wat is wordpress

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem. Het werd gelanceerd in 2003 en is momenteel de meest populaire blogging software die er vandaag is. Met meer dan 74 miljoen gebruikers. Het is ook uitgegroeid tot de nummer één keuze voor bedrijven om hun content op hun eigen manier te beheren. WordPress is een geweldige tool om websites te ontwerpen. Het is gemaakt om iedereen die geen of weinig ervaring heeft met het bouwen van websites, het programmeren of zelfs beheren van content. WordPress blinkt uit om belangrijke informatie op uw websites en / of blogs te publiceren. Het is zo gebruiksvriendelijk dat vandaag de dag, veel bedrijven kiezen voor dit platform. WordPress is een content management systeem en iedereen houdt ervan. (in het speciaal Google!)

De 8 grootste voordelen van WordPress:

1.Kostenefficiënt: WordPress maakt het voor iedereen mogelijk, met of zonder ervaring, om inhoud toe te voegen aan hun website.
2.Eenvoudig in gebruik: Het toevoegen van berichten, pagina’s, foto’s en media is makkelijk en kost minder tijd dan gelijk welk ander platform. Geen HTLM codering nodig. U kan zelf de aanpassingen eenvoudig doorvoeren.
3.Google houdt van WordPress: WordPress websites doen het vaak goed in de zoekmachines.Wil je goed scoren in Google? Kies dan voor een WordPress website! Standaard is de WordPress zoekmachine vriendelijk maar met diverse SEO plugins, scoor je nog beter op Google!
4.Verschillende thema’s: Met de grote verscheidenheid aan thema’s die WordPress te bieden heeft, zal uw nieuwe website een pareltje zijn. Thema’s zorgen voor het uiterlijk en de functionaliteit van de WordPress website. Themeforest biedt een groot aanbod aan professionele thema’s. Er zijn enorm veel thema’s tegenwoordig. Wij raden altijd aan om een betalend thema te kiezen bij een betrouwbare partner.
5.U kunt uw website beheren vanaf elke locatie: op elk gewenst moment en vanaf elke computer met een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord. Er is tegenwoordig zelfs al een WordPress applicatie waarmee u met uw smartphone aanpassingen kan doorvoeren.
6.U kunt gebruikers toevoegen aan uw website: Ook kan u ze speciale rechten geven om inhoud toe te voegen, te wijzigen, te verwijderen of aan te passen, als u wilt. Je kunt ze elk verschillende toegang niveaus toekennen.
7.Meer functionaliteit via plugins: Wilt u sociale media feedback, evenementenkalenders en video galeries toevoegen, dit alles is mogelijk door middel van diverse, handige plugins.
8.Wordpress Widgets: U kan widgets toevoegen aan uw website. Deze widgets zijn meestal geïnstalleerd in de koptekst, voettekst of de zijbalk van uw site. Ze worden vaak gebruikt voor het toevoegen van banners, maar je kan ze ook gebruiken voor tag clouds, agenda, navigatie menu’s of zelfs een zoekbalk.

Waarom kiezen voor WordPress?

  • Wist U dat WordPress GRATIS is? Ja, het heeft een open-source-framework.
  • Meer dan 30 miljoen WordPress-gerelateerde zoekopdrachten worden gedaan op Google elke maand. Dat is hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in dit platform.
  • Het platform bestaat momenteel in meer dan 73 talen. Need to say more?
  • WordPress waarschuwt u wanneer er een upgrade op uw website nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is klikken op de knop ”update” en klaar is kees.(neem voor de zekerheid wel altijd een back-up!)

We hebben hierboven verteld waarom je zou moeten wenden tot WordPress voor uw bedrijfswebsite, maar in werkelijkheid, moet je jezelf de vraag stellen, ”is WordPress voor mij de ideale oplossing”? Het is zo flexibel en biedt zo’n verscheidenheid aan functies, wist u dat 25 % van de websites in de wereld draait op WordPress. Dit zegt veel over de enorme populariteit van dit krachtige platform.

Is WordPress veilig?

We weten allemaal dat er de dag van vandaag, niets 100% veilig is.
Hackers zullen blijven zoeken naar kwetsbaarheden in de systemen. Echter, WordPress maakt hun werk een stuk moeilijker. Terwijl het platform regelmatig updates ontvangt waardoor het veel moeilijker te hacken is, het platform biedt ook diverse security plugins zoalsiThemes . Het komt ook met de beste bescherming tegen spam. Standaard krjig je de plugin Askimet bij een eerste WordPress installatie. Deze plugin filtert alle spamreacties weg en zorgt dat je alleen reacties ontvangt van ‘echte’ mensen. Wordpress is zo veelzijdig en biedt zoveel verschillende mogelijkheden & is enorm flexibel!

Wat heeft u nodig om WordPress te draaien?

In werkelijkheid, zijn slechts 2 minimale eisen gesteld:
1.Uw hosting firma moet PHP versie ondersteunen 5.6 of hoger
2.Uw hosting firma moet MySQL versie 5.5 ondersteunen
Dat is het. Niets anders is vereist.

Als u vragen heeft om met Wordpress te beginnen, of zelfs over de hosting, advies over bepaalde thema’s of vragen over een toekomstig project dat u bezig bent, aarzel dan niet om ons te contacteren. Het zal ons een genoegen zijn om eventuele vragen die u kan hebben.Wij gebruiken al jarenlang dit fantastische platform voor onze klanten.

Zelf een website maken met WordPress/Ecommerce?

Wilt je geld verdienen met ecommerce? Bekijkn dan zeker even onze Bol Masterclass Review

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *