beste seo tool

KW finder review

Welkom bij deze KW finder review. KW finder is een onderdeel van van Mangools.

Wie op zoek is naar een KW finder die ook Key words kent in het Nederlands, zit bij KW finder helemaal juist. Naast het zoeken naar de gouden key words, krijg je hier ook nog tips en tricks meegedeeld door mensen met ervaring.

Het is een goed programma waarbij je zoekwoorden kan gaan opzoeken. Wie de concurrentiestrijd echt wil aangaan, kan met deze tool gemakkelijk winnen. De moeite waard dus om onze review hieronder door te nemen en je aan te melden op deze key word tool. Wil je dus hoger scoren in Google dan heb je uiteraard een dergelijke tool nodig.

Wat is KW finder?

Voor we van start gaan met onze review, willen we eerst goed meedelen wat KW finder is. Niet onbelangrijk om te weten waarover we spreken.

KW finder is een online marketing tool die populair op de markt ligt om zoekwoorden analyse te gaan doen. Je kan hier dus een onderzoek starten om het geschikte key word te vinden die je nodig hebt op je website of shop om in Google goed te scoren. Deze zoekwoorden kan je dus meteen in Google inzetten en zo easy ranken.

Wie op zoek gaat naar een key word kan deze ingeven en zo nagaan hoe vaak deze gebruikt wordt en welke score deze haalt. Daarnaast kan je ook relevante key words terugvinden om te overwegen of je geen alternatief hebt die mee aansluit. Deze alternatieven zijn vaak zoekwoorden waar je concurrent nog niet mee gestart is, maar die wel goed scoren in Google.

Dit is zeer handig en zeer nuttig dat je deze informatie verkrijgt. Leer uit de fouten van je concurrenten en doe het beter.

Bekijk hier een Demo Video van KW Finder

beste seo tool

Voor wie?

Iedereen die start of zelf professionele marketeers kunnen hier op deze tool terecht. Het is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar potentiële klanten via Google.

Een goed onderzoek naar key words, is dan ook belangrijk voor je zaak. Daarnaast is je score op google van groot belang om mensen naar je website te kunnen lokken.

Denk goed na over wat je wenst te schrijven op je website, over welke producten je aanbiedt en wat hier allemaal bij aansluit. Ga zo, samen met KW finder, op zoek naar de meest goede zoekwoorden en verbeter je score.

TEST KW FINDER GRATIS

Zoekwoorden zijn belangrijk

Vaak onderschatten mensen de waarde van de zoekwoorden. Deze lijken niet veel te doen maar zijn echt belangrijk voor je website en de vindbaarheid.

Een goed zoekwoord zorgt voor een goede score op de Google zoekmachine en daarnaast kan je je hierbij differentiëren van alle anderen.

Wanneer jij een goed zoekwoord hebt, heb je meteen ook de fout van je concurrent ontdekt. En dat punt moet je volledig benutten. Zet alles op een goed zoekwoord en vind er het succes van je website in terug.

Je hoeft niet telkens bij 1 woord te blijven. Soms kiezen we ook voor longtail zoekwoorden of zoektermen die uit meerdere woorden bestaan. Hier is de concurrentie wat lager want hier wordt nog niet zo vaak op ingezet en dat maakt voor jou website een snellere inzet en beloning in ranking.

De kracht van KW finder is ook het zoeken naar longtail zoekwoorden. Door deze voor te stellen, zal je sneller en goedkoper je succes halen.

kw finder betrouwbaar

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk gegeven voor iedereen die snel de weg moet vinden in zo een online tool, is de gebruiksvriendelijkheid. KW finder is zeer eenvoudig en ze houden het ook allemaal zeer simpel. Zo kan iedereen hiermee overweg en is de tool toegankelijk voor zowel starters als professionals.

Een mooi design en lay-out zorgen voor het overzicht en ook de snelheid van deze zoeker is gewoon top.

KW finder is een tool voor dagelijks gebruik. Iedere online marketeer kan hier het internet grondig onderzoeken en dat aan de hand van enkele zeer handige functies:

 • Lijsten
  • Hierbij kan je gemakkelijk lijsten aanmaken waar je zoekwoorden in opslaat. Zo kan je een overzicht maken en beheren van alle mogelijke zoekwoorden om later te analyseren
 • Resultaten
  • Door het bijhouden van deze lijsten, behaal je ook mooie resultaten. Deze lijsten zorgen voor een mooi overzicht van alle key words die je moet invullen in artikelen op je website. Wanneer je je er dan ook naar schikt, behaal je goede resultaten.

We kunnen stellen, wanneer je actief tewerk gaat met de KW finder tool, je meteen een goede internet ondernemer wordt. De investering in zo een tool, heb je dan ook meteen teruggewonnen.

KW finder prijzen

Die investering? Wat kost dat nu? Geen onbelangrijk punt om aan te halen en te weten voor dat je een keuze hierin maakt. KW finder bied hierin enkele verschillende opties aan:

 1. Jaarlijkse basic account
  1. Hierbij verkrijg je liefst 40 % korting op het maandelijks bedrag en kost je dit 310,80 Euro per jaar. (per maand komt dit op 25,90 Euro)
 2. Maandelijks basic account
  1. Deze kost 44,90 Euro per maand
 3. Jaarlijks premium account
  1. Kostprijs hiervan is 418,80 Euro per jaar (komt op 34,90 Euro per maand)
 4. Maandelijks premium account
  1. Kost je 64,90 Euro per maand
 5. Jaarlijks Agency account
  1. Draagt een kostprijs van 838,80 Euro per jaar (wat neerkomt op 69,90 Euro per maand)
 6. Maandelijks Agency account
  1. Heeft een prijs van 114,90 Euro per maand.

Zoals je kan zien, is een jaarlijkse betaling een stuk interessanter. De kortingen hiervoor zijn enorm. Wie dus kiest voor een jaarlijkse betaling, krijgt dan ook een fikse korting.

Wie een account aanmaakt, krijgt van KW finder 5 dagen experimenteer dagen. Hierbij kan je gratis zoekopdrachten uitvoeren. Wie wenst over te gaan naar het serieuze werk, kan zich best aanmelden voor het basic account om te beginnen.

kw finder ervaringen

Conclusie KW finder review

KW finder is een zeer goede tool voor iedereen die graag wat online marketing wil opvolgen aan de hand van de juiste en vooral goede key words. Deze analyse kan je perfect doorvoeren met deze tool en het handige hierbij is dat hij ook Nederlandstalige woorden kent.

Deze tool is ook helemaal niet zo duur als de meeste concurrenten op de markt. Wie dan ook kiest voor een jaarlijkse betaling krijgt dan ook een fikse korting als beloning.

KW finder raden wij aan, voor iedereen die een eigen website beheert, een webshop meer succes wil toewensen of een site voor iemand anders wenst te verbeteren.

Ga op zoek naar het juiste zoekwoord in deze tool en ontdek nog meer mogelijkheden, ook in longtail zoekwoorden. Succes gegarandeerd!