Esthetiek Juce, Gits

Probleemstelling:

Juce Esthetiek is een bloeiende zaak in Gits. Je kan er terecht voor alles wat met schoonheidsverzorging te maken heeft: manicure, medische pedicure, maquillage, epilatie, gelaatsverzorging… Achter dit alles zit ook een echte visie over uiterlijk, innerlijk, energie en emotie.

Helaas beantwoordde de website van Juce Esthetiek niet meer aan de vereisten van een moderne website: hij was niet responsive (dus niet goed leesbaar op mobiele apparaten) en scoorde ook slecht in de Google zoekresultaten.

Oplossing:

G-zien zorgde voor een ware make-over. Een fotoshoot werd op poten gezet en er werd werk gemaakt van een strakke website met paginabrede foto’s en veel dynamiek. De nieuwe website bevat naast een schat aan informatie over de verschillende diensten van Juce Esthetiek ook duidelijke praktische info over locatie en reservering. Er is zelfs een nieuwspagina voor promo’s en nieuwe producten.

Uiteraard werkt deze website wel goed op mobiel en is er achter de schermen werk gemaakt van een goede vindbaarheid in Google.

Het plaatje klopt weer. Ontdek het zelf …

PS: Wil je ook een nieuwe website laten maken of Hoger scoren in Google? Aarzel niet & vul onderstaand contactformulier in!

BEKIJK PROJECT

WILT U MEER INFORMATIE? STUUR EEN MAILTJE.

    Hoeveel kost een website nu?

    STUUR EEN MAILTJE, U ZULT VERSTELD STAAN VAN ONZE SPORTIEVE PRIJZEN!