goedkope hosting met domein

Goedkope hosting met domein

Welkom in dit artikel “Goedkope hosting met domein”

Goedkope hosting met domein nodig? Wil je een website hosten met een domeinnaam, maar je hebt een beperkt budget? Dan is dit artikel iets voor u. Vandaag gaan we even tonen wat de beste oplossingen zijn als je op zoek bent naar een goedkope hosting met domeinnaam. Er zijn tegenwoordig veel hosting firma’s actief in België, Nederland, … Dus voor mensen die hier niet in thuis zijn is het lastig op te beslissen welke hosting firma’s nu betrouwbaar zijn. Wij maken zelf websites en wij hosten die dan ook bij het Belgische hosting bedrijf Combell. Deze staat al jaren op nummer 1 in onze TOP 10. Wil je een website laten maken door een betrouwbare partner? Dan ben je bij G-zien.be aan het goede adres 😉

Heb je geen geduld en wil je direct zien welke goedkope hosting met domein wij aanraden? Scroll dan direct naar beneden.

Wat is Hosting van een website?

Webhosting, hosting, website hosting, … wat is dit eigenlijk? Ook hier kunnen maar weinig mensen een duidelijk antwoord op geven. Als mensen op zoek zijn naar een hostingfirma dan laten ze zich meestal leiden door de prijs. Dit is echter vrij gevaarlijk. Er zijn namelijk bepaalde buitenlandse hostingfirma’s die hosting aanbieden aan spotprijzen. De laatste jaren hebben wij al deze hosting firma’s getest. En we kwamen al snel tot de conclusie dat de meeste van deze hostingfirma’s gewoon niet te vertrouwen waren. Wat er meestal gebeurt bij dergelijke hostingfirma’s is dat de hosting traag werkt of dat er geen of zeer beperkte support is bij problemen. En laat ons eerlijk zijn, niemand zit graag op een trage website. Dit wekt enkel en alleen maar frustratie op! Google heeft trouwens al een tijdje terug aangegeven dat de snelheid van uw website een rankingsfactor is.

De winnaar “Goedkope hosting met domein” is …

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Ben je op zoek naar goedkope hosting met domein? Dan gaan wij er uiteraard van uit dat je een kleiner budget hebt maar toch waar voor je geld wil hebben. Daarom kunnen wij de gekende hosting firma One.com aanraden! Zoals je zal zien op de website van one.com zelf, zitten ze zeer goedkoop met hun prijzen. Hoe doen ze dat dan? Wel dit is in betrouwbare internationale hosting firma. Dus ze mikken echt op de massa in verschillende landen. En met succes trouwens! Een ander zeer belangrijk punt vinden wij uiteraard de support. Bij one.com is deze dus 24/dag geopend. Je kan de chat zelfs contacteren in het Nederlands. Momenteel worden er meer dan 1 500 000 websites gehost bij one.com! Dus dit zegt wel iets over het potentieel van deze hosting firma.

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE KORTING BIJ ONE.COM!

one.com review

Hoeveel moet ik betalen voor deze goedkope hosting?

Als we even kijken naar de home pagina van one.com zien we dat ze regelmatig kortingsacties doen. Momenteel heb je voor slechts €1.99/maand hosting!

Wat zit hierin?

  • 50 GB SSD
  • 512 MB Opslag
  • 1 x CPU
  • 1 website
  • 1 database
  • SSL Certificaat
  • PHP & FTP/SFTP
  • Onbeperkte bandbreedte
  • Onbeperkt aantal e-mailaccounts

*Je kan dus eenvoudig betalen met Bancontact, Ideal, Visa, Mastercard, Paypal, …

beste goedkope hosting

Is one com betrouwbaar?

Wij hebben voor deze test een hosting pakket met domeinnaam afgenomen deze hostingfirma. We moeten trouwens ook nog even vermelden dat we al enkele jaren enkele websites daar hebben staan. Dus het is niets nieuw voor ons. Je kan deze hosting firma uiteraard 100% vertrouwen. One.com biedt eigenlijk alles aan wat je zal nodig hebben. Om te starten heb je dus een professioneel hosting pakket, domeinnaam en onbeperkt aantal e-mail adressen. Als we even verder kijken op de website zien we dat ze ook speciale hosting aanbieden voor webshops of webwinkels.

Goedkope wordpress hosting

Als je nieuw bent in de website, hosting wereld dan zal je wellicht al eens gehoord hebben van WordPress. WordPress is een CMS(Content Management Systeem) die het mogelijk maakt om zonder technische kennis een professionele website te bouwen. Dit is trouwens het meest gebruikte website systeem ter wereld(meer dan 33% van de websites in de wereld zijn hier mee gemaakt). Dus de hosting firma’s spelen hier uiteraard handig op in. Ook one.com biedt speciale WordPress hosting aan. Voor slechts €3/maand heb je dit al. Je kan alle details bekijken op de website van One.com zelf.

Kortingscode one com nodig?

Dat het hostingbedrijf one.com één van de beste goedkope hosting firma’s is weet je nu al. Maar wil je nog genieten van een extra korting bij one.com, klik dan op de onderstaande groene knop. Zo heb je voor enkele euro’s per jaar hosting met een domeinnaam. Veel succes!

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE KORTING BIJ ONE.COM!

One.com review en ervaringen 2019-2020

Zoals je hierboven dus kan lezen raden wij zeker one.com aan als je een beperkt budget hebt. Je kan bij one.com zeer snel aan de slag. Zodra je de betaling hebt doorgevoerd ontvang je een e-mail met de login van je toegangspaneel. Daar kan je alles snel en eenvoudig beheren. Heb je trouwens nog een vraag, dan kan je altijd rechts onderaan uw scherm de chatsupport contacteren. Deze is dus meestal in het Nederlands. (soms in het Engels). Een tijdje terug hebben wij trouwens een uitgebreide review gedaan van deze populaire hosting firma.Klik hier om onze one com review te lezen.

goedkope hosting review

Conclusie: Welke is de beste goedkopste hosting met domein?

Het is duidelijk dat we in dit artikel one.com aanraden! Dit is een internationale hostingfirma die al zeer lang actief is in de hosting wereld. Het is voor de meeste mensen echt zoeken online naar wat de beste hosting firma precies is en welke ze beter vermijden. We hebben de hosting van one.com enkele weken getest en zijn hier dus tevreden van. Uiteraard blinken ze uit door hun enorm aantrekkelijke prijzen! Wat voor ons (naast de goedkope prijzen) de doorslag heeft gegeven om one.com aan te raden als beste goedkope hosting firma is hun support. Je kan ze 24/7 via chat bereiken. En dit dan nog in het Nederlands! Wat toch altijd een meerwaarde is. Je zal ze waarschijnlijk niet veel nodig hebben. Maar als je een technische of andere vraag hebt, dan is het net zo prettig dat je direct iemand hiervoor kan contacteren.

KLIK HIER EN CLAIM UW TIJDELIJKE KORTING BIJ ONE.COM!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *