kajabi review

Kajabi review

Welkom in deze Kajabi review!

Eén van de meest populaire online cursusplatformen op de markt heet Kajabi. Hij is net zo populair omdat hij zich differentieert van alle anderen op de markt. Wanneer we kijken naar wat dit platform te bieden heeft, dan lopen ze hier ook ver vooruit. Daarnaast kan je ook zien dat de prijzen ook een totaal ander gegeven hebben.

Ook wij hebben Kajabi getest en hieronder onze bevindingen opgenoemd. Wij kunnen dit platform dan ook zeker aanbevelen. Voor allen die nadenken om een online cursus aan te bieden of deze reeds hebben en echt goed op de markt willen brengen, kunnen zeker goed bij Kajabi terecht.

Lees hieronder verder, waarom ook jij voor Kajabi moet kiezen.

Wat doet Kajabi?

Kajabi is een platform waar je alles in één kan vinden voor het bouwen en beheren van een online cursus of lidmaatschappen. Op dit platform kan je je cursussen hosten en online bezorgen aan al je klanten en studenten. Daarbij heb je de mogelijkheid om een mooie website op te bouwen en je volledige email-marketing te beheren en controleren.

Dit platform biedt een leuk extra. Namelijk dat je niet alles steeds manueel hoeft te bedienen. Kajabi kiest ervoor om ook je marketing automatisch te laten verlopen.

Kajabi heeft het idee om een website uit te bouwen en te runnen vanop één platform. Daarbij kan je perfect een lidmaatschap of online cursus aanbieden aan je klanten of studenten. Je hoeft geen verschillende platformen, apps of plugins meer in elkaar te puzzelen. Je kan zonder vele extra’s een goed draaiende website bouwen en je online cursus aanbieden.

Functies bij Kajabi

Ook Kajabi kent veel eigen functies binnen zijn platform. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt met daarin de meest belangrijke die Kajabi je aanbiedt:

 • Een mooie website bouwen
 • Aanbieden van een professionele online cursus
 • E-mailmarketing
 • Eigen forum beheren en opstellen
 • Lidmaatschappen aanmaken
 • Blog bijhouden
 • Een goede sale funnel opmaken
 • Professionele check-out pagina
 • Creëeren van upsells
 • Recurrency opdrachten zijn mogelijk
 • Affiliate programma en mogelijkheden
 • Webinar
 • CRM tools
 • Video en Quiz mogelijkheden

kajabi review 2019

Voordelen van Kajabi

Kajabi heeft een team dat voor je klaarstaat en alle technische zaken op zich neemt waaronder ook je veiligheid. Dit team zorgt dagelijks voor onderhoud en belangrijke updates aan het platform. Zo hoef jij daar helemaal niet aan te denken. Jij als klant van dit platform, kan je volledig focussen op het bouwen van je website en het online plaatsen van je cursus. Concentreer je maar zorgeloos over het bereiken van je klanten en studenten. Je kan ook een website laten maken bij Kajabi via de eenvoudige builder.

Daarbij is het zeker voordelig dat Kajabi geen al te grote speler is zoals bijvoorbeeld Udemy. Dit platform biedt je de mogelijkheid aan om eigen wetten op te bouwen, eigen prijzen te hanteren en gegevens open te stellen.

Nog enkele voordelen:

 • Dit platorm is eenvoudig in gebruik
 • Je kan er ook een blog opstellen
 • Heeft enkele goede designs
 • Kent een professionele look
 • Maak er allerlei soorten funnels aan
 • Heeft enkele ingebouwde marketing tools
 • Klantendienst helpt je graag en goed verder

Prijzen en bundels

Kajabi kent 3 verschillende pakketten. In ieder pakket heb je ongelimiteerde bandbreedte en komen er geen transactiekosten aan te pas. Wij hebben een overzicht hieronder geplaatst, zodat je een heel duidelijk beeld krijgt, welke bundel hier best bij jouw visie past.

 1. Basic bundel
  1. 149 Dollar per maand
  2. 3 producten
  3. Geen limiet op landing pages
  4. Geen limiet op E-mailmarketing
  5. 3 pipelines
  6. 10.000 contacten
  7. 1.000 actieve leden
  8. 1 website
  9. 1 admin user
  10. Gebruiksklare en nette templates
  11. Webinars
  12. 0% transactiekosten
  13. Support per chat
  14. Quizes en meerkeuzevragen
 2. Growth pakket
  1. 199 Dollar per maand
  2. 15 producten
  3. Geen limiet op landing pages
  4. Geen limiet op E-mailmarketing
  5. 15 pipelines
  6. 25.000 contacten
  7. 10.000 actieve leden
  8. 1 website
  9. 10 admin user
  10. Gebruiksklare en nette templates
  11. Webinars
  12. 0% transactiekosten
  13. Support 24/7
  14. Quizes en meerkeuzevragen
  15. Geen Kajabi vernoeming
  16. Automatische instellingen
  17. Affiliate programma
 3. Pro pakket
  1. 399 Dollar per maand
  2. 100 producten
  3. Geen limiet op landing pages
  4. 2.000.000 E-mailmarketing
  5. 100 pipelines
  6. 100.000 contacten
  7. 20.000 actieve leden
  8. 3 website
  9. 25 admin user
  10. Gebruiksklare en nette templates
  11. Webinars
  12. 0% transactiekosten
  13. Support 24/7
  14. Quizes en meerkeuzevragen
  15. Geen Kajabi vernoeming
  16. Automatische instellingen
  17. Affiliate programma
  18. Theme editor

Alle bundels zijn gratis op te starten. Wie nog geen idee heeft of dat Kajabi een goede partij voor hem/haar is, kan hier een free trial versie aanvragen. Daarbij kan je het platform goed testen en later een beslissing nemen welke bundel je dan verkiest.

Wie goed kijkt, ziet dat de prijzen ook duurder zijn dan andere platformen. Dit is natuurlijk wel normaal. Je krijgt er een grote kwaliteit voor terug. Toch wensen ook zij hierin tegemoet te komen naar de klanten.

Kajabi heeft daarom gekozen om iedere klant die kiest voor een jaarlijkse betaling, in plaats van een maandelijkse betaling, deze klant te belonen met een 20% korting op het pakket. Hierbij komen de prijzen dan toch iets lager:

 1. Basic pakket met kostprijs 149 Dollar per maand verlaagd naar 129 Dollar.
 2. Growth pakket met kostprijs 199 Dollar per maand wordt verlaagd naar 159 Dollar.
 3. Pro pakket met een kostprijs van 399 Dollar per maand zal vallen naaar 319 Dollar.

kajabi review

Conclusie Kajabi review

Wanneer je dus denkt over het omzetten van je kennis naar een online cursus of wanneer je enkele lidmaatschappen wenst binnen te halen dan kan je zeker uitkijken naar Kajabi. Dit platform heeft alles in één waardoor je alles wat je nodig hebt, onmiddellijk beschikbaar hebt. Dit platform is niet voor niets de populaire speler op de markt.

Het platform van Kajabi kent toch enige voordelen waaronder ook het eenvoudig in gebruik nemen en de technische ondersteuning. Hierbij hoef jij geen technische kennis te hebben en zal een team van Kajabi voor je klaarstaan. Zij zorgen dan ook voor het onderhoud en nodige updates aan het platform. Zo krijg je steeds de juiste ondersteuning en kan je je zorgeloos focussen op wat je wenst te bereiken. Zij zorgen voor een goede garantie dat je dus net iets meer uit hun platform kan halen.

Wie toch nog niet helemaal zeker is vraagt beter een free trial aan. Hierbij kan je kennis maken met het platform, deze uitgebreid testen en snel merken welke vele functies je handig en eenvoudig op weg kunnen helpen. Dit platform zorgt voor een gemakkelijke opbouw van je online cursus op en alle marketing hier rond. Zeker ook niet onbelangrijk, ieder pakket heeft 0% transactiekosten waardoor je dus net nog iets meer winst kan halen.

Je zal wel gemerkt hebben dat de prijzen net wat duurder liggen dan alle andere platformen. Wij kunnen je alvast meegeven dat kwaliteit ook zijn prijs vraagt. Bij Kajabi is kwaliteit het nummer 1 en dat zie je hoe dan ook aan de professionele look van je website en cursus.

Een welverdiende 9 op 10 voor Kajabi in ons ogen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de meest juiste partner zijn voor iedereen die erover nadenkt een online cursus aan te bieden of wanneer je graag lidmaatschappen wil aanmaken.

TEST HIER KAJABI GRATIS