Professionele website

Een professionele website laten maken is erg belangrijk wanneer u wilt groeien met uw bedrijf of wanneer u veel aandacht wilt trekken naar uw website toe. Wanneer een website er niet professioneel uit ziet, haken een hele hoop mensen vaak al af. Ze vinden de website dan niet de moeite waard om uit te proberen. U wilt dit dus altijd graag voorkomen.

Wij willen u graag helpen met het maken van een professionele website. Een website maken is een grote klus en die kunt u dan ook beter uit handen geven. Wanneer u deze klus uit handen geeft, heeft u zelf ook wat meer tijd om andere zaken op orde te stellen. Een website maken is namelijk niet alleen een grote klus, maar het kan ook nog eens heel erg lastig zijn. Veel dingen zijn namelijk nog best wel ingewikkeld en uw website moet er natuurlijk wel professioneel uit komen te zien.

Ontwerp voor uw website

Elke website is eigenlijk anders. Dit komt door informatie die door iemand op de website is geplaatst. U ziet echter vaak dat mensen een website bezitten en weinig moeite doen om hem helemaal op orde te stellen. Dit is natuurlijk echt zonde. Zo zijn er nog witte randen en heeft de pagina geen duidelijke layout. Dit trekt geen bezoekers naar uw website. Dit zal voor een moeilijke start zorgen en daar zit u waarschijnlijk niet op te wachten.

Het is erg belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Dit doet u door middel van uw homepage. Op deze manier kunnen de mensen die uw website bezoeken direct zien dat u er echt moeite in gestoken hebt. Als op de homepage duidelijk staat wat de website wil bereiken, dan is het beter voor uw vindbaarheid. Daarom is het verstandig om op uw homepage beknopt weer te geven wat voor soort bedrijf u bent.

Uw heeft een prachtige homepage, maar de andere pagina’s van uw website zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk. Mogelijk moet u deze pagina’s chronologisch of in secties rangschikken. Het is het beste om uw pagina’s correct te ordenen. Als u pagina’s correct organiseert, kunnen klanten snel schakelen tussen pagina’s. Dit is erg gebruiksvriendelijke en op die manier blijven de mensen op uw website terug komen. Wanneer de gebruiksvriendelijkheid van de website het hoogste niveau bereikt, kunnen de mensen het meeste met uw website. Zo trekt u meer mensen aan aan en blijven de mensen die al eerder op uw site terecht zijn gekomen als maar terug komen.

snelle website

Een razend snelle website

Een trage website trekt eigenlijk helemaal niemand aan. Ze stoten juist mensen af en zo zijn de mensen als snel bij uw concurrent te vinden. U wilt natuurlijk niet dat de mensen naar uw concurrent toe gaan. Wanneer u een professionele website maakt, is het daarom van belang dat uw website razend snel is. Op die manier is er namelijk heel erg veel mogelijk voor de mensen die uw website bezoeken.

Eigenlijk helpt u uw concurrenten een beetje wanneer u een trage website hebt. Dat is natuurlijk niet wat u wilt. Ook de vindbaarheid van uw website zal ineens een heel stuk lager zijn door dat de website traag is. Google plaatst uw website helaas dan niet zo hoog en dan verliest u alweer mensen die uw website zouden kunnen bezoeken. Wil je trouwens hoger scoren in google contacteer ons dan vrijblijvend voor meer uitleg!

Voor bedrijven die in de toekomst met u willen samenwerken is een snelle website zeker erg handig. Bedrijven die gemakkelijk alles op uw website kunnen vinden, werken eerder met u samen. Deze bedrijven kunnen precies hun positie zien. Langzame websites geven bedrijven doorgaans een minder professionele indruk. Ze zullen dus minder snel met u samen willen werken en dat is natuurlijk niet iets positiefs.

Snelle communicatie

Tijdens het maken van een website is het zeer belangrijk dat er snelle en goede communicatie plaatst vindt. Wij zullen snel communiceren en u ook laten weten wat er gaande is en wat u kunt verwachten van ons. Communicatie is er belangrijk wanneer het aan komt op zoiets persoonlijks als een website laten bouwen.

Wanneer de communicatie niet correct verloopt, zal het eind resultaat van de website een heel stuk minder goed zijn dan als we wel goed communiceren. We zullen altijd goede communicatie onderhouden en we ontvangen graag uw feedback. Als u ons feedback geeft, proberen wij hier zo goed mogelijk op in te spelen. We hopen dat u tevreden bent en een goede website heeft. De site wordt uiteraard voor u en wij zijn dan ook alleen maar iemand die hem voor u in elkaar zetten.

De hoofdreden dat wij zo erg hameren op communicatie is, is natuurlijk dat de website niet van ons zal gaan worden. Wij bouwen een professionele website voor u, maar wij hoeven er uiteindelijk niet mee door te gaan. Dit moet u uiteraard helemaal zelf doen. Het moet precies worden gedaan zoals u wilt, want het is natuurlijk uw website.

nieuwe website deinze

Website voor elk apparaat

Een telefoon, tablet of iPod noem het maar op. Tegenwoordig zijn er een hele hoop verschillende apparaten. De mensen die deze apparaten gebruiken willen ook natuurlijk op verschillende website kunnen kijken. Helaas kan dat tegenwoordig nog niet op elke website, omdat dit wel correct ingesteld moet worden.

Wanneer wij een website voor u maken, zullen wij er voor zorgen dat de website voor u op elk apparaat te bekijken valt. Zo loopt u geen mensen mis die veel liever op hun telefoon op een website kijken dan op een computer. Wanneer u dit correct instelt zullen de aantallen van uw website al aanzienlijk stijgen.

Wanneer u door een ander bedrijf uw website laat bouwen wordt er al gauw een extra bedrag gevraagd voor het instellen van deze mogelijkheid. Wij vinden dit onzin, want u zoekt ons op om uw website helemaal in orde te maken en dit zullen wij dan ook helemaal voor u doen. Dit houdt in dat dit bij de prijs zit inbegrepen en u dus altijd uw website op elk apparaat kunt gebruiken. Zo bent niet alleen u tevreden, maar ook de mensen die graag uw website bezoeken op een ander apparaat.

SEO voor uw website

Er zijn nog steeds veel ondernemers onder ons die niet weten hoe ze de tekst moeten samenstellen om het SEO proef te maken. Andere ondernemers weten niet eens wat SEO is. SEO is namelijk heel erg belangrijk voor uw website, alleen veel ondernemers vergeten dit. Het zal zonde zijn als u daarmee de fout in gaat, terwijl dat helemaal nergens voor nodig is.

Wij hebben er daarom voor gekozen dat bij ons pakket in ook het schrijven van teksten bij hoort. Wij schrijven graag voor u verschillende teksten, zodat uw website SEO proef zal worden. Zo hoeft u zich er niet druk over te maken en u mag zelf helemaal bepalen wat er precies in deze teksten komt te staan en wij willen ze altijd voor u aanpassen als ze toch niet helemaal in smaak vallen.

Sommige ondernemers zullen zich nu afvragen waarom u een SEO website moet hebben. Niks moet natuurlijk, maar het zal u wel een heel stuk helpen. De vindbaarheid van Google is gebaseerd op de SEO van een website. Wanneer u dus SEO teksten op uw website hebt staan, zal u veel sneller door de mensen gevonden worden dan wanneer u dit niet op uw website hebt staan. Dat is toch wel een groot voordeel wat u anders mis zal lopen.

Een foto voor uw website

Een eerste indruk is heel erg belangrijk. Dit is niet alleen in het echte leven zo, maar ook op het internet werkt het op die manier. Een goede eerste indruk van uw onderneming en van u zelf laat toch wel zien dat u een professionele website hebt. Dit zijn plus punten die u eigenlijk maar weinig moeite kosten, maar wat wel erg veel voor de mensen op uw website kan betekenen.

Het handigste is dan ook om een mooie foto van u zelf op uw website te hebben staan. Zo laat u aan de mensen zien dat u het niet uitmaakt dat ze weten wie u bent en dat u graag hoofd van uw onderneming bent. Dit is een stukje vertrouwen wat veel websites al snel vergeten, maar de mensen op de website kijken hier zeker weten wel naar.

Helaas kan het soms erg moeilijk zijn om een mooie foto voor op uw website te vinden. Wanneer u gewoon een selfie plaatst zal het al een stuk minder goed over komen. Het beste is dan ook om een fotoshoot te regelen en vanuit daar de mooiste foto voor op uw website te kiezen. Gelukkig zit ween fotoshoot bij ons in het pakket en de fotograaf zet u graag prachtig op de foto. De fotograaf weet precies hoe u het beste kan poseren en op welke manier de foto het beste gemaakt kan worden. Zo ziet de foto er een stuk professioneler uit en uw uitstraling zal ook een stuk beter over komen.

Uw unieke logo

U heeft natuurlijk een mooie foto van u op uw website staan, maar dat maakt natuurlijk nog niet alles perfect. Het is namelijk ook erg belangrijk om een mooi logo te hebben voor op uw website. Op die manier laat u een nog betere indruk achter en zullen de mensen u direct herkennen aan uw prachtige logo.

Een logo moet uitstralen wie u bent en waar u voor staat. Het is belangrijk dat het logo zo wordt gemaakt dat u direct weet wie u bent en de mensen zullen u dan ook snel herkennen aan het logo. Wanneer u herkenning opwekt met het logo, is het ook een heel stuk makkelijker om meer mensen aan te trekken tot uw website. Omdat ze u snel herkennen zullen ze ook sneller bij u terug komen.

Helaas kan het wel heel erg moeilijk zijn om iemand te vinden die een logo voor u kan maken die daadwerkelijk bij u past. Een logo maken is vaak ook erg duur omdat er veel tijd in gaat zitten. Wij hebben er daarom voor gekozen dat het bij het pakket in zit. Zo krijgt u een prachtig logo van ons voor dezelfde prijs. Wij kennen u dan ook al, waardoor wij sneller en een mooier logo in elkaar kunnen zetten voor u.

Conclusie professionele website

Uit de tekst professionele website kunnen we eigenlijk wel concluderen dat wij u uitstekend kunnen helpen. Wij kunnen een website helemaal naar uw smaak in elkaar zetten en wij willen graag dat u een website heeft die precies bij u en uw onderneming past.

Het ontwerp van uw website is daarbij erg belangrijk. Wanneer uw homepage en alle andere pagina’s helemaal naar uw wens zijn gemaakt zodat u een goede indruk achter laat, maken wij uw website ook nog eens razend snel. Zo verliest u geen mensen. Wanneer de website erg traag zal zijn zal dit wel gebeuren.

Het enige wat wij van u vragen is toch zeker wel een snelle communicatie en dit zullen wij dan ook doen. Zo komt het beste resultaat uit onze samenwerking. Wanneer we goede communicatie hebben kunnen wij ook uw website voor elk apparaat toegankelijk maken. Zo kan elke doelgroep op uw website en zal u geen mensen verliezen wanneer dit niet zal kunnen.

Wanneer uw website toegankelijk is voor elk apparaat, moet natuurlijk de website wel vindbaar zijn. Helaas kan dit soms nog best wel moeilijk zijn. Daarom willen wij graag teksten voor u schrijven, zodat uw website SEO proef wordt. Dan wordt uw website namelijk een heel stuk sneller gevonden.

De laatste stappen, maar zeker niet de onbelangrijkste stappen zijn toch zeker wel een prachtige foto voor uw website en een logo voor uw website. Een foto van u zelf maken wij graag. We hebben een professionele fotograaf die u graag helpt met een goede indruk achter laten. Verder maken wij ook graag het logo voor u. Het logo zal uitstralen wat voor een bedrijf u bent en zo zullen de mensen u snel herkennen. Op die manier brengt u uw onderneming al snel op de kaart.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *