Een website voor een schrijnwerker? Absoluut!

Als schrijnwerker spreekt het voor zich dat je echt trots bent op de projecten die je door de jaren heen hebt weten te realiseren. Waar veel schrijnwerkers evenwel niet bij stil staan is dat ze het beeldmateriaal van deze projecten op zeer eenvoudige wijze kunnen inzetten om nieuwe klanten aan te trekken. Je kan er dan ook perfect voor kiezen om foto’s op je website te plaatsen, maar denk ook zeker aan populaire social media zoals Facebook. Hoe dan ook, veel schrijnwerkers denken dat zij geen nood hebben aan een website omdat hun tevreden klanten vanzelf wel zorgen voor nieuwe projecten. Dat is best mogelijk, maar toch ondermijn je op deze manier de toekomst van je bedrijf. Een website kan voor een schrijnwerker dan ook wel degelijk een structurele meerwaarde betekenen!

Mensen zoeken online naar een schrijnwerker

De tijden zijn danig veranderd. Daar waar vroeger mensen gewoon verder gingen op het woord van vrienden, collega’s of familieleden die in het verleden met succes een beroep hadden gedaan op een schrijnwerker is dat tegenwoordig niet langer het geval, in tegendeel. Vandaag de dag kiezen mensen er dan ook steevast voor om zelf via het internet op zoek te gaan naar die ene schrijnwerker wiens projecten weten te overtuigen. Dit is een zeer belangrijke evolutie waar je als schrijnwerker dan ook beslist op dient in te spelen. Doe je dit niet en heb je geen website waardoor potentiĆ«le klanten je niet kunnen vinden? In dat geval is de kans bijzonder groot dat je heel wat opdrachten zal mislopen en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn.

Foto’s geven een goed beeld van jouw realisaties

Uiteraard kan je er voor kiezen om als schrijnwerker op je website gewoon tekst te plaatsen met betrekking tot gerealiseerde projecten, maar mensen willen bewijzen zien. Dat bewijs kan je leveren door het plaatsen van mooie foto’s die een goede weergave bieden van jouw realisaties. Wanneer potentiĆ«le klanten worden aangesproken door dit beeldmateriaal is er nog maar weinig meer nodig om ze over de streep te trekken. Alleen al op deze manier zal je merken dat je website over een ontzettend grote aantrekkingskracht beschikt die zonder probleem een niet onbelangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere groei van jouw onderneming!

Tevreden klanten:

website voor een schrijnwerker

Ik kan gerust nog een tijd lang vertellen waarom u een website nodig heeft. Maar ontdek hier de nieuwe website van Schrijnwerken Devos uit Grammene. Voor schrijnwerken Devos werd er een compleet nieuwe website gemaakt. Zodra ze leuke realisaties klaar hebben, nemen ze er foto materiaal van of laten ze een professionele fotograaf dit doen. Daarna sturen ze de foto’s door naar mij & zet ik deze online. Op deze eenvoudige manier kunnen nieuwe klanten worden overtuigd.

KLIK HIER om de website te openen.

Website voor een schrijnwerker nodig?

Heb ik je met bovenstaande weten te overtuigen om ook een website te laten ontwikkelen voor jouw schrijnwerkerij? In dat geval wil ik je graag van dienst zijn. Niet alleen ontwikkel ik voor jou een professionele, responsive website die er zowel op een smartphone, een tablet als op de computer perfect uitziet, daarnaast realiseren we een fotoshoot waardoor je meteen over prachtig beeldmateriaal beschikt en wordt er geheel gratis een logo ontwikkeld op maat van je onderneming. Uiteraard kan je na afloop van het ontwikkelingsproces ook nog eens rekenen op de nodige ondersteuning. Kies er dus zeker en vast voor om voor jouw schrijnwerkerij een website te laten ontwikkelen en zorg er op die manier voor dat je geen enkele klant meer misloopt! Wil je ook een website laten maken? Klik hier & stuur mij een mailtje.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *