enormail reviews

Enormail review

Welkom bij deze Enormail Review!

Een gekend email marketing software uit Nederland is Enormail. We kunnen deze email marketing software onder één van de beste plaatsen op deze markt. Wie over deze software beschikt, kan heel eenvoudig een mailinglist opbouwen en van daaruit mails versturen. Daarbovenop kan er heel wat automatische berichten verstuurd worden en eventueel een opt-in formulier klaargezet worden.

Je vind in Enormail alles wat je nodig hebt voor een goede email marketing. Wie denkt aan email marketing voor de webshop of website, kan met deze software aardig wat bereiken. We geven hen toch een vrij hoge score en in deze review zal je ook lezen waarom.

ervaringen enormail

Email marketing nodig?

Wie over een webshop beschikt en ook echt goede omzet wil draaien, zal toch beter enige email marketing uitvoeren. Wij zeggen steeds, Money is in the list en hier zeer bepaald de mailinglist. Met een goede email marketing kan je iedere euro verdubbelen en dus goede omzet draaien.

Wie over nog geen mailinglist beschikt, kan dit natuurlijk snel opbouwen. Dit doe je door alle mogelijke gegevens op te vragen via de website, inschrijvingsformulieren, contactpagina’s,… Iedere klant laat zijn of haar gegevens na die jij dan weer kan importeren in je mailinglist.

Wanneer je klanten wil teruglokken naar je website, is email marketing een goede en betaalbare oplossing. Belangrijk hierbij is een goed opgebouwde mail en goed uitziend design. Ook de link naar de website moet goed onderbouwt zijn. Daarvoor bestaan er heel wat tips and tricks maar een goede software is de basis om een goed draaiende mail marketing op te starten.

Bekijk de mogelijkheden in deze video

Enormail review

Waarom kiezen voor Enormail?

Enormail biedt heel wat mogelijkheden en voordelen. Daarbovenop is het super eenvoudig te beheren en je mailcampagne op te starten. Je hebt geen technische kennis nodig om in deze software te vertoeven. Je vind de weg heel snel en je zal al gauw het nodige door hebben.

Hieronder enkele voordelen en mogelijkheden die je zeker vooruit helpen:

 • Handige en eenvoudige statistieken. Hierdoor kan je op een eenvoudige en vooral snelle manier alle mails tracken en het succes hiervan nagaan.
 • Mails gaan niet snel naar de spam en dat zorgt voor een grotere open rate. (open rate = mails die effectief geopend worden) Een goede open rate score is natuurlijk van belang wanneer je de mensen ook echt naar je website terug wil lokken.
 • Stel een automatische responser in. Een automatisch antwoord klaarzetten is superhandig bij een email marketing. Zo win je heel wat tijd en zullen klanten tevreden zijn over de snelheid waarop ze een antwoord mogen verwachten. Het is zeer eenvoudig om de autoresponser in te stellen en klaar te zetten.
 • Automatisatie van de lijst. Dit is zeer handig en bezorgd je meer tijd voor nodige zaken. De klant die vanuit je email marketing een aankoop doet, zal van de prospect of mogelijke klant naar betalende of bestaande klantenlijst verhuizen. Zo kan je perfect iedere mailcampagne op de noden van de lijst afstemmen en verlies je geen tijd met switchen van personen.
 • Geen technische kennis vereist om een goede opt-in formulier aan te maken.
 • Ieder design is aanpasbaar. Er zijn natuurlijk standaard zaken maar alles kan aangepast worden naar eigen wens of smaak. De templates zorgen voor een net overkomen zodat alles overzichtelijk blijft en de mailcampagne perfect verloopt.

Enormail is een zeer goede software waarbij je heel wat zaken automatisch kan laten lopen. Je hoeft enkel het nodige klaar te zetten en de software neemt het verder over.

enormail reviews

Enormail prijzen en pakketten

Enormail is één van de goedkoopste in dit segment. Er hoeft dus geen paniek op te komen wanneer we spreken over prijzen. We weten allemaal dat ieder stuk aan de website een kost met zich meebrengt, maar we moeten er ook bewust van zijn dat email marketing alle euro’s dubbel terugbrengt.

Wanneer je een goede open rate score hebt, zal dit zich zeker nog meer lonen. Dat maakt van Enormail een goede tool. Je kan kiezen uit 2 pakketten en prijzen:

 1. Sumo pakket
  1. Dit pakket heeft een kostprijs van 15 Euro per maand
  2. Je kan tot 2500 contacten toevoegen
  3. Hier kan je onbeperkte aantal mails versturen
  4. 30 dagen gratis demo (testfase)
  5. Bevat een autoresponder
  6. Designen van je nieuwsbrief
  7. Heeft een opt-in formulier
  8. Je krijgt er enkele basis landingspagina’s
  9. Contacten kan je taggen en labelen
  10. Je kan je mailingslist aanpassen en beheren
  11. Rapportage en statistieken
  12. Zonder logo Enormail mogelijk
  13. Je hebt de optie om een testmail te verzenden
  14. Er is een aangepaste DKIM

enormail vs mailchimp

2. Mammoet bundel

 1. Dit grootste bundel kost dan weer 60 Euro per maand
 2. e kan tot 2500 contacten toevoegen
 3. Hier kan je onbeperkte aantal mails versturen
 4. 30 dagen gratis demo (testfase)
 5. Bevat een autoresponder
 6. Designen van je nieuwsbrief
 7. Heeft een opt-in formulier
 8. Je krijgt er enkele basis landingspagina’s
 9. Contacten kan je taggen en labelen
 10. Je kan je mailingslist aanpassen en beheren
 11. Rapportage en statistieken
 12. Zonder logo Enormail mogelijk
 13. Je hebt de optie om een testmail te verzenden
 14. Er is een aangepaste DKIM
 15. Aanwezigheid van een beeldbank met beschikking tot professionele foto’s
 16. Email marketing cursus beschikbaar
 17. Contacten automatisering
 18. Leadvangers en popups
 19. Opt in Link

ENORMAIL GRATIS TESTEN

Iedere pakket heeft een 30 dagen testfase. Die dagen zijn gratis en kan je uitgebreid de pakketten uittesten. Wie zich aansluit op eender welk pakket, kan ook op ieder moment eruit stappen. Er is geen lange opzeg wanneer je een abonnement op maandelijkse bedragen neemt. Prijzen hierboven zijn natuurlijk zonder BTW. Wie meer contacten wenst toe te voegen, zal een andere prijs te zien krijgen.

enormail ervaringen en reviews

Conclusie Enormail review

Iedereen die zich aansloot bij Enormail is zeer tevreden over deze software. Wij hebben het ook getest en kunnen deze sterk aanraden aan iedereen die graag zijn of haar webshop of website een boost wil geven.

Enormail is erg eenvoudig in gebruik en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Daarnaast bevatten ze ook zeer goede mailingcampagnes. Iedere mail wordt goed afgeleverd en komt niet zomaar in de spam terecht. Dit is natuurlijk ook van belang wanneer je een goede open rate score wenst te halen.

Wie nog twijfelt kan alles eerst uittesten in de demo. 30 dagen zijn hierbij gratis en kan je een doorslag geven om bij Enormail in te loggen. Daarnaast liggen de prijzen niet zo duur en biedt deze software een tal van mogelijkheden.