omb masterclass ervaringen

OMB masterclass review, Kjell Fruytier

Welkom in deze OMB masterclass review. Een online cursus van Kjell Fruytier. Tegenwoordig zijn er heel erg veel online cursussen die je proberen te helpen om een succesvol bedrijf op te zetten. Deze cursussen zien er allemaal best wel hetzelfde uit. Ze beloven namelijk allemaal een beetje hetzelfde. Ze beloven je om je te helpen met het opzetten van een succesvol bedrijf.

Om tussen al deze online cursussen uit te steken, moet je wel een hele speciale en unieke informatie verwerken in je cursus. Dit is vaak namelijk ver te zoeken. Daarom raden wij aan om voor een online cursus om een goed lopend bedrijf op te starten naar de cursus van Kjell Fruytier te gaan. Als je trouwens interesse hebt in bitcoin dan raden we jullie aan om even onze nieuwe crypto masterclass review te lezen. Kjell Fruytier heeft zijn zogeheten OMB masterclass opgezet om mensen te leren hoe je een social media marketing bedrijf moet op zetten.

Wat is OMB masterclass?

Voordat je zomaar een cursus in duikt, wil je natuurlijk wel weten of de cursus ook echt betrouwbaar is of niet. Betrouwbaarheid is namelijk heel erg belangrijk voor een online cursus. Je zit namelijk niet te wachten op een cursus die je niks op levert. Dat is tijdverspilling.

Kjell Fruytier heeft zijn OMB masterclass op gezet om mensen te informeren over hoe je het beste een online marketing bureau kan op zetten. Het op zetten van een succesvol bedrijf is namelijk niet iets wat je zomaar kunt doen. Het vergt namelijk heel erg veel tijd en is ook best wel moeilijk om te doen.

Online marketing is tegenwoordig heel erg groot. Vroeger was er nog niet zoveel werk in te vinden, maar aangezien tegenwoordig steeds meer bedrijven en mensen online gaan werken, is deze sector met de jaren aanzienlijk gegroeid.

Wanneer een sector een heel stuk groeit, komen er al snel een hele hoop banen en plekken voor bedrijven bij. Dat is natuurlijk ideaal als beginnende onderneming. Waar werk is, is vaak ook heel erg veel geld te vinden.

wie is kjell fruytier

Wie is Kjell Fruytier?

De maker van OMB masterclass is niet al te bekend. Waarschijnlijk komt zijn naam je dan ook niet al te bekend voor. Hij heet Kjell Fruytier. Kjell Fruytier is de maker van een succesvol online marketing bureau. Aangezien hij zelf al heel erg veel ervaring heeft met het opzetten van zo’n bureau, wilt hij deze heel erg graag delen met anderen.

Kjell Fruytier begon al op jonge leeftijd met ondernemen. Zijn oog viel al snel op de online marketing. Dit komt omdat hij er heel erg veel potentie in zag. Aangezien hij al snel een succesvolle onderneming in deze sector heeft opgebouwd, wilt hij graag zijn ervaringen delen met anderen door middel van de OMB masterclass.

Hij wilt je graag leren hoe je een social media marketing bureau op kunt zetten. Hij ziet zijn cursus graag als een fulltime bezigheid. Je kunt er namelijk fulltime mee bezig zijn.

Kjell wilt mensen graag leren hoe je in zes weken een social media marketing bureau op kunt zetten en al binnen 30 dagen je eerste klanten krijgt. Hij ziet de cursus niet als iets waar je snel geld mee kunt verdienen. Hij refereert er namelijk zelf naar als een cursus die je langzaam begeleid naar succes en waarmee je als bedrijf veel contacten op doet.

omb masterclass inhoud

OMB masterclass inhoud

De OMB Masterclass cursus duurt in totaal zes weken. Zoals je zal zien in deze OMB masterclass review is dit een uitgebreide video cursus. In deze zes weken krijg je heel erg veel uitleg door middel van verschillende video’s van Kjell Fruytier. De zes weken die de cursus duurt is puur een indicatie. Er zijn namelijk ook mensen die de cursus in minder tijd hebben afgerond.

De eerste week

De eerste week gaat vooral over je mindset. Wanneer je begint aan een social media marketing bureau, moet je namelijk niet denken in problemen. Er gaan namelijk best wel wat problemen op je pad komen en deze moet je wel op een goede manier op gaan lossen. Het is belangrijk om te denken in kansen in plaats van problemen.

Na de eerste week heb je dan ook geleerd hoe je moet denken als een goede onderneming en ook hoe je om moet gaan met al het geld dat je ineens kunt gaan verdienen.

De tweede week

In de tweede week wordt alle basis over de social media marketing aan je uitgelegd. Hierbij krijg je ook te weten met welke programma’s je het beste kunt werken als het gaat om online marketing. Daarnaast krijg je ook te weten wat voor klanten je mee te maken gaat krijgen en welke doelgroep je het beste aan kunt spreken.

Ook krijg je te horen over het maken van een bedrijfsnaam en krijg je een eigen pagina waarop je duidelijk geholpen wordt. Dit is meteen ook de eerste week waarin je echt theorie krijgt.

De derde week

In de derde week staat de klant centraal. Je krijgt dan namelijk te weten hoe je je klanten het beste kunt benaderen. Daarnaast krijg je ook te leren over het spel van jagen en planten. Kjell zegt zelf dat op het moment dat je deze lessen en de bonussen goed volgt dat je je eerste klant sowieso binnen 30 dagen gaat halen.

De vierde week

In de vierde week heb je al je eerste klant binnen. Daarom gaat deze week ook over het behouden van deze klant en hoe je er meteen het meeste uit kunt halen. Deze week heeft heel erg veel theorie. Dat is natuurlijk heel erg belangrijk voor het behouden van je klant, maar dit kun je wel het beste doen als je er de tijd voor kunt nemen.

Wanneer het nog niet duidelijk is wat je precies moet doen, kun je altijd nog terug kijken wat het ook al weer was. Dit kun je zo vaak doen als dat je zelf wilt. Verder heb je hier altijd nog toegang tot.

De vijfde week

In de vijfde week krijg je te leren wat Kjell zelf ook heeft geleerd. Dit houdt in dat je leert hoe je het beste om kunt gaan met dingen zoals contacten. Dat is natuurlijk heel erg belangrijk als je wilt dat je bedrijf succesvol wordt.

Kjell geeft ook aan dat deze manier van geld verdienen wel heel erg veel energie kost. Het opstarten van een bedrijf gaat namelijk niet zomaar vanzelf. Het zal altijd een beetje vallen en opstaan blijven.

De zesde week

In de zesde week ga je leren hoe je sommige processen moet automatiseren. Het instellen van automatische processen is tegenwoordig niet iets wat van zelfsprekend gebeurd, maar het is wel een belangrijke manier van het genereren van een passief inkomen. Dat houdt in dat je zonder wat te doen geld krijgt.

Op het moment dat je sommige processen hebt geautomatiseerd, kun je zelf een beetje rust pakken en kijken naar nieuwe klanten. Dat is namelijk wel iets waar je je dan op moet gaan focussen.

Bekijk in de gratis Video zijn Geheim …

kjell fruytier review

OMB masterclass prijs

Voordat je zomaar een product gaat kopen, wil je natuurlijk wel eerst weten wat het kost. Het is namelijk wel belangrijk om duidelijk te weten wat zo’n product je gaat kosten voordat je het koopt.

Je kunt voor drie verschillende betalingen kiezen. Je kunt voor een betaling in één keer kiezen, voor een betaling in drie termijn of een betaling in vijf termijnen. Wanneer je in één keer betaalt voor de cursus gaat het je €997,- kosten. Wanneer je er voor kiest om in drie keer te betalen, gaat het je €397,- per termijn kosten. In totaal betaal je dan €1.191,-. Wanneer je er voor kiest om voor vijf termijn te betalen, gaat het je €250,- per termijn kosten. In totaal betaal je dan €1.250,- voor de hele cursus.

Dat klinkt als een hele hoop geld, wat het ook is, maar je kunt er voor kiezen om 21% van het totaalbedrag terug te vragen aan de belastingdienst. Dit komt omdat je in je eigen onderneming investeert.

In vergelijking met andere cursussen is de cursus van Kjell een stuk goedkoper. Veel van dit soort cursussen kosten namelijk meer dan 1000 euro.

Bonussen

Bij online cursussen kun je tegenwoordig bijna wel verwachten dat er verschillende bonussen bij zitten. Bij heel erg veel keuzes heb je vaak het gevaar dat deze niet de moeite waard zijn om te bekijken. Maar bij OMB masterclass is dit zeker wel de moeite waard om eventjes naar te kijken.

In de bonussen van OMB masterclass staat namelijk nog heel erg veel meer informatie wat nuttig kan zijn om ook eventjes door te kijken. Er zijn vijf verschillende bonussen waar je gebruik van kunt maken.

De eerste bonus: Toegang tot de Exclusieve Facebook Community

De eerste bonus is toegang tot de facebook community van OMB masterclass en een video hierover. In de community kun je contact hebben met andere mensen die de cursus ook gevolgd hebben. Op die manier krijg je te horen wat hun ervaringen zijn en op die manier kun je elkaar makkelijk verder helpen.

Iedereen heeft een eigen uniek bedrijf. Dit maakt ook dat niet alles hetzelfde is, maar je kunt wel heel erg goed je ervaringen over andere dingen delen. Aangezien de markt zo groot is, krijg je al snel meer mee van de andere delen die de markt ook aanbied.

De tweede bonus: Premium Video met kant & klare funnels

De tweede bonus is een video over een funnel en een advertentie waar je gebruik van kunt maken. Een funnel zorgt er voor dat de klanten die je hebt zo veel mogelijk bij je bedrijf blijven. Dit maakt dat je niet zo veel tijd en geld in het maken van een funnel hoeft te steken. Een funnel maken kost namelijk heel erg veel moeite en dat is niet iets waar je op zit te wachten als je een bedrijf op zet.

Daarnaast krijg je ook te zien hoe je een advertentie op moet stellen. Dit maakt dat je deze niet meer op hoeft te zetten. Het op zetten van een advertentie kost ook heel erg veel tijd en energie. Daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten. Daarom krijg je een heel erg succesvol template om mee te werken.

De derde bonus: Professionele Website

Een website is ook heel erg belangrijk om te hebben als succesvol bedrijf. Dat is namelijk de eerste plek waar men kijkt als ze contact met je willen zoeken of meer over je te weten willen komen. Je krijgt van de cursus een template mee voor een website. Dit maakt dat je website heel erg overzichtelijk wordt. Dit zorgt er vaak meteen ook al voor dat je website een stuk succesvoller wordt.

omb masterclass script

De vierde bonus: Het Ultieme Sales Script

Van de cursus krijg je ook nog eens een salesscript mee. Hiermee kun je leren hoe je het beste je dienst de markt op kunt brengen en daarbij ook nog eens heel erg veel geld verdienen. De kennis die je te lezen krijgt in dit salesscript komen heel erg goed van pas in de praktijk. Dat is natuurlijk ideaal voor de beginnende ondernemer. Marketing is namelijk heel erg lastig om onder de knie te krijgen. De beste leermeester daarvoor is de praktijk, maar de theorie er achter is ook heel erg waardevol.

De vijfde bonus: Uniek dienstverleningscontract

Ook krijg je van de cursus een video te zien waarin je ziet hoe je een dienstverleningscontract op moet stellen. Op die manier hoef je niet zelf alle research te doen die nodig is om een goed dienstverleningscontract op te stellen. Dat scheelt een hele hoop werk en moeite. Een dienstverleningscontract is heel erg lastig op te stellen en je moet het wel in één keer goed doen. Wanneer je dienstverleningscontract niet goed in elkaar zit kun je namelijk tegen best wel wat problemen aan lopen waar je niet op zit te wachten.

Drie extra’s

Naast bonussen krijg je van Kjell Fruytier ook nog eens een paar extra’s er bij. Als eerste geeft hij een geautomatiseerd funnelsysteem aan je. Hiermee kun je de klanten die je hebt een stuk beter vast houden en trouw aan je maken. Daarnaast laat hij je zien hoe je van afspraak naar klant kunt gaan. Dat is ook heel erg belangrijk voor je onderneming. De derde extra gaat over in 30 dagen naar €10.000,-

OMB Masterclass Ervaringen

Er zijn de laatste maanden al veel mensen gestart met de OMB Masterclass cursus. Hieronder kan je enkele reacties lezen/bekijken van de OMB Masterclass review.

BEKIJK GRATIS HET GEHEIM VAN KJELL FRUYTIER

Is Kjell Fruytier betrouwbaar?

Na dit alles te horen vraag je je natuurlijk af of Kjell Fruytier betrouwbaar is of niet. Er zitten namelijk echt heel erg veel voordelen aan het nemen van zijn cursus. Het is namelijk echt heel erg leerzaam en je weet door het nemen van zijn cursus goed hoe je het opzetten van je onderneming aan moet pakken.

Kjell Fruytier is volledig betrouwbaar. Hij wilt namelijk alleen maar wat aan je leren zodat jij succesvol kunt worden met je onderneming. Dat is natuurlijk ook heel erg belangrijk, want dat is waar zijn cursus over gaat. Voor Kjell gaat het natuurlijk deels ook wel over het verdienen van geld aan zijn cursus, maar hij vindt het ook echt een heel erg belangrijk doel om iedereen ook echt wat mee te geven van zijn cursus. Dat is namelijk de reden waarom die is op gezet. Voor hem geeft dat een beetje voldoening.

Kjell is een heel erg transparant persoon. Een groot deel van zijn gegevens staan daarom ook vrij op het internet. Je kunt zo zijn gegevens en heel erg veel informatie over hem vinden. Daardoor kun je van hem verwachten dat hij helemaal niks te verbergen heeft en heel erg transparant over zijn cursus is.

Conclusie: OMB masterclass review

Uit de tekst OMB masterclass review kunnen we concluderen dat OMB masterclass een goede manier is om te leren hoe je het beste een social media marketing bureau op kunt zetten.

De maker, Kjell Fruytier, is zelf ook een ondernemer. Hij is op jonge leeftijd begonnen met ondernemen. Dit maakt dat hij ook al heel erg veel ervaring heeft met het opbouwen van een onderneming. Hij wilt graag de ervaringen en tegenslagen die hij heeft gehad delen en mensen helpen met het opzetten van hun onderneming.

De cursus heeft zes verschillende weken. Dit is alleen een aanduiding, want er zijn ook genoeg mensen die de cursus in een minder lange tijd hebben afgerond. De weken bestaan allemaal uit verschillende filmpjes waarin Kjell het onderwerp van de video uitlegt en aan je laat zien hoe je dingen het beste op kunt lossen of aan kun pakken.

Voor de betaling van de cursus kun je kiezen uit drie opties. Je kunt kiezen voor een betaling in één keer. Dat gaat je dan €997,- kosten. Je kunt ook kiezen voor een betaling in drie termijnen. Dit gaat je dan €397,- kosten per termijn, oftewel €1.191,-. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een betaling in vijf termijnen. Dit gaat je €250,- per termijn kosten, oftewel €1.250,-.

Naast de normale video’s beschikt de cursus ook nog eens over een aantal bonussen en extra’s. Je krijgt direct na het aanschaffen van de cursus hier toegang tot. De bonussen zijn ook video’s die echt de moeite waard zijn om na de weken ook goed door te nemen.

Kjell Fruytier is een heel erg open en betrouwbaar persoon. Hij heeft namelijk een groot deel van zijn gegevens online staan. Dit maakt dat hij heel erg transparant is en hij niet bang is dat je alles van hem weet. Het zal je dus niet verbazen dat wij zeer tevreden zijn in deze OMB Masterclass review over alles wat Kjell Fruytier meegeeft in deze unieke cursus.

Wij kunnen maar 1 ding aanraden en bekijk de Gratis Training van Kjell Fruytier. Daar zal je direct al een deel van zijn geheim ontdekken.

BEKIJK NU DE GRATIS TRAINING VAN KJELL FRUYTIER

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *