jouwweb review

JouwWeb review

Welkom bij deze JouwWeb review.

Ben je op zoek naar een betrouwbare website builder? Dan is deze review zeker iets voor u! Vandaag bekijken we even de Nederlandse website builder JouwWeb. Zowat iedereen is vandaag online en er zijn dan ook zeer veel mensen die een website nodig hebben. Maar het grootste probleem is meestal dat ze een klein budget hebben en ook geen technische kennis. Gelukkig is hiervoor al jaren een oplossing voor: Website Builders! Er zijn er tegenwoordig wel vrij veel en in deze JouwWeb review kan je ontdekken of we deze website Builder aanraden of niet. Veel leesplezier 😉

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is JouwWeb?

Jouwweb is dus een professionele website maker of website builder. In mensentaal je kan direct en zonder enige technische kennis een website bouwen. In dit online platform kan je dus alles zelf eenvoudig instellen. Jouwweb is trouwens volledig in het Nederlands wat het net zo leuk maakt. Het bedrijf zelf is gevestigd in Eindhoven Nederland. Via het online platform van Jouwweb is het zelfs mogelijk om een webshop/winkel te bouwen. We hebben deze software uiteraard enkele weken uitgebreid getest en we zijn aangenaam verrast van de resultaten.

Bekijk De Jouwweb Overview Video Hieronder

jouwweb review

Hoe werkt JouwWeb?

Jouwweb is zeer eenvoudig om mee te starten. Je kan via de onderstaande groene knop even een gratis account maken om alles even te testen. Je kan op gelijk welk moment upgraden naar het pro of business abonnement. De werking van Jouwweb vonden wij zeer prettig. Je kiest in het begin een bepaald design die je graag ziet. Vervolgens kan je wat spelen met de verschillende kleuren. En uiteraard het belangrijkste van al is dan zelf content toe voegen. Zodoende je nieuwe pagina’s kan vullen met afbeeldingen, teksten, video, …

Met de gebruiksvriendelijke drag & drop builder van JouwWeb heb je dus zeer snel uw eigen website of kan je deze aanpassen naar wens.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

JouwWeb kosten en pakketten

Als we even kijken op de pagina van de prijzen van Jouwweb, zien we dat ze werken met 3 verschillende pakketten.

1. GRATIS

– Eigen domeinnaam: .jouwweb.nladres
– Gratis Hosting
– Onbeperkt aantal pagina’s
– Onbeperkte opslagruimte
– Onbeperkt dataverkeer
– 50+ responsive designs
– Gratis stockfoto’s
– Persoonlijke ondersteuning
– Beveiligde verbinding SSL

2. PRO

– alle gratis opties +
– 1 gratis domeinnaam
– Eigen Mailbox
– Webshop
– Webshop producten: 10
– Reclamevrije website
– Meertalige website
– Uitgebreide statistieken
– Zoekfunctie
– Eigen favicon
– Wachtwoord beveiliging
– Uploads in formulier
– Onbeperkte foto-albums
– Beheerders
– Audio

3. Business

– Alle PRO opties +
– 2 domeinnamen
– 1 XL mailbox
– Webshop producten onbeperkt
– HD Video

*De Belgen kunnen uiteraard betalen via Bancontact. Er zijn nog andere betalingsmogelijkheden zoals Ideal, Paypal, Visa, Mastercard, Bankoverschrijving.

jouwweb ervaringen

Is JouwWeb betrouwbaar?

Nu we dit populair online platform uitgebreid hebben getest, kunnen we jullie gerust stellen dat je het zeker kan vertrouwen. Als we even kijken op de over ons pagina van Jouwweb zien we toch enkele leuke statistieken passeren zoals dat ze al 750000 websites in beheer hebben. De kantoren zijn gevestigd in Eindhoven Nederland. Maar daar zal je uiteraard nooit belanden omdat dit net de kracht is van deze website builder. Je kan alles direct en eenvoudig zelf doen vanachter je computer of laptop thuis.

Webshop builder?

Met JouwWeb is het dus ook mogelijk om een eigen webshop of webwinkel te maken zonder enige technische kennis. Momenteel biedt JouwWeb meer dan 50 verschillende designs aan die je kan gebruiken voor je nieuwe webshop. Je kan dit eigenlijk zien als een template die je dan eenvoudig naar wens kan aanpassen. Zo kan je spelen met de kleure, lettertypes, layout, … Wil je een onbeperkt aantal producten toevoegen in je webshop dan kan je gaan voor het Business Pakket van JouwWeb. In dit pakket heb je dus niets van beperkingen. Heb je plannen om je webshop te promoten in België, Nederland of zelfs in de wereld is dit geen enkel probleem. JouwWeb werkt nauw samen met Mollie. Mollie is een online betalingesysteem die zo goed als alles connecteert. Dus in mensentaal je klanten zullen eenvoudig kunnen betalen via de gekende mogelijkheden zoals: Bancontact, Ideal, Visa, Mastercard, Overschrijving, Paypal, …

JouwWeb staat op nummer 1 in onze TOP 5 van Beste Website Makers!

JouwWeb staat al een tijd dik verdiend op nummer 1 in onze vergelijker van beste website makers. Klik op onderstaande tabel voor meer info.

beste website maker

Verzendmethodes + verzendlabels

Het is natuurlijk de bedoeling bij elke webshop om veel bestellingen binnen te halen. Maar zodra je bestellingen ontvangt willen je klanten deze dan ook zo snel als mogelijk ontvangen. Daarom heeft Jouwweb hiervoor enkele handige tools. Zo heb je bij JouwWeb eenvoudige of uitgebreide verzendmethoden. Wat is precies het verschil? Wel, bij de eenvoudige verzendmethode kan je per product meegeven welke verzendmethode een product moet worden verzonden. Als er meerdere producten tijdens 1 bestellingen worden besteld, dan wordt de duurste methode aangehouden. Wat ook een pluspunt is dat je bij JouwWeb direct verzendlabels kan printen. Deze zijn handig voor de gekende bedrijvens zoals: DHL, UPS, DPD, … En om het helemaal af te maken is er ook een automatische tracking van de bestelling. Deze tracking kan je indien gewenst dan ook sturen naar je klanten. Dus kort samengevat, ben je op zoek naar een goede webshop builder die alle opties heeft om direct online te gaan? Dan raden wij zeker JouwWeb aan. Dankzij de leuke extra functies zoals automatische tracking, printen van labels, veel sjablonen, … kunnen we gerust stellen dat ze bij de top horen in de Benelux!

JouwWeb voordelen

  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • Drag en drop functies
  • Direct een live weergave van de website
  • Groot aanbod aan designs
  • Website is full responsive(zichtbaar op alle mobiele apparaten)
  • Eigen domeinnaam(bij pro pakket)
  • Statistieken
  • Social media integratie
  • Uitstekende support

JouwWeb nadelen

Nu we Jouwweb enkele weken uitgebreid hebben gestest mogen we gerust zeggen dat er eigenlijk vrij weinig nadelen zijn. Ok geen enkel systeem is 100% perfect en je kan nooit voor iedereen goed doen. Maar we vonden vooral de werking van Jouwweb zeer prettig werken. Het enigste nadeel is dat het gratis pakket wel enkele beperkingen heeft. Wat niet meer dan normaal is. Zo heb je geen mailbox of geen eigen domeinnaam. Hiervoor kan je direct upgraden naar het PRO pakket. Dit raden wij dan ook aan. Er is momenteel een leuke kortingsactie actief waar de eerste maanden daar ook gratis zijn.

Beste website maker?

Wat is nu de beste website maker? Is JouwWeb de beste website maker? We maken binnenkort enkele reviews van andere website builders maar de toon is alvast goed gezet met deze website builder. Zoals je kan merken zijn we dan ook fan van dit online platform. We hebben ook enkele testjes gedaan met de support en dit verliep zeer goed.

beste website builder

JouwWeb Review Conclusie

Dit is het einde van deze JouwWebsite review. Heb je geen technische kennis en wil je de eerste stappen zetten om zelf een website te maken? Dan kan je zeker bij het online platform van JouwWeb terecht. Je zal direct aan de slag kunnen en in korte tijd een eigen professionele website hebben. Dankzij de (Nederlandse) support ben je trouwens altijd op je gemak. Als je toch vragen of problemen ervaart kan je de support van JouwWeb altijd direct contacteren.

PS: Een website laten maken? Contacteer ons vrijblijvend!

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *