trading navigator methode review

Trading Navigator Methode Review

Welkom in dit Trading Navigator Methode Review artikel! Vandaag bekijken we in detail wat dit product van Harm Van Wijk precies inhoudt. De kans is groot dat je momenteel nog volop aan het verkennen bent wat dit precies allemaal is. Je zal Harm Van Wijk wel al eens zien hebben passeren online op een website of in een video.

Harm van Wijk claimt een expert te zijn in het beleggen. Hij komt hier eerlijk voor uit en heeft de laatste jaren een unieke cursus en methode voor ontwikkeld. Ben je op zoek naar een best forex robot dan kijk je best even verder op google want dit is een manueel systeem. Wil je meer weten over de inhoud van deze Trading Navigator Methode lees dan zeker verder!

Gratis Training Harm

Voor je deze Trading Navigator Methode Review verder leest, willen we je er even op attent maken dat er sinds kort een gratis webinar beschikbaar is van Harm. Hierin toont Harm volgende

 • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software(ook beginners)
 • Hoe je je portefeuille beheert in slechts 5 min / week
 • Hoe je al een mooi rendement kan halen met slechts € 250

Wie is Harm Van Wijk

Harm Van Wijk is een gekende naam in de Nederlandse beleggingswereld. Hij heeft verschillende populaire websites opgericht zoals onder andere beleggen.com

Op deze website zal je enorm veel informatie terug vinden over beleggen. Deze staat trouwens al sinds 2004 online. Het is dan ook een goede website waar je veel gratis informatie kan bekijken/leren. Harm Van Wijk heeft ook coaching en zijn community telt al meer dan 15000 leden! (zowel Belgen als Nederlanders)

We zagen ook dat Harm Van Wijk een veelgevraagd adviseur is. Zo is hij adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Harm kan heel wat aardige adelbrieven voorleggen:

 • Verdiende 107% met opties in 2019!
 • Verkocht Canopy Growth Corop met meer dan 500% winst
 • Kocht in 2017 Wolters Kluwer en deze is bijna verdubbeld
 • Award van best adviserende instelling in 2006 IEX Guruwatch
 • Hielp 13000 (startende) beleggers

Op zijn website kan je volgende gegevens terug vinden:

 • Adres: Rokebrandlaan 2, 1261 WV Blaricum
 • KVK nummer: 34244390
 • Tel: 035 737 0440
 • E-mail: info@beleggen.com

Als we dit controleren dan blijken deze gegevens uiteraard te kloppen. Zoals je ziet is dit een hele grote website. Gelukkig kan hij rekenen op een professioneel team van medewerkers hiervoor. TIP: Wil je zelf de US30 leren handelen? Lees dan zeker even onze Day Trading Masterclass Review.

Inhoud Trading Navigator Methode

Als we even kijken naar deze online training dan zien we dat deze uit 2 hoofdluiken bestaat.

 • Persoonlijke Coach door Harm zelf
 • De Premium software

1. Persoonlijke Coaching

Iedereen wil uiteraard geld verdienen met beleggen. Maar de harde waarheid is dat er helaas heel veel mensen zijn die geld verliezen. Dit komt veelal doordat ze kennis ontbreken. En dit is uiteraard heel jammer!

Hier maakt deze cursus van Harm al direct het verschil. Dankzij de persoonlijke coaching van Harm zal je snelle stappen kunnen maken. Het maakt niet echt uit of je een beginner bent of niet. Je zal schrikken wat je allemaal zal bijleren dankzij deze persoonlijke coaching. Eenmaal je vertrokken bent is het op zich allemaal logisch en duidelijk. Maar een goede start is altijd de helft van het werk.

trading navigator methode review

2. Premium Software

Als je toegang hebt tot de Trading Navigator Methode zal je ook zijn premium software leren kennen. Deze software is het resultaat van jarenlange kennis en technische instellingen. Via deze software zal je veel beter kunnen zien wanneer er een goed moment is om in een aandeel te stappen (of eruit).

Er komt nog heel wat meer bij kijken. Dit wordt eenvoudig stap voor stap uitgelegd door Harm in de cursus. Je zal onder de indruk zijn van de mogelijkheden. De Trading Navigator Software zal je dus koop en verkoop signalen geven voor zaken als aandelen en opties. Harm zegt ook om hier niet blind in te stappen maar eerst een analyse te doen. Dit leert hij jullie trouwens ook in detail. Dit is een software die gericht is om de “trend” mee te pakken. Wat uiteraard gigantisch belangrijk is in de tradingwereld. Ze zeggen dan ook niet voor niets: “the trend is your friend”

In deze cursus zijn er heel wat verschillende video’s waar je de software in actie kan bekijken. Samen met de persoonlijke coaching van Harm is dit heel waardevol!

Je zal dus enorm veel bijleren over aandelen maar ook over opties. Met beide kan je namelijk hierna aan de slag gaan. Het leuke is ook dat Harm de laatste jaren aan heel wat(meer dan 15000!) leden (Belgen & Nederlanders) coaching en hulp heeft geboden. Dus je kan gebruik maken van deze stevige community!

Hoelang duurt de cursus?

De Trading navigator methode duurt gemiddeld een 6 tal weken. Dit is niet zomaar een Youtube video of een blog artikel waarvan je er tegenwoordig heel veel kan terug vinden online. Dit is meestal content van mensen die zelf maar weinig of soms geen ervaring hebben in beleggen. Harm Van Wijk verstopt zich niet en toont wie hij is en wat hij allemaal al heeft gedaan voor zichzelf maar ook voor anderen. En net dat schept heel veel vertrouwen bij mensen. Na het volgen van deze uitgebreide cursus en dankzij zijn software kan je zelf aan de slag met aandelen en opties.

Bonussen

Zoals je hierboven kan lezen ontvang je bij deze premium cursus ook de speciale Software die Harm zelf gebruikt bij het handelen. Maar daarnaast kan je ook genieten van onderstaande bonussen:

 • 2 jaar VIP toegang Slimste Belegger: De Slimste Belegger is een community van Harm Van Wijk waar je alle info krijgt over de aandelen markt. (waarde €696)
 • 2 jaar Tradingalerts Via Telegram App: Via deze chat applicatie krijg je tips om een bepaald aandeel te kopen of te verkopen. Uiteraard dit niet blindelings volgen en ook een beetje onderzoek doen(waarde €1994)
 • Handleiding geld verdienen met aandelen(waarde €47)
 • Handleiding geld verdienen met opties
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s: Beleggingsinstrumenten voor gevorderden.
 • MeXem transactietegoed(€500)
 • 2 tickets voor Harm zijn jaarlijks Event(waarde €1994)
trading navigator methode review

Trading Navigator Methode Ervaringen

Zodra je deze premium cursus + software koopt krijg je toegang tot de member area. Hier kan je dus al het cursus materiaal stap voor stap bekijken. Ook krijg je al direct de link om de software te installeren.

Het is best om eerst even rustig alle video’s te bekijken. En dit het beste enkele keren na elkaar. Zo zal je alles veel sneller opnemen(zelfs voor gevorderden)

Prijs Trading Navigator Korting

Ben je overtuigd van het potentieel van deze premium cursus of wil je een korting voor de Trading Navigator Methode? Dan hebben we goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie hiervoor. Je kan deze claimen via de onderstaande knop.

Voordelen

 • Premium Video Content: Alles is mooi opgenomen en wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. De video’s kan je onbeperkt herbekijken.(zelfs op je smartphone)
 • Unieke Software van Harm zelf: Dit is uiteraard één van de meest belangrijke zaken die je zo snel als mogelijk wil bekijken, na het kopen van de trading navigator methode
 • Persoonlijke Coaching: Harm Van Wijk helpt je graag en deelt enorm veel tips van zijn eindeloze kennis in aandelen en opties
 • Premium content: Dankzij deze cursus, kan je een skill leren die op termijn je financieel leven kan veranderen
 • Duidelijk: Alles wordt stap voor stap uitgelegd. En bij twijfel kan je dit herbekijken of eventueel Harm zelf contacteren

Nadelen

 • In de cursus en de software zelf zijn er maar weinig nadelen. Harm Van Wijk hamert er wel op dat je eerst door alle content gaat en pas dan kijkt naar de software. Zo ben je 200% zeker dat je alle kennis hebt opgedaan en klaar bent om dit in “real time” te doen.

Eindoordeel Trading Navigator Methode Review

We zitten al aan het einde van deze Trading Navigator Methode review. Zoals je hierboven in detail kan lezen is dit een uniek product. Je kan het zien als een “all in one” product. De meeste mensen zullen grote fan zijn van de software die Harm deelt bij het kopen van de cursus. Maar wij vinden het lesmateriaal, tips, advies die Harm Van Wijk deelt minstens even belangrijk. Want dit legt de basis om op termijn succesvol te beleggen in aandelen en opties. Uiteraard zal zijn premium software met de koop en verkoop signalen hier heel veel bij helpen.

We raden aan om eerst even de Gratis Training van Harm te bekijken. Daarna zal je nog veel meer een idee hebben van de mogelijkheden.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *