website voor dakwerker

Een website, het portfolio van de dakwerker

Een website, het portfolio van de dakwerker

Een website voor dakwerker nodig? Als dakwerker ben je ongetwijfeld bijzonder trots op de werkzaamheden die je elke dag opnieuw weet te realiseren. De gerealiseerde werken geven jou zelf niet alleen een goed gevoel. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden om nieuwe klanten mee aan te trekken. Mond aan mond reclame was vroeger voor een dakwerker de belangrijkste vorm van reclame. Maar op vandaag is beschikken over een website toch een absolute must. Alleen op deze manier kan je er namelijk zeker van zijn dat iedereen die een dakwerker nodig heeft op z’n minst met jouw onderneming in contact komt.

Plaats je specialisaties in de kijker!

Als dakwerker beschik je ongetwijfeld over verschillende specialisaties. Waarschijnlijk kan je bijvoorbeeld dakrenovatie uitvoeren en beschik je over de mogelijkheid om zowel hellende als platte daken te realiseren. Het is voor potentiële klanten evenwel lang niet altijd duidelijk voor welke werkzaamheden ze nu precies een beroep kunnen doen op jou als dakwerker. Wanneer je beschikt over een eigen website wordt dit voor bezoekers en dus ook voor je potentiële klanten meteen duidelijk. Zo ben je er zeker van dat je nooit nog een klant misloopt!

Overtuig potentiële klanten met je realisaties

Een website biedt je als dakwerker de mogelijkheid om je afgeronde projecten op unieke en zo optimaal mogelijke wijze in de kijker te zetten. Onderzoeken hebben door de jaren heen aangetoond dat het vooral realisaties uit het verleden zijn die potentiële klanten weten te overtuigen om met een bepaalde vakman in zee te gaan. Wanneer mensen via het internet op zoek gaan naar een dakwerker en ze jouw onderneming niet terug kunnen vinden heb je op voorhand de kans verkeken om de klant in kwestie binnen te halen. Door te beschikken over een eigen website met professioneel beeldmateriaal van afgeronde projecten zal je dan ook merken dat je klantenbestand een zeer mooie groei zal weten te realiseren.

Mensen zoeken hun vakman via het internet

website voor dakwerker

Vroeger was het voor mensen lang niet altijd even eenvoudig om een geschikte vakman bij hun in de buurt te vinden voor het project dat ze wilden laten uitvoeren. Tegenwoordig is dat wel even anders. Vandaag de dag kiezen mensen er dan ook voor om via het internet op zoek te gaan naar met name een dakwerker uit de omgeving die reeds over de nodige ervaring beschikt. Deze ervaring kan je op zeer eenvoudige wijze door middel van gerealiseerde projecten uitspelen. Ook eventuele ervaring van klanten kunnen zeer eenvoudig op je website worden getoond waardoor anderen worden overtuigd van de kwaliteit van jouw diensten. Door de opkomst van lokale SEO is het zelfs zeer eenvoudig mogelijk om met je website mensen uit een specifieke stad of regio te bereiken.

Een tevreden klant: Tieltse Dakwerken

De website van Tieltse dakwerken was gedateerd. Deze website draaide zelfs nog in Adobe Flash, wat in moderne browsers voor heel wat problemen kan zorgen en wordt afgeraden. In sommige browsers komt Adobe Flash zelfs helemaal niet door. Op de IPad, IPhone en IMac krijg je dit soort websites helemaal niet goed te zien. Dit kwam dan ook onprofessioneel over en gaf niet de uitstraling die Tieltse dakwerken wou bereiken. Heel wat potentiële klanten dreigde ze op deze manier mis te lopen.”

Lees hier hoe Tieltse Dakwerken meer klanten krijgt door de nieuwe website: KLIK HIER

Een professionele website laten ontwikkelen?

Een professionele website laten maken is een verstandige keuze! Heb ik je met bovenstaande weten te overtuigen en ben je op zoek naar een ervaren partner voor jouw website? In dat geval help ik je graag verder. Ik kan voor jou als dakwerker namelijk een professionele, responsive website realiseren die op alle platformen niet alleen uitstekend tot haar recht komt, maar ook nog eens prima kan worden gevonden. Mijn dienstenpakket bestaat buiten het ontwikkelen van een website tevens uit het maken van een professionele fotoshoot, het ontwikkelen van een gratis logo en het bieden van de nodige ondersteuning. Zo ben je er zeker van dat je ten allen tijde het beste uit jouw website zal weten te halen! Geef een belletje of stuur een mailtje!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *