ik wil een website laten maken

Ik wil een website laten maken

Voor heel erg veel mensen is het maken van een website maar een raadsel. Er staat namelijk heel erg veel informatie op het internet. Door die informatie wordt u waarschijnlijk alleen maar ontmoedigd. Hier hoeft u helemaal geen last van te hebben. “Ik wil een website laten maken” is een vraag die wij regelmatig krijgen!

U kunt door ons namelijk uw website laten maken.

Het laten maken van een website klinkt waarschijnlijk als geldverspilling in uw oren, maar dat is het helemaal niet. Als u helemaal zeker wilt weten dat het goed wordt gedaan dan kunt u het beste laten maken. Zo weet u zeker dat de site goed functioneert en dat uw site helemaal gepersonaliseerd wordt. Op die manier staat uw site al heel erg snel hoog in verschillende zoekmachines.

U bent natuurlijk wel op zoek naar een gepersonaliseerde en gebruikersvriendelijke site. Zodra uw site er niet goed uit ziet of niet heel erg fijn is om te gebruiken, krijgt u al snel dat u gebruikers verliest. Daarom is het handig om vooruit te kijken en snel de stap te zetten. Bij ons krijgt u namelijk een hele goede kwaliteit website. Kwaliteit is namelijk wel iets wat wij heel erg belangrijk vinden.

Voordat u zomaar kiest om een website te laten maken, wilt u natuurlijk wel eerst weten wat u precies aanschaft. Niet elk bedrijf heeft namelijk dezelfde kwaliteiten als het aan komt op het maken van een website maken. Een website maken kan namelijk heel erg lastig zijn en u moet er wel genoeg verstand van hebben.

Uniek grafisch design met onbeperkte aanpassingen

Het is wel prettig om te weten dat uw site helemaal uniek is. Als uw gebruikers zien dat u iets van een andere site over hebt genomen, kan het namelijk al snel zijn dat ze naar die site gaan. Het is eerst fijn om te weten wat u precies met uw site wilt bereiken. Er zijn namelijk heel erg veel mogelijkheden als het aan komt op een website.

Om te zorgen dat mensen gebruik gaan maken van uw website, is het heel erg belangrijk om een goede homepage te hebben. De homepage is namelijk het eerste beeld wat ze krijgen van uw site. Daarom is het belangrijk om duidelijk het doel van uw website op de homepage te zetten. Dit moet u kort en krachtig naar voren laten komen.

Naast de homepage is het ook belangrijk om op de aparte pagina’s een duidelijk overzicht te hebben. Het is namelijk niet de bedoeling dat alles er rommelig uit gaat zien. Daar zit u niet op te wachten. Daarom zorgen wij er voor dat alles overzichtelijk op uw website staat. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alles op uw website komt te staan wat u er op wilt hebben staan. Dit houdt ook in dat wij de SEO geoptimaliseerde teksten voor uw site schrijven. Zo komt u ook nog eens hoog in de zoekmachines te staan. U wilt natuurlijk wel dat ook uw aparte pagina’s hoog in de zoekmachines komen te staan. Op die manier trekt u namelijk nog meer gebruikers aan. Het aantrekken van gebruikers gaat op die manier een stuk sneller dan als u alleen u homepage geoptimaliseerd hebt.

Persoonlijk contact

Om te zorgen dat dit allemaal goed gedaan wordt, is het wel belangrijk om goed contact te houden. Zo is het duidelijk wat u wilt met uw website en kunt u ook kijken naar de vooruitgang. U zit er namelijk niet op te wachten om te zien dat uw website er niet uit ziet zoals u dat graag wilt. Daarom wordt er tijdens het maken van de site heel erg veel contact gehouden en wordt er duidelijk gevraagd wat u precies wilt met de site.

Door heel erg veel contact te houden weet u zeker dat uw website zo persoonlijk voor u wordt gemaakt als het maar kan. Zo blijft u als bedrijf uniek en weten de gebruikers ook dat u er persoonlijk veel moeite in heeft gestoken om uw site zo mooi te krijgen als het maar mogelijk is. Dit is vaak al een pluspunt voor de gebruikers. Een goed verzorgde website ziet er altijd wel een stuk beter uit dan een website waar bijna geen moeite in gestoken is.

Het contact is voor ons ook een heel erg groot ding. Door veel persoonlijk contact te houden weten wij ook of wij goed bezig zijn met het ontwerpen van uw website of niet. Zo kunnen wij de nodige aanpassingen maken waar nodig. Zo leveren we zo goed mogelijke kwaliteit. Kwaliteit is namelijk wel een belangrijk punt voor ons.

ik wil een website laten maken west vlaanderen

Responsieve website

Wanneer u bij ons een website laat maken dan krijgt u meteen een responsieve website. Een responsieve website klinkt al snel als een raadsel in uw oren. Het is namelijk ook een hele moeilijke term. Het is heel erg simpel uit te leggen. Een responsieve website houdt namelijk in dat uw website zich aanpast aan het apparaat waarop de site wordt bekeken. Dit houdt dus in dat de tekst die op de website staat groter of kleiner gemaakt wordt op het moment dat iemand gebruik maakt van de site op een ander apparaat.

Tegenwoordig wordt er heel veel gewerkt met responsieve sites. Daarom weet u zeker dat u bij ons de nieuwste software hier voor krijgt. Zo kunnen uw gebruikers vanaf hun smartphone, hun tablet of hun laptop gebruik maken van uw site zonder dat ze problemen hebben met het lezen van de tekst.

Het houdt wel in dat er verschillende designs van uw website gemaakt worden om het zo prettig mogelijk te maken voor alle gebruikers. De informatie gaat op dat moment dan niet veranderen en de lay-out blijft ook grotendeels hetzelfde blijft. Het enige dat er verandert is de grootte van de tekst die u in uw beeld krijgt.

Dit is wel heel erg belangrijk om te hebben. Er zijn tegenwoordig namelijk heel erg veel mensen die ook gebruik maken van een website terwijl ze op hun smartphone zitten. Daarom is het heel erg belangrijk om rekening te houden met deze gebruikers.

Snelle website

U wilt natuurlijk niet dat als er een gebruiker op uw site zit dat uw site het niet aan kan en dat deze dan heel erg traag wordt. Daarom is het prettig om te weten dat uw site heel erg snel is. Een snelle website zorgt er voor dat gebruikers het ook prettig vinden om gebruik te maken van uw site. Er is namelijk niemand die zit te wachten op een trage site om iets op te zoeken. Dan bent u namelijk heel erg lang bezig. De snelheid van de site wordt daarom volledig geoptimaliseerd. Zo weet u zeker dat niemand last gaat hebben van een trage site als ze gebruiken maken van uw site.

Als u op zoek bent naar een bepaald onderwerp op een site dan haalt het al het tempo uit het zoeken als de site traag is. Vaak is dit meteen al een afknapper. Afknappers zijn niet iets waar u op zit te wachten als u net start met uw website.

U wilt namelijk zo veel mogelijk gebruikers trekken als mogelijk is. Daarom is het fijn als iemand de snelheid van uw website voor u kan optimaliseren. Dit kan soms best wel lastig te vinden zijn, omdat er heel erg veel hosts zijn. Daarom regelen wij de servers van uw website. De servers van een website zorgen er namelijk voor de snelheid van de site.

ik wil een website laten bouwen

SEO vriendelijk

Wanneer u een site laat ontwerpen, is het ook belangrijk dat de site SEO geschreven wordt. SEO is zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat u door de teksten die er op uw website staan een stuk hoger in Google of een andere zoekmachine komt te staan. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van termen die vaak opgezocht worden. Als de keywords vaak genoeg in een tekst voorkomen, zal u al een stuk hoger in Google terecht komen. Dat is natuurlijk iets wat u maar al te graag wilt bereiken.

SEO is een manier van schrijven waardoor een zoekmachine de site beter kan lezen. Zo komt uw site al bij een hele hoop verschillende zoektermen hoger te staan op de zoekmachine. Om dit goed te houden moet u wel de juiste balans vinden tussen SEO en gebruikersvriendelijk. Een gebruiksvriendelijke site trekt namelijk heel erg veel meer gebruikers aan dan een site die alleen SEO geoptimaliseerd is.

Dit is natuurlijk niet aan u zelf om te doen. Wij zorgen er voor dat er in de teksten die u op uw site wilt hebben een goede balans is tussen SEO en gebruikersvriendelijkheid. Dat is namelijk wel heel erg belangrijk. Als u volledig gaat voor een SEO website dan krijgt u waarschijnlijk te ingewikkelde teksten. Dat is niet iets waar u op zit te wachten. Op die manier vinden uw gebruikers uw site namelijk een stuk minder prettig om gebruik van te maken.

website laten maken

Professionele fotoshoot inbegrepen

Om een goede indruk achter te laten, wilt u natuurlijk wel een goede foto van u zelf laten zien. Een foto geeft namelijk een indruk van de mensen achter de site zitten. Dat is natuurlijk wel iets wat u graag wilt.

Zodra een gebruiker ziet wie er achter de site zit en u een goede indruk heeft achter gelaten met uw foto, is de gebruiker eerder geneigd om gebruik te maken van uw diensten of producten die u wilt leveren. Zo heeft een gebruiker eerder het gevoel dat ze direct in contact staan met de mensen die achter de site zitten. Dit effect is wel iets wat u graag wilt hebben. Persoonlijk contact is voor heel erg veel mensen namelijk wel iets wat ze zoeken bij het kopen van een product.

Het kan een heel groot probleem zijn om een goede foto vinden die ook de juiste indruk om wekt bij de gebruikers. Daarom krijgt u bij ons een professionele fotoshoot bij uw site inbegrepen. Een professionele fotograaf weet goed hoe u moet poseren om de ideale foto voor op uw website te maken. Hier krijgt u verschillende poses te zien en mag u zelf kiezen wat u het liefst wilt aanhouden. De foto is namelijk wel grotendeels gepersonaliseerd voor u zelf. U mag namelijk zelf kiezen hoe u er op komt te staan.

Na de fotoshoot krijgt u meerdere foto’s waar u zelf uit kan gaan kiezen. Het is soms ook wel prettig om aan uw naasten te vragen wat hun de beste foto vinden. Dan weet u dat u ook op anderen de indruk af geeft die u zo graag af wilt geven. Dat is namelijk iets heel erg belangrijks.

Gratis logo ontwerp inbegrepen

Naast een goede foto geeft een logo ook een indruk van de site. Een logo moet er mooi uit zien en ook een betekenis hebben. Het kan heel erg lastig zijn om een logo te ontwerpen. Een logo is namelijk niet zomaar iets wat u in elkaar flanst. Daarom zit bij het design van uw website meteen een gratis logo ontwerp inbegrepen. Het logo wordt professioneel voor u ontworpen. Het is beter om dit te laten doen door een logo designer, omdat die vaak ook veel meer verstand hebben van de aantrekkelijkheid van een logo. U wilt namelijk wel graag dat u logo veel klanten aan trekt.

Een logo is heel erg belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Een logo moet namelijk het bedrijf zelf uit stralen. Door naar uw logo te kijken moet iemand in principe al kunnen zien wat uw bedrijf precies doet en tegelijkertijd helemaal uniek zijn. Het ontwerpen van zo’n logo kan heel erg lang duren. Als u bezig bent met het regelen van uw website, zit u natuurlijk niet te wachten op nog zo’n moeilijke taak. Dat is één van de redenen waarom wij dit bij onze website design in hebben begrepen. Daarnaast vinden wij het ook heel erg belangrijk dat uw site er perfect uit ziet zoals u dat wilt. Daar valt het logo ook onder. Het logo is niet alleen voor de klant fijn om goed te hebben, maar ook voor u zelf.

Conclusie “Ik wil een website laten maken

Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden om aan klanten te raken. Maar uiteraard start alles met een professionele website. Ik help je hier uiteraard graag bij.

Aarzel niet & stuur mij een mailtje voor meer informatie.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *