Schoonheidsinstituut Soleil, Beervelde

Probleemstelling:

Instituut Soleil is al jaren een begrip in Beervelde. Saskia helpt de klanten graag verder met een geweldige gelaatsverzorging, arrangementen of schoonheidsproducten. Alleen de website: die was al 7 jaar oud en niet op elk toestel te raadplegen. Ook in Google was het instituut van Saskia onvindbaar. Zo heeft ze in de loop der jaren ongetwijfeld wel wat klanten gemist. Zonde toch? Zo was de website ook helemaal niet te bekijken op mobiele apparaten. Als je weet dat de meeste bezoekers tegenwoordig mobiel surfen dan moeten we er geen tekening bij maken.

Oplossing:

Een gratis fotoshoot was de eerste stap. Foto’s die de zaak optimaal tot zijn recht laten komen en sprankelen op de website. Die werd overigens geheel in een nieuw kleedje gestoken. Volledig responsive uiteraard, dat is normaal de dag van vandaag. Op elk toestel, mobiel of desktop, bekijk je de website nu optimaal, inclusief geweldige foto’s.

De website is heel intuïtief, makkelijk raadpleegbaar en je vindt er alle informatie om snel een afspraak te boeken, waar wacht je nog op?

PS: Wil je ook een nieuwe website laten maken of Hoger scoren in Google? Aarzel niet & vul onderstaand contactformulier in!

BEKIJK PROJECT

WILT U MEER INFORMATIE? STUUR EEN MAILTJE.

    Hoeveel kost een website nu?

    STUUR EEN MAILTJE, U ZULT VERSTELD STAAN VAN ONZE SPORTIEVE PRIJZEN!