit artikel!

webhosting vergelijken

Domeinnaam kopen bij Combell Gratis extra’s!

Als je een domeinnaam registreert bij Combell krijg je er direct volgende gratis extra’s bij:

  • Gratis 1GB Mailbox en e-mailadres
  • Gratis onbeperkt aantal subdomeinen
  • Gratis controle over de DNS instellingen
  • Gratis onbeperkt aantal e-mail aliassen voor mail forwarding
  • Gratis 24/7 Nederlandstalige support
  • Gratis gebruiksvriendelijk controlepaneel
  • Gratis niet-tevreden, geld terug garantie
  • Gratis e-mailmarketing met flexmail
  • Gratis €75 Adwords voucher

Domeinnaam kopen België Korting

Wil je een domeinnaam en/of hosting vastleggen maar ben je nog op zoek naar een mooie korting? Dan hebben we goed nieuws. Er is momenteel een grote korting actie bij Combell. Voor slechts €1.24/maand heb je al een domeinnaam! Je kan genieten van deze tijdelijke korting door op onderstaande groene knop te klikken.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Domeinnaam kopen en registreren Tip

Als je een nieuwe domeinnaam wil kopen of vastleggen dan raden wij aan om deze zo eenvoudig als mogelijk op te maken. Gebruik geen rare tekens of zeer lange teksten in de domeinnaam. Hoe korter hoe beter. Dit is gewoon gemakkelijker voor de mensen die de website moeten opzoeken op Google. Op deze manier komen ze direct bij je website terecht. Want het laatste dat je wil meemaken is dat de bezoekers je naam verkeerd intypen in Google en je dus niet terug vinden.

Domeinnaam check Belgie

Voor je een nieuwe domeinnaam vastlegt kan je altijd even checken of deze nog vrij is. Dit kan je doen op de website zelf van Combell bij de domein checker. Als een domeinnaam al is ingenomen zal je deze dus helaas niet kunnen kopen. Heb je trouwens als een domeinnaam dan kan je deze wel verhuizen naar Combell als je dit wil. Dankzij de gratis verhuis service van Combell verloopt dit zeer snel.

domeinnaam kopen belgie

Domeinnaam kopen Belgie Conclusie

Als je een domeinnaam wil kopen in België dan heb je verschillende opties. Bij Combell kan je direct aan de slag hiermee. Met een korting van meer dan 40% heb je slechts voor enkele euro’s per jaar al een domeinnaam. Wil je daar nog een hosting pakket bij, dan is dit geen enkel probleem. Wat Combell zo uniek maakt is hun 24/7 helpdesk. Dus het maakt niet uit of je overdag of in de avond met een vraag of probleem zit. De helpdesk van Combell is altijd beschikbaar. En dit is toch een hele geruststelling voor de minder technische mensen onder ons.

Wij hebben goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bezig bij Combell. Klik op de onderstaande groene knop om de tijdelijke korting te claimen.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *