nieuwe website

Nieuwe website als weg naar succes

Een nieuwe website kan je meer succes garanderen. Een bezoeker heeft slechts 1 seconde nodig om te beslissen of hij al dan niet op je website zal blijven. Daarom is het van groot belang om niet stil te blijven staan en ook voor een nieuwe website te kiezen.

Een vernieuwde pagina is op heden echt een must have. Dit kan je dan ook best als één van je prioriteiten aanduiden op je To do lijst. Heb je er zelf geen kaas van gegeten? Dat is helemaal niet zo erg. Kies voor een betrouwbare partner als G-zien om je hierin te ondersteunen. Hier kan je terecht voor alles wat je nodig hebt om een goed draaiende website te verkrijgen.

G-zien zorgt voor een website op maat die bovendien zal hoger scoren in Google. En dat is nu net precies wat je nodig hebt!

Nieuwe website met G-zien!

Een nieuwe website laten maken kan voor veel mensen een serieuze uitdaging zijn. Iedereen weet dat het maken van een nieuwe website moet voldoen aan een aantal spelregels. Wanneer je deze goed aanbrengt zal de vindbaarheid in Google optimaal verlopen en kan je succes boeken. Speel je niet mee met al deze grote regels? Dan is de kans dat bezoekers heel snel je pagina zullen verlaten.

G-zien kan je hierbij helpen. Hier kan je terecht voor het maken van je design alsook het opstellen van een op maat gemaakte website. Samen met u, overlopen we alle noden en zorgen we voor alle nodige begeleiding. Zo hoef je ook niet weg te lopen voor een fotoshoot of knoeien aan je vindbaarheid.

Overleggen is de troef en bovendien kan je volgende zaken allemaal bij ons verwachten;

 • Fotoshoot op maat voor je website
 • Een logo laten ontwerpen mocht je deze nog niet hebben
 • Mobielvriendelijke website en dus Full responsive
 • Snelheid op ieder moment van de dag
 • SEO geoptimaliseerd
 • Goede vindbaarheid op Google (Gericht en lokaal)
 • Gegarandeerde veiligheid
 • Persoonlijke begeleiding tot de eindstreep
 • Overleg naar meer succes

nieuwe website waregem

Fotoshoot op maat

Wie over een nieuwe website beschikt moet ook over goede foto’s kunnen beschikken. Iedere foto zal de teksten van je website versterken en dat zorgt voor een goede verkoopstroef. Bezoekers blijven langer als de beelden aanspreken en kopen meer als deze in gedachten blijven hangen.

Een verhaal kan pas echt worden overgebracht met een professionele shoot. Het visualiseren van het verhaal is van groot belang om je bezoekers te blijven boeien. Bovendien is kwaliteit een sterk gegeven in de online wereld. De foto mag niet te groot zijn maar de kwaliteit moet wel blijven. Grote foto’s zorgen voor meer balast en verlies in snelheid. Dat kan dan weer zorgen voor minder bezoekers of succes.

Google beloond iedere site met kwalitatieve foto’s. Daarom moet je dit zeker overwegen. Heb jij zelf geen professionele foto’s of ken je geen fotograaf hiervoor? Dat is geen probleem! G-zien regelt alles voor je. Jullie vertellen het verhaal, de fotograaf neemt de rest over.

kine robin logo

Eigen logo ontwerpen

Een nieuwe website kan een ook een nieuw logo betekenen. Hiervoor hoef je ook geen zorgen te maken. Je hoeft niet meteen een nieuw design te laten maken. Overleg bij ons zorgt ervoor dat een nieuw logo meteen kan opgemaakt worden.

Bovendien is het goed wanneer je logo meteen in je nieuwe huisstijl en je verhaal past. Heb jij al een idee? Laten we dan snel hiervoor aan tafel zitten.

G-zien biedt hiervoor een totaal pakket. Nog een reden meer om niet te twijfelen en gewoon jouw vraag bij ons in te sturen.

Mobiel vriendelijke website

Vroeger was het leven eenvoudig. De krant vertelde het nieuws en de reclamebladen deelden mee waar jij te vinden bent. Op heden is het papierwerk een beetje achterhaalt en is leven op het web een must. Iedere potentiële klant surft op het internet en net daar moet ook jij gevonden worden.

Een nieuwe website moet dan ook Full responsive zijn of mobiel vriendelijk. Op heden kunnen mensen nog meer het internet bereiken aan de hand van hun smartphone. En daar moet ook jouw website toe behoren. Je kan dan maar beter kiezen voor een goede en mobiel vriendelijke website.

Wie over zo een website beschikt zal ook hier pluspunten krijgen van Google. Zij ondersteunen iedere nieuwe website die aan deze standaard voldoet. Wie kiest voor G-zien als trouwe partner, zal snel merken dat dit gegeven dan ook geen discussiepunt is. Wij nemen dit gegarandeerd op en zorgen ervoor dat je website onmiddellijk in Full responsive gebouwd wordt.

Niet alleen de score op Google is hierbij van toepassing. Ook zal je verkoopsucces stijgen wanneer je een duidelijke en eenvoudig bereikbare website hebt op de smartphone. Mensen houden ervan om met 1 klik door te gaan.

snelle website

Wij gaan voor snelheid

Een goede vindbaarheid op Google en mobiel vriendelijk zijn is maar een begin. De snelheid van je pagina speelt ook een grote rol voor het houden van je bezoekers. Wanneer een website te traag is, zullen mensen geen geduld hebben en al snel je website verlaten. Daarom is het zeker een streepje voor, als alles zeer snel gaat op je nieuwe website.

Snelheid is de Standaard bij G-zien. Wij bieden iedere pagina een speedboost en zorgen ervoor dat klanten en bezoekers zeker niet lang moeten wachten om alles gezien te hebben. Efficiëntie is een must en ook hier hoef je niet naar te vragen. Wij nemen die voor iedere website met volle garantie op.

Snelheid zorgt voor de groei van je aantal bezoekers en ook van je verkoop. Wanneer klanten snel kunnen doorklikken en die bestelling kunnen afhandelen zullen ze ook vaker terugkomen. Snelheid betekent niet alleen het laden van je pagina, maar ook het stijgen van je omzet.

G-zien groeit graag samen met je mee. Wij noemen onszelf de snelheidsduivel. Wil je weten welke snelheid je behaalt? Vraag ons na en wij testen dit voor je uit. Na verslag zal je zien dat een nieuwe website je SNEL vooruit zal helpen.

SEO

Iedere website moet voldoen aan heel wat spelregels. Of ook SEO genoemd. Google zal je dankbaar zijn en je heel wat voor belonen als de SEO van je website in orde staat. Zo zal je beter gevonden worden op Google en zal je een betere plaats kennen.

Je kan altijd met Google Ads een bijkomende plaats verkrijgen. Maar opteer altijd in eerste plaats om een faire strijd aan te gaan en het spel volgens de goede SEO regels te spelen. Om hieraan te voldoen moet je enkele verschillende punten raken en G-zien kan je hier natuurlijk terug in verder helpen.

Zoekwoorden kunnen worden geoptimaliseerd door samen je verhaal te overlopen en op je nieuwe website correct in te plannen. Daarnaast zijn er tal van tools en optimalisaties die wij voor je opnemen om aan alle SEO criteria te voldoen.

SEO zorgt voor nog meer groei en succes. Wil je hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Want niet alleen de website bouwer moet de SEO regels kennen, ook jij kan hier beter wat info over opnemen. Zo kan je nog meer voldoen aan en beter scoren in de toekomst.

gevonden worden op google

Veilig op het web

Veiligheid. Een grote troef om te bieden en al zeker op het internet. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je bezoekers en klanten.

G-zien zal je website zodanig bouwen dat je hier geen vraagtekens over hoeft te hebben. Veiligheid is een must. Zo zorgen wij ervoor dat alle gegevens veilig bewaard worden en niet zomaar vrijgegeven kunnen worden. Daarnaast zorgen wij voor een website met een HTTPS certificaat.

Voor wie hier niet in thuis is. S staat voor Secure. Meer vragen? Stel ze ons gerust.

Een nieuwe website – Voordelen

We zien het soms nog wel. Een verouderde website of bedrijven die nog helemaal geen website hebben. Ooit wel het idee om een nieuwe website te laten maken maar nog geen tijd of kennis gevonden om hierin te starten. Google heeft iedere dag nieuwe regels die moeten opgevolgd worden en het is jammer voor iedereen die achterblijft en deze weg niet mee volgt. Wil je meer groei? Simpel kies dan voor een nieuwe website.

Zeker in tijden als nu, is het hebben van een nieuwe website alleen maar een voordeel. Je hoeft echt niet meer te twijfelen. Gewoon doen is de boodschap! Hieronder kan je alle voordelen op een rij vinden waarom ook jij zou moeten kiezen voor een nieuwe website;

 • Meer gevonden worden
 • En dus ook beter gekend zijn
 • Minder tijd verliezen aan prospectie
 • Maar meer contact opnemen
 • Zorgt voor bestaande klanten
 • Groter succes en verkoop
 • Hogere omzet en optimaal rendement
 • Betere groeikansen
 • Hedendaags en modern
 • Beloning van Google voor alle SEO optimalisatie
 • Meer klanten
 • Meer bezoek
 • Betere snelheid
 • Kwaliteit
 • Mobiel vriendelijk
 • Uniek design
 • Eigen invulling

Met een goede nieuwe website kan je enkel meer stijgen naar de top en daarmee ook je concurrentie overtreffen. Neem G-zien als trouwe partner om je hierbij te helpen.

Voor wie?

Een nieuwe website wordt nog vaak onderschat. Wie over een fysieke winkel beschikt, denkt soms niet na over een verdere verkoop via het internet. En dat is jammer. Zeker op heden worden er meer en meer online boodschappen gedaan. Ieder product kan op het web verkocht worden met de juiste begeleiding.

De vraag is nu, zou jij er ook nood hebben? Neem even de vragen hieronder door;

 1. Je bent een ondernemer?
 2. Je hebt een product of dienst die nog net iets meer mag verkopen?
 3. Je hebt wel al een verouderde pagina maar het brengt niet veel op?
 4. Je weet niet hoe je online moet starten?

Heb jij ja geantwoord op 1 of meerdere van bovenstaande vragen? Dan neem je best snel contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

Een nieuwe website conclusie

Wie op zoek is naar meer succes, een mooie groei en vooral een beloning van Google, kan zich best focussen op het maken van een nieuwe website. Het internet blijft een goede tool om je succes te laten stijgen en mensen te leiden naar jouw bedrijf of product.

Op tijden zoals heden, waaronder de Coronacrisis, kan een online gegeven zeer dankbaar zijn. Het is dus nooit te laat om een nieuwe website te bouwen en je weg op het web te vinden.

Wie goed om zich heen kijkt, ziet dat meer en meer mensen op het web surfen met hun smartphone. Blijf daarom niet achter en zorgt voor een Full responsive website waar iedereen gemakkelijk en snel naar je toe kan surfen.

Een website bouwen doe je natuurlijk niet alleen. Daarvoor kan je best een betrouwbare partner inschakelen en je wegwijs laten maken door deze complexe wereld. G-zien begeleidt je van A tot Z en helpt je heel graag verder met het opzetten van je website. Met de nodige kennis en specialisten maken zij de deur voor je open op het wereld wijde web.

Na overleg en het luisteren naar jouw verhaal gaat G-zien van start in de weg naar succes. Zo kan je hier terecht voor; Betere score op Google, kwalitatieve foto’s passend bij je website, een eigen logo, een uniek design voor iedere webpagina, een goede tekst, Full responsive website, een super snelheid en zoveel meer.

Droom jij van een grotere omzet en meer bereik? Dan kan je kiezen voor G-zien. Je website is er in goede handen en kan alleen gelanceerd worden met een 100% goedkeuring van jouw zijde.

Kies voor meer succes en kennis binnen 1 pakket. Bovendien bieden ze jou een 100% tevredenheidsgarantie en onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.

Meer informatie? Stuur mij een mailtje!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *