Waarom heeft een schoonheidsinstituut een website nodig?

Website voor schoonheidsinstituut nodig? Op deze vraag vind je in het volgende artikel een duidelijk antwoord. Heb je net een nieuw schoonheidsinstituut opgericht en ben je op zoek naar een mogelijkheid om meer potentiële klanten (uit de omgeving) te benaderen? Heb je het niet zo begrepen op het plaatsen van advertenties in lokale tijdschriften of kranten waar je waarschijnlijk toch weinig uit zal halen? In dat geval is het misschien wel interessant om er aan te denken om een website te laten ontwikkelen. Een website is het visitekaartje van jouw schoonheidsinstituut op het internet en brengt zeer veel interessante voordelen met zich mee die we graag even uitgebreid aan jou voor willen stellen.

Zet je specialiteiten in de spotlight

website voor schoonheidsinstituut Als schoonheidsinstituut beschik je door middel van een website bijvoorbeeld ook over de mogelijkheid om je specialiteiten in de verf te zetten:

 • Gelaatsverzorgingen
 • Permanente make-up
 • Wimperverlenging
 • Led therapie
 • Pedicure
 • Manicure
 • Epilaties

Geef duidelijk aan op welke vlakken jouw instituut zich weet te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie en overtuig potentiële klanten op deze manier om voor jou te kiezen.

Potentiële klanten zoeken je via Google

Aanwezig zijn op het internet is tegenwoordig voor iedere business niet alleen aan te raden, maar zelfs een absolute must. Zeer veel mensen, zowel van in als buiten jouw regio gaan via het internet op zoek naar een leuk adresje om zich te laten verwennen. Wanneer je als schoonheidsinstituut dan niet over een website beschikt loop je op deze manier heel wat potentiële klanten mis en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Het merendeel van jouw (nieuwe) klanten zal vooraleer een bezoek te brengen aan je schoonheidsinstituut even een opzoeking doen via Google. Daarin terug te vinden zijn met je eigen website is dan ook absoluut noodzakelijk.

Een sfeervolle impressie van je schoonheidsinstituut

website voor schoonheidsinstituutWij bieden onze klanten de mogelijkheid om professionele foto’s te laten maken van hun schoonheidsinstituut. Deze foto’s kunnen op je website een sfeervolle impressie geven van wat de klant kan verwachten. Bovendien is dit beeldmateriaal uiteraard eveneens te gebruiken via tal van andere kanalen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan social media zoals Facebook. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap en kunnen potentiële klanten zonder dat ze een bezoek moeten brengen aan je schoonheidsinstituut er toch een goed beeld van krijgen. Schep op je website meteen de juiste sfeer en je zal merken dat het aanstekelijk zal werken!

Cruciale informatie meteen op te vragen

De kans is groot dat je regelmatig gecontacteerd wordt door (potentiële) klanten die naar volgende op zoek zijn:

 • Openingsuren van uw zaak
 • Prijzen
 • Welke producten u in het assortiment heeft
 • Verlofperiodes
 • Adresgegevens
 • Specialiteiten

Bovenstaande informatie kan je op zeer eenvoudige wijze niet alleen op je website zelf laten weergeven, maar ook in de populaire zoekmachine Google en in Google Maps. Deze manier van werken brengt twee interessante voordelen met zich mee. Klanten vinden veel eenvoudiger precies die informatie waar ze naar op zoek zijn terwijl jij niet langer veel tijd dient te investeren in het telefonisch beantwoorden van steeds weer dezelfde vragen. Alleen al omwille van deze redenen is het dan ook een aanrader om als schoonheidsinstituut een website te laten ontwikkelen.

Eenvoudig uitbreiden van je klantenbestand

website voor schoonheidsinstituutUiteindelijk is het belangrijkste doel van een website uiteraard meer klanten aantrekken en dat is in het geval van een schoonheidsinstituut als vanzelfsprekend niet anders. Een website is vandaag de dag werkelijk van cruciaal belang en kan bovendien zorgen voor die professionele uitstraling die potentiële klanten over de streep kan trekken. Tel daar ook nog eens bij op dat het jou als eigenaar van het schoonheidsinstituut heel wat tijd kan besparen en het mag meteen duidelijk zijn dat een website echt een structurele meerwaarde voor jouw zaak kan betekenen.

Referenties:

Uiteraard zeggen beelden veel meer dan woorden daarom vind U hieronder 2 websites die wij recent ontwikkeld hebben.

Ontdek hier de case van Schoonheidsinstituut Soleil uit Beervelde.

EXTRA GRATIS LOGO

website voor schoonheidsinstituutAls extra ontwerp ik een nieuw, uniek logo voor uw firma. Dit doe ik altijd bij een website ontwerp. Het logo kan van pas komen voor eventuele reclame op uw gevel, raam, auto, … U ontvangt het logo in de gewenste grafische formaten.

Website laten maken voor schoonheidsinstituut?

U wilt een schoonheidsinstituut starten?

U heeft een schoonheidsinstituut maar nog geen website?

Potentiële klanten zoeken u op Google! Stuur mij een mailtje voor meer informatie & gratis offerte.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *