Webhosting Vergelijken 2020

Welkom in dit “Webhosting Vergelijken 2020” artikel! Het einde van het jaar is in zicht en 2020 komt er al aan. Op dit tijdstip van het jaar staan we al even stil wat de beste hosting van 2020 is. In België (en Nederland) heb je vrij veel verschillende hosting providers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag van mensen wat de beste hosting is. Het kiezen van een goeie hosting firma is namelijk een zeer belangrijke keuze. Een website laten maken is 1 ding maar professionele hosting is minstens zo belangrijk.

Elk jaar testen we de meest populaire hosting firma’s van België en Nederland. Zoals je kan zien in de onderstaande tabel is het Belgische hosting bedrijf Combell terug de oververdiende winnaar.

Soorten Hosting

We willen in dit artikel ook nog even meegeven dat er verschillende soorten hosting bestaan. De kans is groot dat je zal kiezen voor Shared Hosting.

1. SHARED HOSTING

Shared hosting is de meest populaire vorm van hosting. Dus vermoedelijk zal je deze nodig hebben. Het grootste voordeel van Shared hosting is de prijs die zeer laag is. Dit komt omdat je eigenlijk een server deelt met andere klanten die ook een website hebben. Elke klant huurt dus een deeltje van de webserver. In normale omstandigheden zal dit perfect werken. Maar als je merkt dat je website plots traag gaat of nog erger dat deze wordt gehackt. Dan kan slechte(goedkope) hosting wel eens de oorzaak zijn. Er zijn hosting firma’s die veel te veel klanten op 1 server zetten en bijgevolg zal alles trager werken. Dit is iets wat je absoluut moet vermijden. Want je bezoekers en Google houden niet van trage websites. Wij zijn zelf al jaren tevreden klant bij Combell en hebben hier dan ook gelukkig geen klachten van.

2. VPS HOSTING

De afkorting VPS staat voor Virtual Private Server. VPS hosting is wel duurder dan shared hosting. Een VPS is dus een fysieke server die opgedeeld is in kleinere virtuele servers. Ook hier deel je deze met andere mensen maar je hebt wel je eigen ruimte op deze server. Wat de snelheid en veiligheid dus ten goede komt.

3. RESELLER HOSTING

Reseller hosting is voor mensen die zelf websites maken voor klanten. Het grote voordeel hiervan is dat je een betere prijs zal hebben dan normale klanten. En vb bij Combell heb je dan een aparte reseller omgeving waar je alles makkelijk kan beheren. Een ander voordeel is dat je ook hier zelf geen onderhoud moet doen aan de webserver. De hosting firma zelf doet dit allemaal.

Beste WordPress Hosting 2020

We krijgen ook heel vaak de vraag wat de beste WordPress hosting is. Ook voor professionele WordPress hosting kan je bij Combell terecht. Dankzij hun professionele servers heb je altijd een veilige en snelle WordPress website. Nog even meegeven dat WordPress het meest populaire systeem is tegenwoordig om websites te maken. Meer dan 34% van de websites in de wereld momenteel zijn gemaakt in WordPress. Combell heeft dan ook speciale WordPress pakketten waarmee je direct aan de slag kan.

hosting vergelijken

Snelheid, Veiligheid, Support

Er zijn verschillende zaken zeer belangrijk bij hosting. Maar volgende vinden wij toch onmisbaar:

1. Snelheid:
Google heeft enkele jaren terug al aangegeven dat de laadsnelheid van uw website een rankingfactor is geworden. Dus heb je momenteel een traag werkende website dan zal je dit punten kosten in de ranking op Google. Maar ook voor de bezoekers zijn trage websites enorm frustrerend. Vroeger was het geen probleem om meer dan 10 seconden te wachten om een website te openen. Maar die tijden zijn ondertussen al lang voorbij. De bezoekers hebben geen of weinig geduld. De website moet dus zo snel als mogelijk laden.

2. Veiligheid:
De veiligheid van een website is een ander zeer belangrijk punt om rekening mee te houden. Maar als je kiest voor veilige hosting zoals bij Combell kan je zo goed als op je twee oren slapen. De website is dan ook beschermd door meerdere firewalls.

3. Support

Support of ondersteuning is toch ook een puntje waar je altijd rekening moet mee houden. Want vroeg of laat zal je een vraag of probleem hebben. En dankzij de 24/7 helpdesk van Combell heb je dan ook direct een antwoord.

webhosting vergelijken

Webhosting Vergelijken Conclusie

Websitehosting vergelijken in België … het lijkt een moeilijke opgave maar dit is het totaal niet. Het Belgische hosting bedrijf Combell steekt er dan ook met hoofd en schouders bovenuit. Net zoals in 2019 is Combell ook de beste hosting firma in 2020. Om je een idee te geven van hoe groot deze hosting firma is: 71% van de Belgische websites staat op webhosting van Combell. Dit zegt al heel veel over hoe professioneel deze hosting firma is. Een groot voordeel van Combell is de 24/7 helpdesk. Je kan hen dus op gelijk welk moment van de dag bereiken(ook in de avond). En dit maakt echt wel een serieus verschil. Zo heb je in de meeste gevallen direct een antwoord op je vraag of probleem. En uiteraard beschikt Combell over nieuwe en professionele servers. We hebben nog goed nieuws. Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij Combell. Je kan deze claimen door te klikken op de onderstaande groene knop.
Veel succes!

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *