Website laten onderhouden

Website laten onderhouden

Wilt u uw website laten onderhouden?

Website laten onderhouden door een professional? U beseft het belang van online aanwezig te zijn en beschikt al over een professionele website. Dan denken de meeste mensen dat ze er al zijn, maar eigenlijk begint nu pas het echte verhaal! Een website ontwerpen & online zetten is één ding. Maar Google houdt ervan dat de content van de website regelmatig verandert!

Welke aanpassingen doen jullie?

De meest courante aanpassingen hebben we hieronder even samengevat:

  • Teksten aanpassen
  • Nieuwe afbeeldingen uploaden
  • Video’s online zetten
  • Menu aanpassingen
  • Nieuwe pagina’s online zetten

Een website bestaat uit teksten, afbeeldingen, video’s & diverse informatie. Wij krijgen regelmatig de vraag van bestaande klanten: Maar wij hebben niet veel nieuws te vertellen of te tonen op onze website … Onlangs kreeg ik dezelfde vraag van een klant die al jaren binnen & buiten schrijnwerken doet. De website staat al een tijdje online. Het is een 7 pagina responsive website. Nu krijgt hij momenteel veel aanvragen voor offertes en dergelijke. Hoe zou dit komen?

Stel u denkt erover om eindelijk eens nieuwe binnenramen te laten installeren. Zoals iedereen zoekt u op Google & komt u op een bepaalde website terecht. Wat gebeurt er op de website:

  1. Bezoekers komen op zijn nieuwe website terecht
  2. De meest bezochte pagina zal normaal de REALISATIES pagina zijn
  3. Hier kan men de recente realisaties bekijken & doen potentiële klanten inspiratie op
  4. Via een duidelijk contactformulier kunnen allerhande vragen worden gesteld

Herkenbaar? U zoekt toch ook op het internet naar realisaties & indien deze u bevallen zult u contact opnemen met deze firma.

Kan het nog eenvoudiger of beter?

Ja uiteraard! Zoals je hierboven ziet, krijgt deze firma veel offerte aanvragen omdat de klanten mooie realisaties zien. Dus nu deze firma dit eindelijk door heeft, nemen ze sindsdien regelmatig mooie, scherpe foto’s van recente realisaties. Zo kan hij dit tonen aan potentiële klanten & het is nog eens goed voor Google ook! Dubbele winst dus. Indien u zelf geen geboren fotograaf bent, geen paniek, wij werken samen met een professionele fotograaf die alles mooi & haarscherp in beeld brengt!

Ik heb een WordPress website doen jullie dit ook?

Website laten onderhoudenU heeft een WordPress website? Proficiat! Google houdt van WordPress. Wij ontwerpen 85% van onze websites met WordPress. Het is een super gebruiksvriendelijk platform met bijna onbeperkte mogelijkheden. Het is dan ook geen verassing dat 21% van de websites in de wereld ontwikkeld zijn in WordPress.

Het platform biedt dus enorm veel mogelijkheden maar heeft ook enkele nadelen. Doordat WordPress zo populair is bij de gebruikers is het ook populair bij hackers en dergelijke. Daarnaast gaan de ontwikkelingen binnen WordPress ook zeer snel. WordPress zelf rolt regelmatig nieuwe updates uit. Maar daarnaast zijn er ook updates van plug-ins & thema’s.

Wij raden aan om deze updates altijd zo snel mogelijk door te voeren. Let hier wel op dat er altijd een back-up beschikbaar is indien er iets breekt of niet meer werkt op uw website! Daarnaast is het zeer belangrijk om ook een back-up te hebben indien uw website gehackt wordt! Zoals bij een computer, laptop, smartphone geldt ook bij een website de gouden regel: De beste maatregel die u kunt treffen om uw gegevens te beschermen is om hier back-ups van te nemen.

U zou zeker niet de eerste persoon zijn die plots voor enorme problemen staat hierdoor!

Hoeveel kost het onderhoud of de aanpassingen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Een professionele website laten maken is geen probleem voor ons.

Meer informatie nodig over website onderhoud?

Uw website laten onderhouden door ons?

Stuur ons een mailtje met de link naar uw website & wij contacteren u vandaag nog terug!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *