Tieltse dakwerken

Probleemstelling:

De website van Tieltse dakwerken was gedateerd. Deze website draaide zelfs nog in Adobe Flash, wat in moderne browsers voor heel wat problemen kan zorgen en wordt afgeraden. In sommige browsers komt Adobe Flash zelfs helemaal niet door. Op de IPad, IPhone en IMac krijg je dit soort websites helemaal niet goed te zien. Dit kwam dan ook onprofessioneel over en gaf niet de uitstraling die Tieltse dakwerken wou bereiken. Heel wat potentiële klanten dreigde ze op deze manier mis te lopen.

Oplossing:

In samenspraak met G-zien kreeg de website van Tieltse dakwerken een stevige make-over. Er werd geopteerd voor een responsive website die op alle toestellen perfect te raadplegen is. De foto’s van realisaties van Tieltse dakwerken zijn immers essentieel voor klanten en dienen goed weergegeven te worden om potentiële klanten over de streep te trekken. De aansprekende foto’s en een modern design dragen hier een stevig steentje aan bij.

PS: Wil je ook een nieuwe website laten maken of Hoger scoren in Google? Aarzel niet & vul onderstaand contactformulier in!

BEKIJK PROJECT

WILT U MEER INFORMATIE? STUUR EEN MAILTJE.

    Hoeveel kost een website nu?

    STUUR EEN MAILTJE, U ZULT VERSTELD STAAN VAN ONZE SPORTIEVE PRIJZEN!