unstoppable mindset review

Unstoppable Mindset Review

Welkom bij deze Unstoppable Mindset Review!

Vandaag geven we even onze ongezouten mening over deze nieuwe cursus van Jia Ruan. Velen onder jullie kennen Jia Ruan wellicht van de vele advertenties op Youtube, Instagram, Facebook, … Daar toont Jia Ruan hoe hij veel geld verdient dankzij het internet. Hier heeft hij dus een aparte complete video cursus voor gemaakt. Meer info kan je vinden in onze Bol Masterclass review.

Maar vandaag leggen we dus de focus op zijn nieuwe video cursus: De Unstoppable Mindset! Hieronder krijg je antwoord op al je vragen en twijfels. Voor wie is deze cursus? Wat kan ik na het volgen van deze cursus? Kan ik hier geld mee verdienen? Is het de moeite om hierin te investeren?

Wij hebben deze cursus zelf aangekocht en kunnen antwoorden geven op al je vragen hieronder. Veel leesplezier!

Wat is de Unstoppable Mindset Cursus?

The Unstoppable Mindset van Jia Ruan is dus een complete video cursus die zoals de naam al doet vermoeden, gericht is op de mindset! Voor veel mensen is dit misschien nog onbekend terrein. Maar het is enkel met de juiste mindset dat je grote successen kan behalen. Zo spreek ook ik uit ervaring. Toen ik in 2014 mijn eigen website bedrijf begon deed ik maar wat. Ik dacht dat alles goed liep en dat ik alles goed deed. Maar ik heb al vrij snel enkele cursussen gevolgd om een goede mindset te ontwikkelen. In het begin dacht ik ook dat dit allemaal geldverspilling of lucht was. Tot dat ik bij Jacko Meijaard terecht kwam.

Door Jacko al jaren te volgen heb ik dankzij hem en zijn tips een veel betere mindset kunnen ontwikkelen. En uiteraard vertaald dit hem in goede resultaten in mijn bedrijf! En met deze Unstoppable Mindset cursus zal je dus ook alles in 1 x kunnen leren. Waar ik meer dan 5 jaar over heb gedaan kan je in deze Video Cursus van Jia Ruan direct onder de knie krijgen. En zo zijn geheimen leren zodoende je veel beter resultaten en dus geld kan behalen.

wie is jia ruan

Wie is Jia Ruan?

De persoon achter deze nieuwe video cursus is dus Jia Ruan. Zoals in de intro van deze Unstoppable Mindset heb ik al meegegeven dat de kans groot is dat je hem al regelmatig hebt ziet passeren op de social media. Jia Ruan leeft dus al jaren van het internet en verdient zeer veel geld hierdoor. Uiteraard is zijn leven vroeger ook anders geweest en heeft hij serieus moeten vechten, leren en doorgaan om te staan waar hij nu staat. Ondanks zijn vrij jonge leeftijd heeft hij een miljoenenbedrijf met meer dan 20 werknemers. Niet slecht als je het ons vraagt!

Inhoud Unstoppable Mindset Cursus

Deze unieke video cursus bestaat uit maar liefst 33 lessen! Deze zijn mooi verdeeld over 4 weken. Wij hebben alles mooi doorlopen en kunnen alvast meegeven dat ze er alles aan hebben gedaan om dit stap voor stap duidelijk uit te leggen. Deze video cursus is nog maar recent beschikbaar en al meer dan 200 mensen zijn hier al mee gestart!

De video cursus kan je doorlopen in slechts 4 weken:

unstoppable mindset

WEEK 1: Ontketen de beste versie van jezelf (Unleash Yourself)

In deze eerste belangrijke video lessen zal Jia Ruan tonen wat de basis eigenlijk is van geluk, kwaliteit van leven, geld en andere belangrijke zaken! Dit is een eerste zeer belangrijke stap in deze journey.

WEEK 2: Oude Identiteit

In week 2 komt al direct het besef dat jij net zoals de meeste mensen vast zitten in in 9 to 5 mentaliteit. En eigenlijk slaaf zijn van het systeem. Jia Ruan zal tonen dat het gelukkig beter kan. Veel beter …

WEEK 3: Nieuwe Identiteit

In week 3 zal je het geheim ontdekken van Jia Ruan wat je volledig beeld over jezelf en de omgeving drastisch zal veranderen. Ook voor ons was dit even schrikken maar wij hebben het al direct kunnen toepassen!

WEEK 4: Jouw Ultieme Leven

Je mindset bepaalt de volledige kwaliteit van je leven! Jij hebt dus effectief alles in handen. En iedereen heeft evenveel uren in een dag. En ja sommige hebben kinderen of andere zaken die veel tijd in beslag nemen. Maar op het einde van de week, maand of jaar kan er maar 1 iemand je leven veranderen en dat is jezelf! Week 4 is dan ook een enorme waardevolle week waar je tot fantastische inzichten zult komen.

EXTRA BONUSSEN:

BONUS 1: Wekelijkse Groepscoaching(Waarde € 997)

Zodra je deze video cursus aanschaft krijg je ook toegang tot de wekelijkse groepscoaching calls. Dit vinden wij persoonlijk één van de meest waardevolle zaken die je er zomaar bij krijgt. Via deze calls krijg je dus persoonlijk hulp om sneller je doelen te behalen.

unstoppable mindset ervaringen

 

BONUS 2: Lifetime toegang tot de Exclusieve Facebook Groep (Waarde € 997)

Wat is er beter dan een exclusieve Facebook groep waar je terecht kunt met al je problemen en vragen. Deze online community zal je dus 24/7 oplossingen hiervoor vinden. Dit is zowel voor Belgische als Nederlandse leden.

jia ruan cursus

BONUS 3: Reprogram Yourself Audio Bundle(Waarde € 497)

Je krijgt ook toegang tot dit exclusief audioprogramma. Dit kan je op je smartphone dagelijks beluisteren en zo direct je mindset herprogrammeren.

unstoppable mindset reviews

BONUS 4: Daily Success Program (Waarde €497)

De bedoeling van het volgen van deze Unstoppable Mindset is uiteraard om resultaten te behalen en geld te verdienen. In dit Daily Succes program zal je intensief hierbij geholpen worden!

jia ruan mindset cursus review

BONUS 5: Money Mastery Program (Waarde € 997)

Nooit meer geldzorgen? In het Money Mastery Program zal je leren om je geld te managen. Want je zal zien dat dit een zeer belangrijk punt in je leven zal worden.

money mastery jia ruan

money mastery program

Voor wie is de Unstoppable Mindset Cursus?

Als we even kijken naar het leden gedeelte in de Facebook groep komen we veel “jongere” mensen tegen. Maar deze video cursus is toegankelijk voor iedereen. De reden dat er momenteel veel “jongere” leden zijn, is omdat de meeste nog volop hun business aan het bouwen zijn uiteraard.

Bekijk Alle Video Reviews en ervaringen hieronder:
unstoppable mindset review 2020

14 dagen Geld Terug Garantie

Ben je nog aan het twijfelen om deze video cursus te kopen? Dan heb je altijd nog de 14 dagen geld terug garantie! Als je na 14 dagen vind dat deze cursus toch niets voor je is dan kan je je geld terugkrijgen.

Unstoppable Mindset Prijs + 50% Exclusieve Korting!

Als we even kijken naar andere mindset cursussen dan komen we ongeveer alle prijzen tegen online. Voor een professionele, betrouwbare cursus over mindset liggen de prijzen tussen € 500-3500.

Laat dit je alvast zeker niet afschrikken. De normale prijs van deze cursus is € 997 maar momenteel is er een tijdelijke speciale korting van 50%! Dit betekent dat je momenteel voor slechts € 497 toegang krijgt tot deze premium cursus. Klik hieronder op de groene knop om deze tijdelijke korting te claimen!

JA CLAIM DEZE TIJDELIJKE 50% KORTING!

Unstoppable Mindset Cursus onze ervaringen

Er zijn tegenwoordig enorm veel (vooral Amerikaanse) video cursussen die je kan volgen over mindset, geld verdienen, … Daar zitten zowel goede als slechte tussen. Maar onze verwachtingen bij deze Unstoppable Mindset cursus waren toch redelijk hoog. Omdat we dankzij de Bol Masterclass en de Agency Masterclass al eerder reviews hebben gedaan over de producten van Team Unstoppable.

Wij hebben dzeze Unstoppable Mindses cursus uitgebreid kunnen volgen en je zal merken dat het zeer aangenaam is om te volgen. Je hoeft geen bepaalde voorkennis of skills te hebben. En zoals altijd raden wij wel aan om minstens 2 keer door deze video cursus te gaan en notities te nemen. Enkel op deze manier zal optimaal je kennis kunnen benutten.

Conclusie Unstoppable Mindset Cursus review 2020

Zoals je in onze Unstoppable mindset review van hierboven kan lezen zijn wij zeker overtuigd van de kennis die je zal leren. Na het volgen van deze video cursus zal je een mindset hebben die je leven zal veranderen. Uiteraard zoals bij alles moet je hier vol voor gaan en niet halverwege de cursus stoppen. Maar wij kunnen je alvast verzekeren dat deze Unstoppable Mindset cursus je leven kan veranderen. Kliik hieronder op de groene knop om je tijdelijke korting te claimen. Veel succes!

jia ruan betrouwbaar

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *