smmb masterclass review

SMMB Masterclass Review

Welkom bij de SMMB Masterclass Review 2020

Vandaag bekijken we even een andere populaire videocursus namelijk de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Als website firma kunnen wij de meerwaarde van Social media zeer goed inschatten. Een uitstekende social media strategie kan namelijk wonderen doen voor je Business. Maar hoe begin je hier nu aan? Want het klinkt allemaal mooi in de oren maar voor zelfs mensen die hier in thuis zijn, is het veelal hopeloos zoeken wat werkt en wat niet. En tegen de tijd dat ze weten welke facebook adds, instagram adds etc zeer goed werken, zijn ze al snel heel veel geld kwijt.

Daarom heeft Boyd Hoek een professionele video cursus gemaakt hoe je dit allemaal precies kan aanpakken. Deze online training is dan ook voor mensen die hun eigen Social Media Marketing bureau willen opzetten. Boyd Hoek verdient momenteel zelf meer dan €10000/maand dankzij zijn methode. Ondertussen zijn er al meer dan 350 studenten van hem die hetzelfde doen.

Wij hebben de proef op de som gedaan en deze cursus gevolgd. In deze SMMB Masterclass review kan je ontdekken of we deze Online Training aanraden of niet.

Wat is de SMMB Masterclass?

SMMB staat dus voor Social Media Marketing Bureau. Deze online training is dus ideaal voor mensen die zich hierin willen specialiseren. Dat er met Social media enorm veel geld te verdienen valt, hoeven we jullie wellicht niet te vertellen. Er zijn tegenwoordig veel mensen die dankzij de kracht van Social Media uit het niets enorm veel geld verdienen.

Hoewel uit het niets meestal niet echt klopt. Bij de meeste van deze succesvolle mensen zit er wel degelijk een bepaalde strategie achter. En éénmaal deze mensen door hebben dat hun strategie werkt dat is het enkel een zaak van opschalen en blijven verder testen.

In deze Video Training van Boyd Hoek zal je dus leren hoe je dit het beste aanpakt. Er zijn tegenwoordig nog enorm veel bedrijven in België en Nederland die geen of weinig gebruik maken van Social Media. En dat is zeer jammer! De meeste oorzaken die wij horen van onze klanten is dat ze ofwel geen tijd hiervoor hebben ofwel niet echt de kennis in huis. Wat eigenlijk ook niet meer dan normaal is, want Social Media Marketing is een skill die je moet leren en onder de knie krijgen.

wie is boyd hoek

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek heeft dus de SMMB Masterclass gemaakt. Boyd is een Nederlandse Twintiger. En net zoals de meeste jongens en meisjes in de leeftijd van 18-25 jaar wist hij niet direct wat hij allemaal wou doen in zijn leven. Na het volgen van een opleiding en verschillende jobs te hebben uitgevoerd kwam hij al snel tot de conclusie dat hij iets anders wilde.

Door zich te verdiepen in social media had hij dus snel door dat je hier heel veel geld kon mee verdienen als je het maar goed aanpakt. Daarom richtte Boyd een eigen Social Media Marketing Bureau op. Met zijn bedrijf helpt hij dus andere bedrijven met hun Social Media. Ondertussen beschikt Boyd over heel wat grote klanten.

De ervaringen en vooral de kennis die hij de laatste jaren heeft opgedaan, deelt Boyd dus in deze SMMB Masterclass.

Bekijk deze video en ontdek het geheim van Boyd Hoek

smmb masterclass ervaringen

Hoeveel kan je verdienen na het volgen van deze Online Training?

Bij het investeren in een online training is het uiteraard de bedoeling dat je hierna er mee direct aan de slag gaat. Zoals eerder meegegeven beschikken de meeste bedrijven in België en Nederland over geen of weinig kennis om zelf succesvol Social Media uit te voeren.

Je kan zeker heel veel geld verdienen met een dergelijk bedrijf. Veel bedrijven betalen dan ook snel €1000/maand om dit uit handen te geven. Je zal in het begin uiteraard alles moeten opzetten en testen en dergelijke. Maar éénmaal dit is gebeurt, dan is het meeste werk eigenlijk al gedaan. Op deze manier kan je dan direct op zoek naar andere klanten. Er zijn momenteel al meer dan 350 studenten die deze online training hebben gevolgd die hierdoor al enkele duizenden euro’s per maand verdienen. Jullie kunnen ook rekenen als je gemiddeld €1000/maand krijgt voor 1 klant dan heb je er maar 10 nodig om snel aan €10000/maand te raken.

Dit lijk voor sommige mensen misschien veraf maar na het volgen van deze cursus is dit een stuk dichter dan je denkt.

Voor wie is de SMMB Masterclass?

Iedereen kan deze SMMB Masterclass volgen. Maar was wij zien is dat het vooral mensen zijn die graag hier vol voor willen gaan. Er zijn veel studenten die weinig of geen ervaring met Social Media hebben. Dit is dus zeker geen nadeel want alles wordt in deze Online Video Cursus in detail uitgeled in verschillende modules.

Gratis online Training

Wist je dat je ook een gratis online training kan volgen waarin Boyd Hoek uitlegt hoe je een winstgevend social media marketing bureau opstart en kan opschalen. En dit zonder enige ervaringen, kennis of investering.

In deze gratis training, deelt hij ook nog 2 leuke bonussen:

 • Voorbeelden van zijn best werkende Facebook Adds
 • Zijn €100K sales script

 

Is Boyd Hoek Betrouwbaar?

Boyd Hoek is dus zeker betrouwbaar. Na het volgen van deze cursus krijg je trouwens ook toegang tot de Facebook groep. Boyd woont dus in Nederland. Hij beschikt ook over een actief Youtube kanaal en een professionele website.

Inhoud Cursus Agency Masterclass

Deze online training van Boyd Hoek bestaat uit 30 lessen! Deze zijn dan ook mooi verdeelt over een 6-tal werken. En daarnaast krijg je ook nog verschillende bonussen!

De video’s kan je dus op gelijk welk moment bekijken. Je kan indien gewenst deze ook bekijken op je Smartphone of Tablet. We raden trouwens aan om zeker 2 x deze video cursus te bekijken. Zo zal je alles veel sneller oppikken.

WEEK 1: Je fundering leggen

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset

WEEK 2: Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme
 • Het sales proces
 • De opzet(business manager & pixel)
 • SMM voor lokale bedrijven
 • Ads opzetten: van A tot Z
 • Clickfunnels: van A tot Z
 • Zapier: van A tot Z
 • Competities runnen
 • Skeletsysteem restaurants
 • Skeletsysteem tandarts
 • Skeletsysteem fitness industrie

WEEK 3: Je eerste klant

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

WEEK 4: Sales

 • Meetings zetten, Cold Calls
 • Meetings zetten, FB & Linkedin
 • De Close formule
 • Het sales script
 • Boyd’s live sales call #1
 • Boyd’s live sales call#2

WEEK 5: Systemen & processen

 • Automatisch betalingen en facturen
 • Het magische contract
 • Klanten on-boarden

WEEK 6: Passief maken & schalen

 • Top freelancers vinden, inhuren en managen

GRATIS BONUSSEN

 • Opnames coaching calls
 • Opnames mastermind

Geld Terug Garantie

Boyd hoek heeft de studenten van deze Online Training een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Dus dit zegt wel iets over de intenties van Boyd Hoek zelf. Hij heeft er uiteraard alle baat bij dat zijn studenten ook succes halen dankzij zijn Online Training.

SMMB Masterclass kopen?

Ben je na het lezen van onze Smmb review overtuigd om deze Online Training te volgen dan hebben we nog goed nieuws voor jullie! Er is momenteel een grote tijdelijke korting actief! Je kan deze claimen door op de volgende knop te klikken:

JA CLAIM DEZE TIJDELIJKE 75% KORTING!

SMMB Ervaringen

Wij hebben onlangs deze volledige video cursus van Boyd Hoek doorlopen. We moeten zeggen dat we toch onder de indruk waren over de waarde en kennis die er in deze video cursus zit. Wij zijn zelf een website firma en marketeers dus Social Media is zeker niets nieuws voor ons. Maar toch hebben we enkele geheime maar vooral leuke strategieën geleerd die we ondertussen al zelf toepassen en die ons al geld opleveren.

Het leuk is ook dat dit video trainingen zijn, dus je kan dit op gelijk welk een moment rustig bekijken. Dit raden we dan ook zeker aan om de online video’s te bekijken wanneer je alleen bent. Zo heb je niets van afleiding en zal je alles veel sneller snappen.

ervaringen smmb masterclass

Conclusie SMMB Masterclass review 2020

We zitten al terug bij het einde van deze SMMB Masterclass review! Zoals je hierboven kan lezen zijn wij zeker fan van deze Online Training en kunnen we deze video cursus zeker aanraden. Als we zien hoeveel sommige studenten dankzij deze methode al verdienen dan kunnen we jullie alleen maar aanraden om even de gratis training van Boyd Hoek te bekijken.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *