website voor schrijnwerker

Waarom heeft een schrijnwerker een website nodig?

Website voor schrijnwerker nodig? De populariteit van het internet kan vandaag de dag uiteraard niet meer worden ontkend, maar toch zijn er nog heel wat zelfstandigen die aarzelen om een website te laten ontwikkelen. Neem nu bijvoorbeeld een schrijnwerker. Deze vakman stelt zichzelf waarschijnlijk regelmatig de vraag waarom hij nu eigenlijk over een website zou moeten beschikken. Het antwoord op deze vraag hoeven we niet ver te zoeken. Online aanwezigheid is tegenwoordig voor werkelijk elke zelfstandige van cruciaal belang. Twijfel je als schrijnwerker toch nog om een website te laten ontwikkelen? Lees dan snel verder en ontdek waarom online aanwezigheid ook voor jouw onderneming bijzonder belangrijk is.

Klanten zoeken een vakman online

Wanneer men bezig is met bouwen of verbouwen spreekt het voor zich dat er graag een beroep zal worden gedaan op de diensten van echt bekwame vakmannen. Van zodra de aannemer een aantal interessante tips heeft gegeven met betrekking tot bedrijven of mensen om mee samen te werken zal de eigenaar van de woning met de namen aan de slag gaan en ze opzoeken via Google. Wanneer dan blijkt dat één of meerdere bedrijven nog niet over een website beschikken zullen deze al snel afvallen. Het spreekt voor zich dat je op deze manier heel wat potentiële klanten kan mislopen.

Klanten werven vroeger versus vandaag

Vroeger was mond aan mond reclame veruit de beste reclame die je, je als vakman kon wensen. Mensen vertelden het immers graag verder waar ze hun mooie nieuwe dressing of hun prachtige keuken lieten realiseren. Op vandaag is mond aan mond reclame uiteraard nog steeds interessant, maar toch zien we dat het internet steeds vaker een referentiepunt wordt. Beschik je namelijk als schrijnwerker niet over een website, dan kunnen klanten bijvoorbeeld geen afgeronde projecten bekijken en worden ze ook niet overtuigd om net voor jou als vakman te kiezen in plaats van voor de concurrentie. Het spreekt voor zich dat dit de groei van je bedrijf absoluut niet ten goede zal komen.

Benaderen van potentiële klanten

Als schrijnwerker is het vaak niet zo eenvoudig om potentiële klanten te benaderen. Zij dienen immers zelf de stap te zetten om met jou contact op te nemen. Veel mensen die op zoek zijn naar een vakman willen evenwel eerst in alle rust even op onderzoek uit gaan zonder dat ze meteen worden overtuigd om een bepaalde dienst af te nemen. Een website biedt die mogelijkheid. Door informatie op je website te plaatsen kan je potentiële klanten precies voorzien van die gegevens die ze nodig hebben en dat zonder dat er een bepaalde druk ontstaat. Je zal merken dat je op deze manier automatisch meer klanten kan overtuigen om voor jou onderneming te kiezen en niet voor de concurrentie.

Professionaliteit en vertrouwen

Tot slot is er misschien nog wel de belangrijkste reden om er als schrijnwerker voor te kiezen om een website te laten ontwikkelen. Zoals reeds aangegeven gaan potentiële klanten op vandaag vooral op zoek in een zoekmachine als Google naar een vakman om mee samen te werken. Een bedrijf waar geen website van kan worden gevonden gaat er voor een potentiële klant al snel verdacht uitzien en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Door een website te laten ontwikkelen zorg je er dus met andere woorden voor dat je onderneming meteen veel meer professionaliteit en vertrouwen uitstraalt en dat zal je zowel op korte als op lange termijn geen windeieren leggen!

Referenties

Zoals je merkt is het anno 2016 echt wel enorm belangrijk om over een professionele website te beschikken. Onlangs hebben wij 2 schrijnwerkers, interieurbouwers voorzien van een nieuwe responsive website.

Extra Gratis logo

website voor schrijnwerker

Als zelfstandige is het vanzelfsprekend dat u ook over een professioneel logo beschikt. Dit logo is het eerste herkenningspunt voor uw klanten. Heeft u nog geen logo? Of wilt u een totaal nieuw logo? Dan heeft u geluk! Bij elke website ontwerp ik gratis uw nieuwe, unieke logo. Dit logo ontvangt u in alle gewenste formaten. Zo heeft u direct de bronbestanden & bent u volledig eigenaar van uw logo.

Website voor schrijnwerker nodig?

Wil je een website laten maken?

Of bent u al actief maar u heeft nog altijd geen professionele website?

Stuur mij een mailtje voor meer informatie & een gratis offerte!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *