jimdo review

Jimdo review

Welkom bij deze Jimdo review.

Vandaag bekijken we de laatste website builder in onze reeks van beste website builders om een website te laten maken. Het Duitse Jimdo is een website bouwer die je uiteraard zonder technische kennis in staat stelt om zelf je professionele website te bouwen. In de vorige reviews zagen we dat Jouwweb momenteel onze favoriet is en wij deze dan ook aanbevelen als beste website builder. Klik hier om ons uitgebreide artikel te lezen van JouwWeb. Is Jimdo even goed, beter of slechter? Dat kan je hieronder ontdekken in onze Jimdo review! Veel leesplezier.

Geen geduld of tijd om te lezen? Scroll direct naar beneden om onze conclusie te lezen

Wat is Jimdo ?

Dankzij Jimdo kan je snel en zonder programmeren een eigen website bouwen. Sterker nog, op de home pagina van de Jimdo website staat “in 3 minuten staat je website klaar”. Dit is uiteraard een straffe uitspraak en wij hebben dit uiteraard even getest. Enkele weken terug hebben we een account aangemaakt bij Jimdo. Enkel op deze manier kunnen we zien of alles klopt wat ze claimen.

Hoe werkt Jimdo ?

Je kan dus gratis starten met Jimdo. Zodra je dit doet is het eigenlijk vrij eenvoudig om de stappen te overlopen. Je krijgt telkens een keuze van welke stijl je graag ziet, de kleuren, functies etc. Weet ook dat je achteraf alles nog kan aanpassen. Dit proces duurde inderdaad maar enkele minuten. Maar dat betekent niet dat je website dan al klaar is zoals ze bij Jimdo claimen. Je zal op elke pagina nog content moeten toevoegen. Want wat is een website zonder teksten, foto’s, video’s, … ? Gelukkig kan je die content dankzij deze gebruiksvriendelijke websitebuilder vrij makkelijk toevoegen. Maar dit zal uiteraard meer dan 3 minuten duren!

jimdo ervaringen

Jimdo kosten en pakketten

Er zijn momenteel 5 pakketten bij Jimdo.

1.PLAY: instapper en gratis

2.START: perfect voor je persoonlijke project

3. GROW: De professionele website voor bedrijven

4. ECOMMERCE: De makkelijkste manier om online te verkopen

5. UNLIMITED: Alles wat je nodig hebt om succes te hebben

We gaan hier niet alle opties opsommen want dit zijn er veel te veel om weer te geven. Je kan de verschillen van deze pakketten bekijken op de website van Jimdo zelf. Maar we kunnen alvast meegeven dat het meest gekozen pakket het GROW pakket is. En dit kunnen wij bevestigen. Wij hebben deze ook geactiveerd en met deze heb je meer dan genoeg om online te gaan met je website. Wil je natuurlijk een webshop maken dan kan je kiezen voor de Ecommerce account.

Jimdo in onze TOP 5 van beste Website Makers!

In onze Vergelijker tabel van beste website makers staat Jimdo op plaats twee. JouwWeb staat al lange tijd dik verdiend op nummer 1. Wil je meer weten over JouwWeb? Klik dan hier en lees onze uitgebreide JouwWeb review.

beste website maker

Jimdo of Jouwweb

Enkele dagen geleden hebben we een uitgebreide review geschreven van JouwWeb. Dit is eigenlijk de Nederlandse concurrent van Jimdo. Klik hier om onze uitgebreide review van JouwWeb te lezen. Maar wie scoort nu het meeste punten in onze reviews? We kunnen alvast meegeven dat beide website builders zeer leuk zijn om mee te werken en dat ze eigenlijk zo goed als alles bevatten om snel online te gaan met je nieuwe website. Maar we geven wel de voorkeur aan het Nederlandse JouwWeb. Zeker voor de Belgen en de Nederlanders onder ons raden wij JouwWeb aan. Je kan direct via Bancontact of Ideal starten. Daarnaast is de support van JouwWeb ook volledig in het Nederlands wat alles net zo makkelijk maakt.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Zelf website maken gratis

Ben je op zoek naar een manier om snel en vooral gratis een eigen website te maken? Dan kan Jimdo misschien wel een oplossing zijn voor u. Het is altijd een beetje opletten met “Gratis” oplossingen want meestal zitten er addertjes onder het gras. Bij Jimdo is er het Play pakket waar je dus 0 euro voor moet betalen. Hiervoor krijg je dan alle basisfuncties. Het is niet meer dan normaal dat dit pakket een beetje beperkt is. Het grootste nadeel van dit gratis pakket is dat je geen eigen domeinnaam hebt. Je website zal er dus uit zien: .jimdosite.com
Als je daar geen problemen mee hebt dan kan je hier zeker mee starten. Maar als je liever een persoonlijke domeinnaam wilt dan kan je gemakkelijk upgraden naar een pakket hoger(START). Dan heb je al een website voor slechts 9 euro per maand. Wat toch ook niet slecht is!

jimdo betrouwbaar

Is Jimdo betrouwbaar?

Nu we Jimdo enkele weken hebben getest kunnen we ook hier mee geven dat dit een betrouwbare firma is. De kantoren zijn gevestigd in Duitsland. Het bedrijf is trouwens opgericht door Fridtjof en Christian in 2007. Dus deze website builder is al ruim 12 jaar online.

Jimdo voordelen

  • Snel
  • Veel design opties
  • Ook webshop mogelijkheid

Jimdo nadelen

  • In 3 minuten heb je geen website(content invullen duurt veel langer)
  • Tool voor afbeeldingen niet altijd even betrouwbaar
  • Wil je hoger scoren in Google dan zijn er betere opties

Jimdo Review Conclusie, beste website builder of niet?

Zo dit was onze Jimdo review alweer! Is Jimdo de beste website builder of niet? Wel het is zeker en vast een leuke website builder om websites mee te maken. Je kan inderdaad zeer snel starten en alles verloopt eigenlijk zeer vlot. Maar zoals we in het artikel hadden verteld, gaat onze voorkeur uit naar de Nederlandse website builder JouwWeb. Deze scoort dan ook het maximum van de punten en staat dik verdiend op nummer 1 in onze vergelijkingstabel van beste website builders. Momenteel is er een leuke actie actief bij JouwWeb. Klik hieronder op de groene knop om te genieten van deze kortingscode. Veel succes met je nieuwe website.

KLIK HIER EN CLAIM DE TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN JOUWWEB

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *